Nu putem face downgrade/restore de firmware pe iPhone 3GS fara SHSH

Notcom este developerul programului TinyUmbrella si este cu siguranta unul dintre expertii in metoda de restore folosind SHSH-urile salvate in Cydia. Ieri v-am prezentat o posibila metoda de downgrade pentru iPhone 3GS de la iOS 4.0.2 la 4.0.1 fara a folosi un SHSH salvat in Cydia sau in calculator, metoda pe care eu am catalogat-o drept falsa pentru ca in urma unui test nu am reusit sa fac restore folosind-o. Aseara Notcom a confirmat acelasi lucru prin intermediul contului sau de pe Twitter, deci nu are rost sa va mai bazati pe respectiva metoda deoarece este 100% falsa, iar persoana care a facut tutorialul a folosit un SHSH din Cydia pentru restore.

Indiferent ce auziti pe la unii/altii, tineti minte ca acel tutorial este 100% fals! Cei care au reusit sa faca restore folosind acel tutorial fie aveau SHSH salvat in Cydia si nu stiau, fie nu au reusit sa faca si mint.

1 COMENTARIU

  1. Partea ciudata este ca eu am avut FW 3.1.3 pe care l-am “pierdut” in urma unui Hard Reset. am incercat tot felul de metode de a resofta iphone insa n-am reusit decat online cu FW 4.02. aseara am urmat tutorialul cu downgrade din 4.02 in 4.0 si am reusit. Confirm ca am acum versiunea 4.0 problema fiind insa ca nu pot activa telefonul decat cu cartela operatorului moviestar Spania. Poate-mi explica si mie cineva de ce nu pot softa un custom firmware activated ?