Apple va transmite LIVE Conferinta Apple din 01.09.2010

Diseara la ora 20:00 incepe conferinta Apple in care se asteapta lansarea unor noi modele de iPod Classic, iPod Nano, iPod Touch, iOS 4.1, o noua versiune de iTunes dar exista sanse ca Steve Jobs sa anunte si data de lansare pentru noile terminale iPhone 4 in urmatorul val de tari. Apple a anuntat aseara prin intermediul unui comunicat de presa ca va transmite LIVE intreaga conferinta, deci vom avea in sfarsit un feed de caliate pentru o conferinta a Apple. Este prima oara cand Apple face asa ceva si probabil nu va fi ultima, insa ramane de vazut daca serverele celor de la Apple vor putea face fata traficului imens.

Feed-ul live poate fi vazut de pe Mac cu Safari instalat, de pe Mac OS X versiunea 10.6 Snow Leopard, de pe un iPhone sau iPod Touch ce ruleaza minim iOS 3.0 sau de pe o tableta iPad.

Va astept diseara cu aproximativ 30 de minute inainte de inceperea conferintei pe aceasta pagina pentru a discuta ce prezinta Apple la conferinta dar si pentru a veadea in direct tot ce se intampla acolo. Salvati-va pagina in bookmars pentru a avea acces usor la ea.

Watch live streaming video from gizmodo at livestream.com

<a href=”http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=a97d542686″ mce_href=”http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=a97d542686″ >Conferinta Apple 1 Septembrie 2010</a>