RCS&RDS lanseaza Digi Net Mobil prepaid la doar 4 euro

Astazi compania RCS&RDS a lansat primul serviciu prepaid din oferta sa, iar pe langa optiunile de telefonie mobila avem si o ofera pentru internet mobil nelimitat la doar 4 euro. E cea mai ieftina oferta de internet mobil valabila pe piata la ora actuala si din experienta mea e una foarte foarte buna pentru ca internetul mobil de la RDS merge nesperat de bine, cel putin din cate am testat eu. La doar 4 euro pe luna avem internet “nelimitat” cu viteze de pana la 7.2 mbps, in realitate e vorba despre viteze de aproximativ 4 mbps(mai mult nu am prins cu stick-ul USB de la RDS), dar si de un trafic de 5Gbytes adica e o oferta identica cu cea pentru stick-urile USB.

Oferta este valabila 30 de zile, deci va puteti bucura de internet comparabil ca si viteza cu cel oferit de Orange si Vodafone insa la un pret mult mult mai mic. Puteti verifica zonele de acoperire RCS&RDS aici.

52 COMENTARII

  1. deci sa inteleg ca dupa 30 de zile…noi o sa platim din nou pretul initial??…sau cei care au luat cartela acum,peste un an au aceeasi oferta ??
    Anyway…pentru posesorii de ipad 3g e o oferta exceptionala :),daca as avea si eu ipad…nici nu m-as gandi daca sa iau sa nu…

  2. si mai tare! bine-ar fi daca ar aduce ipad…dar sunt slabe sansele.
    am o intrebare…daca eu de exemplu imi iau un ipad de pe apple.com(3g) si il expediez cu myus.com(sau ceva de genu) pot folosi aceasta optiune ?

  3. @Andy cauta pe forum.computergames.ro este un tip care este stabilit in usa si face tranzactii de genul asta el sigur te poate ajuta daca vrei sa cumperi ceva din usa…

  4. Oferta sta in felul urmator : Oferta este de 2 sapt, oficial de ieri, cartela costa 3e fara tva, tarifele sunt 1c pe rds fix si mobil , 9c pe orange vodafone , 10c pe cosmote, 12c international europa mobil, cu 4e poti activa internet timp de o luna la 7.2 , ai 6 luni valabilitate si 6 luni perioada de gratie incarci cu 1e si prelungesti inca pt 6 luni. Microsim-uri sunt dar nu oficial inca.

  5. “La doar 4 euro pe luna avem internet “nelimitat” cu viteze de pana la 7.2 mbps, in realitate e vorba despre viteze de aproximativ 4 mbps(mai mult nu am prins cu stick-ul USB de la RDS), dar si de un trafic de 5Gbytes adica e o oferta identica cu cea pentru stick-urile USB.”

    Deci nu e vb de stick ul RDS. Atunci ? Net pe tel lor de kk ??? :))))

  6. rds sunt niste mizerii,au cel mai prost suport din lume si sa nu mai vorbesc de oferte false.
    in decembrie 2009 spuneau ca in ramnicu valcea vor avea viteze de pana la 3.6 au 7.2 mbps. dupa 8 luni viteaza este 350kbps.
    sa nu mai vorbesc de oferta la televiziunea HD,ofera decodor pentru receptionarea posturilor HD,in realitate oferta este doar pe site,dupa 3 luni nu au adus nici macar 1 singur decodor in ramnicu valcea.
    am sunat la bucuresti,au zis ca trebuie sa vorbesc cu cei de la valcea.la valcea cand am intrebat,au zis ca nu au primit inca.
    pentru mine rds e ce-a mai de kkt companie cu niste oferte de kkt.
    da,au cele mai “bune oferte” si cele mai “mici” preturi,dar in realitate serviciile lor de kkt nu fac nici banii astia.

  7. am vorbit azi cu un baiat de la vodafone, l-am intrebat de optiunea de 1 gb de internet la 11 euro ( extra – am citit pe forumul zaone ) care nu exista pe site-ul oficial si mi-a spus ca mai bine as suna la ei in centrala daca m-ar interesa asta, foarte multe oferte nu apar pe site.

    on topic : pana la urma, cu 4 euro la ce poti sa folosesti internetul asta ? il bagi in stick sau e cartela telefonica ? am avut ocazia sa testez un rcs in constanta… internet mai prost ca asta n-am vazut, decat la orange. Eu cu 3gs-ul pe vodafone incarcam panginile de net de 2 ori mai repedeca decat stickul pe rcs, pus pe un laptop curat, cu windowsul abia reinstalat.

