YourTube permite salvarea clipurilor HD de pe YouTube si sincronizarea cu aplicatia iPod

Celebra aplicatie YourTube, care permite salvarea clipurilor video de pe YouTube in terminalele voastre, a fost in sfarsit actualizata si refacuta pentru a functiona cu noul iOS 4. YourTube 2.0 a fost complet refacuta pentru a fi 100% functionala cu toate versiunile existente ale iOS si vine cu o serie de noutati importante :

  • posibilitatea de a salva clipuri video in format HD;
  • compatibilitate cu Retina Display;
  • introducerea functiei „Gremlin” care permite sincronizarea clipurilor video cu aplicatia iPod;
  • imbunatatiri ale performantei aplicatiei si multe multe bug fix-uri.

YourTube 2.0 va fi disponibila atat pentru iPad cat si pentru iPhone, iar versiunea pentru iPad poate fi deja achizitionata din Cydia pentru 5$. Versiunea pentru iPhone va fi disponibila in curand.

We’re proud to announce that YourTube has the ability to import downloaded videos directly into your iPod app! We call this new feature “Gremlin” and you will start seeing this in many of our tweaks on Cydia, including Safari Download Manager and Attachment Saver.

YourTube 2.0 is newly re-designed for iOS4. It includes a host of stability fixes, improved memory management, improved download speeds, and fixes for the nasty iOS4 sandbox. And don’t forget the ability to import your downloaded videos into the iPod library 😉

Articolul precedentAre iPod Touch 4G acelasi ecran precum iPhone 4?
Articolul următorApple scoate toate referintele cu privire la lansarea iOS 4.1
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.