Prima Pagina aplicatii Video: Test de performanta intre iPhone 4 si iPod Touch 4

Video: Test de performanta intre iPhone 4 si iPod Touch 4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3eimrSsuAtk[/youtube]

Cei de la TechnoBuffalo au facut un test foarte foarte util intre iPhone 4 si iPod Touch 4 care evidentiaza cat se poate de clar diferentele dintre cele 2 terminale mobile lansate de Apple anul acesta. Din punct de vedere al puterii de procesare as spune ca ambele sunt aproape identice deoarece ambele au chipul A4 facut de Apple, insa terminalul iPod Touch 4 are doar 256MB RAM spre deosebire de iPhone 4 care are 512MB RAM. Primul lucru care poate fi observat este diferenta calitatii imaginilor afisate intre cele 2 ecrane, desi ambele sunt “ecrane retina”, totusi iPhone 4 are un panou IPS iar iPod Touch 4 nu si diferenta este cat se poate de clara in favoarea iPhone 4.

Din punct de vedere al performantei la navigare web iPhone 4 este surclasat de iPod Touch 4G care incarca paginile mai repede, uneori chiar cu cateva secunde bune mai repede. La deschis aplicatii terminalele se descurca la fel de bine si probabil situatia ar fi aceeasi in cazul rularii jocurilor.

Pe scurt iPod Touch 4G e mai rapid la navigare pe internet decat iPhone 4, insa in rest se descurca la fel de bine.

 • mafia

  slab de tot, eu la SGS la secunda 1.49 se termina pagina de incarcat…

 • robert

  era vorba de diferentele de performanta intre iphone4 si ipod touch4, dar uite ca sunt unii care se mandresc ca si-au luat o clona de plastic dupa iphone

 • mafia

  -invidia te roade!!!!am avut 2 3gsuri si 4 3g-uri in decurs de 2 ani, stai linistit ca nu vorbesc din carti ca altii

 • Sa stii ca nici Galaxy S-ul e tare extraordinar. M-am jucat putin cu unul si nu m-a dat pe spate.

 • mafia

  -nu am laudat telefonul meu, am spus ce performante am in browser cu flash inclus, fata de performanta incredibila a i4 si ipod 4th

 • iPhone 4 a fost adus in rand cu restul smartphone-urilor, nu a facut un salt de performanta. Intr-adevar Samsung Galxy S merita luat in considerare cand cumperi un smartphone insa eu nu l-as cumpara.

 • mafia

  -fiecare isi cumpara ce ii place(chiar daca e mai slab comparativ cu altele sau mai bun), si nu exista cel mai bun telefon astea sunt in capu unora.

 • Nu exista si nici nu va exista “cel mai bun telefon”, fiecare are punctele sale forte/slabe.

 • Pingback: Video: Nou test de performanta intre iPod Touch 4G si iPhone 4 | Sursa ta de informatii zilnice despre iPad, iPhone si iPod Touch!()