Prima Pagina Apple iPhone 4 ar urma sa fie lansat la jumatatea lunii in Coreea...

iPhone 4 ar urma sa fie lansat la jumatatea lunii in Coreea de Sud si Taiwan, urmeaza Romania?

Conform unor informatii neoficiale iPhone 4 ar urma sa fie lansat pana la jumatatea acestei luni in Coreea de Sud si Taiwan unde exista deja cateva sute de mii de pre-comenzi. In Taiwan sunt inregistrate pana in prezent peste 150.000 pre-comenzi, insa in Coreea de Sud acest numar a fost atins la putin peste jumataet de zi de la deschiderea pre-comenzilor. In Romania exista zvonuri despre o posibila lansare pe 12 Septembrie, insa acesta data este nerealista si nu ar trebui sa o luat absolut deloc in calcul. Apple lanseaza terminalele iPhone la sfarsitul saptamanii in zilele de  joi sau vineri, asa ca lansarea iPhone 4 in Romania va fi cel mai sigur intr-una din aceste zile, cu sanse mai mari pe vineri.

Daca iPhone 4 nu va fi lansat saptamana aceasta in Romania, atunci mai raman doar 2 saptamani in care Orange l-ar putea lansa. Steve Jobs a spus ca lansarea va fi in septembrie si asta e sigur, ramane doar sa vedem cand.

  • cashix4

    Eu am citit luna trecuta ca va fi lansat pe 16 septembrie in China,ma gandesc ca suntem si noi programati tot cu aceasta data 🙂

  • E greu de spus, facem doar speculatii pentru ca Apple inca are stocuri “subtiri”.

  • shop

    iphone 4 se va lansa in romania in ultima saptamama a lunii septembrie -informatia este sigura, inca nu se cunoaste pretul, terminalul initial se va comercializa doar in 20 de shopuri, in shopurile selectate deja se pot inregistra precomenzi

  • Comentariul a fost lasat de cineva care doreste atentie, adica un mic spammer.

  • Pingback: iPhone 4 la Orange in ultima saptamana din septembrie? | Sursa ta de informatii zilnice despre iPad, iPhone si iPod Touch!()