Aplicatia Twitter pentru iPhone/iPad va avea Push Notifications

Se pare ca dupa ultimul update al aplicatiei Twitter unii utilizatori au primit notificari in legatura cu mesajele private sau mention-urile facute pentru conturile lor iar unii au inceput sa se gandeasca la faptul ca Twitter ar putea introduce un sistem de Push Notifications pentru aplicatie. “Bucuria” celor norocosi a durat doar o noapte pentru ca Twitter a inchis rapid notificarile insa a comunicat oficial ca in viitorul apropiat vom putea beneficia toti de Push Notifications pentru aplicatia lor destinata iPad/iPhone-ului :

When we launched Twitter for iPad, there was a configuration error that caused us to offer push messages to a small set of users,” wrote a Twitter spokesperson. We’ve stopped sending push messages, but users may see an option to turn on push until we release an updated version of the app.

We’ve been testing push notifications internally,” the rep continued. “Push isn’t ready yet, but we look forward to rolling this out soon.

Deci vom avea notificari pentru DM-uri si mentions insa probabil doar pentru atat momentan, oricum multi asteapta de ceva vreme introducerea acestor optiuni si ma bucur ca Twitter s-a hotarat in sfarsit sa le implementeze.

3 COMENTARII

  1. Pana la Push Notifications poate rezolva problema de pe iOS 3.1.3, in sensul ca daca dai click pe un tweet, aplicatia se inchide. Le-am dat un mail dar….pana acum nimic.

  2. yeah, chiar m-am mirat ca twitter for iPhone are notifications in meniu la Settings, dar nu face push la nimic. de ce au optiunea de turn on/off daca nu face push?