    Oferta e buna pt uzul ” industrial “, cum a spus cineva pe aici.. pe un ipad… in rest cred ca mai mult te umpli de nervi

  8. ” Costul activarii serviciului de internet mobil este pentru o perioada de 30 de zile. Pentru activare trimite un SMS fara continut la numarul 302. Pentru a putea folosi serviciul Digi Net Mobil si dupa expirarea celor 30 de zile este necesar sa reiei pasii de reactivare de mai sus ”

    Acum, nu stiu daca poti trimite sms pe orice cartela a oricarui operator, sau numai pe tel lor mobile, la care eu nu am vazut optiune de net….

  9. Mie pe laptop imi merge foarte bine internetul de la RDS, aproape la fel de bine ca si cel de la Orange, insa acum depinde unde te afli. Pe iPhone merge destul de greu, e adevarat, insa din nou depinde de locatie pentru ca ei au probleme cu semnalul in cladiri.

  10. Nu neaparat, chiar daca au de gand e putin probabil sa anunte acum, face parte din strategia din marketing a oricarei companii.
    @Web Relations: Multumesc de raspuns, e de laudat faptul ca va sunteti dispusi sa ajutati utilizatorii de iDevices de pe reteaua voastra.

  11. Off Topic: Cum credeti ca va veni Steve Jobs imbracat la urmatoarea conferinta Apple?

    Oare tot in helanca/bluza neagra si blugi? Parerea mea este ca da 😀

  12. daca am cartela vodafone…pot activa optiunea asta pe tel mobil? creca e cea mai mare prostie pe care o intreb …da din greseli inveti 😀 ms

  13. Buna ziua
    Un raspuns lui cashix4.
    1.Viteza este de pana 7.2 (negarantat, asa este in toate retelele) adica 900kbps(vorbesti in necunostinta de cauza).
    2.Decodoare HD inca nu s-au primit in valcea (daca te uiti pe site oferta nu este valabila si in valcea inca).
    3.Daca nu iti convine poti alege o alta firma din oras , nu este singura.
    O zi buna.

  14. @SirWolfy: In oferta scria,citez: pana la 31 decembrie 2009 vom oferi viteze intre 3.6mbps si 7.2mbps.
    Dupa atata timp merge la fel de prost iar dupa nenumarate mailuri trimise catre RDS ma asteptam la o imbunatatire,dar, surpriza,au hotarat mai bine sa stearga oferta de pe site.
    RUSINE!!!
    Si da,imi mentin afirmatia,ofera cele nai mici preturi dar si serviciile de kkt sunt pe masura.

  15. ma intereseaza ceva cum e la astia…nush la ce se refera da e marfa daca ar baga si vodafone si cosmote si orange internet pe mobil nelimitat 🙂 nu doar 100-200-500 mb

  16. @SirWolly: ma refeream la oferte serioase de la orange,vodafone,cosmote.
    La RDS viteza fiind apropiata de 128kbps ar trebui sa nu fie limita nici la 5gb,si oricum cu viteza actuala nu cred ca va reusi cineva sa faca atata trafic 🙂
    RDS ar trebui sa raspunda altfel clientilor,eventual cu o oferta reala si o viteza buna.
    Lumea incepe sa se sature de aceste minciuni,oricum oamenii seriosi aleg orange/vodafone.

  17. @SirWolly: dupa modul cum aperi aceasta mizerie de companie inteleg ca lucrezi pentru ei.
    poate imi explici si mie cum RDS are pretentii ca utilizatorii de telefonie mobila sa foloseasca cartela RDS prepay cand ei au 10 centi/min TVA inclus apeluri catre orange/vodafone???
    sa facem un calcul simplu,cu 5 euro cat costa o cartela orange ai 1000 minute in retea si 100 nationale.
    pe rds 1000 minute in retea costa 10euro iar 100 minute nationale inca 10euro,total 20euro 🙂
    Cu astfel de oferte au pretentii sa aiba si utilizatori???
    SUNT PENIBILI!

