iOS 4.1 disponibil saptamana viitoare – aduce HDR pentru iDevices

Apple a anuntat in aceasta seara ca va lansa iOS 4.1 saptamana viitoare, noua versiune de software fiind disponibila doar pentru iPhone/iPod Touch, nu si pentru tableta iPad. iOS 4.1 vine cu cateva noutati foarte foarte interesanta :

  • rezolvarea unor buguri existe in iOS 4.0 – 4.0.2;
  • rezolvarea problemelor cu iPhone 3G;
  • o noua functie pentru aplicatia camera High Dynamic Range  sau HDR;
  • posibilitatea de a uploada filmele HD prin WiFi;
  • posibilitatea de a inchiria show-uri pe iDevices;
  • lansarea oficiala a aplicatiei Game Center impreuna cu intreaga retea de socializare.

Cea mai interesanta functie este HDR, adica acum telefonul va face 3 poze in loc de una apoi le va combina pe toate pentru ca imaginea finala sa fie una  care combina toate elementele din cele 3 poze si are calitatea cea mai buna. Daca ati folosit camere cu functia HDR atunci siti despre ce vorbesc eu aici, daca nu atunci cu siguranta wikipedia va poate explica mai bine.

Sincer sa fiu functia aceasta va transforma camera iPhone 4 intr-o „minune” de 5 megapixeli, cel putin asa a reiesit din prezentarea facuta de Apple in cadrul conferintei. Ramane de vazut cum se va comporta in realitate, oricum camera din iPhone 4 este foarte foarte buna si sper ca aceasta functie sa o faca extraordinara.

Sursa poze.

Articolul precedentiTunes 10 lansat in seara aceasta!
Articolul următoriOS 4.2 pentru iDevices disponibil in Noiembrie
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.