Prima Pagina Apple Noul Apple TV

Noul Apple TV


Apple a lansat in seara aceasta si mult asteptatul Apple TV cu un nou design produsul este de 4 ori mai mic decat vechiul model si se bazeaza in totalitate pe continut obtinut prin streaming. Noula Apple TV are un port HDMI pentru a fi conectat la un ecran, un port USB, o iesire audio si un port ethernet pentru a fi conectat la o retea de internet, insa are si cun chip WiFi n pentru cei care nu vor sa foloseasca prea multe cabluri. Noua jucarie va face streaming doar pentru video in format HD(720p), insa intregul continut va trebuie preluat prin streaming, Apple reusind sa incheie cateva contracte importante cu ABC si Fox care vor oferi seriale TV si show-uri pentru doar 0.99$ episodul dar Apple va oferi si filme in format HD pentru un cost de inchiriere de 4.99$.

Folosind functia Airplay din noul iOS 4.2 de pe iPad veti putea face streaming direct catre Apple TV, astfel ca puteti tine in tableta toate filmele voastre preferate si cu ajutorul micului Apple TV le puteti viziona oriunde oricand cu ajutorul WiFi.

Apple TV costa doar 99$ si va fi disponibil pentru livrare undeva in cursul acestei luni.

 • Pingback: Tot ce trebuie sa stii despre conferinta de aseara | Sursa ta de informatii zilnice despre iPad, iPhone si iPod Touch!()

 • glm

  scopul bine definit al acestei lansari este scoaterea de bani din piatra seaca. bine ca este valabil doar la americani si, parca, canadieni.

 • Eu incerc sa vad poate pot cumpara show-uri cu 1$, e chiar foarte ieftin si merita.

 • Marius

  Si mie mi se pare ca merita… poate nu inchiriatul de filme cu 5 $ dar sa ai House imediat dupa difuzare cu 1$ … mi se pare cool. Si pe langa asta streaming-ul de pe Mac la el implicit TV mare … mi se pare tare. Iar 99$ mi se pare un pret destul de mic pentru ce stie sa faca. As vrea sa faca streaming in schimb si cu un PC nu numai cu MAC-ul. Singura problema a stremingului e derulatul sau saritul la un anumit moment din film sau show. Cine a folosit Airvideo stie la ce ma refer.

 • Panait Alexandru

  Nu poti sa le inchiriezi direct din Itunes ? de ce ai mai avea nevoie de Apple TV? pana la urma nu prea ii vad utilitatea…

 • Da, dar din cate stiu eu nu poti cumpara absolut nimic din US iTunes/AppStore cu card romanesc.

 • Pegasosii

  Folosesc de 3 ani AppleTV si exact cum au prezis….streamingul e cel mai folosit,aproape ca nu ma deranjeaza ca are doar 40 de giga.

 • Deranjant este ca vechiul Apple tv nu i-au făcut update… Sper si eu poate in 1-2 sapt. sa bage un free update sa pot vedea netflixul direct si sa iau acele episoade la 1$. Daca nu sucks!