  18. Domnilor…ceva concret???
    1. A reusit cineva sa puna pe iphone decodat un sim de rds??? (si sa aiba semnal, sa poata vb.) Daca da…poate faceti un tutorial
    2. Eu cred ca tel mobile oferite in custodie de rds nu pot intra pe net pt ca nu au in meniu.

    Deci daca simul lor poate fi fol doar pe tel de la ei, la ce ar oferi internet pt tel ???

  19. @cashix4: Eu am prins la RDS si 350KB/s cu stick-ul ce`i drept. Pe iPhone merge mai greu. Vodafone nu am incercat vreodata totusi… nu am avut ocazia.
    @Neogalati: Scoti cartela, o bagi in iPhone, activezi 3G-ul si vorbesti.

  20. @zaone: da,aia e viteza maxima,350kbps.
    ti se pare normal sa prelungesti contractul la toate serviciile in baza unei oferte de 10lei/luna cu viteze cuprinse intre 3.6 si 7.2mbps iar dupa 8 luni sa nu fie remediat nimic?
    ce credibilitate mai au acesti domni?
    sincer la 350kbps este egal cu 0,nu am nevoie de asa ceva.
    iar afirmatia domnului de mai sus(angajat RDS parerea mea) ca abia dupa 5gb viteza scade,asta e ironie,pai la 350kbps cand faci trafic 5gb? 🙂

  21. Tu ai citit gresit, am zis 350KB nu kbps, adica 2.8Mbps. Asta am prins in Iasi, in casa, cand am descarcat ceva de pe un site. Acelasi maxim de viteza l-am prins si pe Orange.

  22. @zaone: am inteles eu gresit,probabil in bucuresti si in alte orase exista acea viteza,in ramnicu valcea insa,nu,si trebuia sa fie din decembrie 2009 dupa spusele RDS.

  23. cashix4 : Ce stick folosesti ? da este adevarat in zona nord merge mai prost dar in zona ostroveni ajunge si la 400KB , iti pot dovedi, depide si de ce semnal ai si de intervalul oral.
    Eu cu iphone 3g am facut download in instalous intre 50KB – 200KB.
    Tin sa precizez ca angajati RCS – RDS nu au nici un abonament special, au vitezele si tarifele identice cu cele ale abonatilor.

  24. Tu lucrezi la RDS SirWolfy? BTW, am facut un mic test acum si de pe 3GS-ul meu cu cartela stick-ului USB am prins 20KB/s la descarcare de aici de pe site.

  25. @SirWolfy: AM ZTE model MF110.
    Tocmai am facut un test,imi pare rau ca nu pot alege upload sa pn imaginea sa va convingeti,am obtinut 0.33mb pe download si 0.34 mb pe upload pe http://www.speedtest.net
    Aceste critici aduse de mine sper sa ajute la imbunatatirea acestui serviciu,la fel si nenumaratele mail-uri trimise catre RDS prin care le-am cerut explicatii de ce dupa 8 luni de cand au promis o viteza buna nu s-a schimbat nimic.
    Am de spus si lucruri bune despre RDS,nu cred ca exista persoana care sa se planga de FIBERLINK.
    Daca domni de la RDS citesc acest blog poate ar trebui sa ia in considerare sa adica si niste microsim-uri.

  26. Parerea mea e ca rds greseste,internet mobil prepay,chiar si cu abonament, ar trebui sa existe doar in momentul cand ai un serviciu de calitate,o viteza utilizabila.
    Alta idiotenie,rds nu iti ofera posibilitatea sa ai HBO pe 2 tv diferite,poate numai in valcea,dar mi se pare stupid sa nu ai solutii.
    Daca ar avea toate serviciile precum fiberlink atunci ar fi totul ok.

  27. ATENTIE: facetime phone nu functioneaza prin digi prepaid nu va mai osteniti sa il activati pentru ca pentru fiecare incercare pierdeti 30 de centi iar ei nu se ostenesc sa rezolve acesta problema.

  28. RCS-RDS e o firma de k.t. eu am de la ei numai cablu tv si se vede ca naiba in tot blocul.multi oameni se plang de serviciile lor.nu stiu cum altii spun ca e ok.