FaceTime ar putea functiona cu iChat pe Mac OSX dar si in Windows

Astazi un site francez a publicat o informatie extrem extrem de interesanta pentru posesorii de iPhone 4 si iPod Touch 4G, mai exact este vorba despre o posibila compatibilitate a functie FaceTime cu iChat din Mac OSX, dar si despre compatibilitatea cu un program pentru Windows. Daca aceasta compatibilitatea va fi implementata, atunci vom putea folosi functia FaceTime pentru a face video chat cu oameni care stau in fata unui calculator si au o camera web conectata, iar asta ar fi intr-adevar o lovitura de imagine foarte mare pentru Apple. Functia FaceTime din iPhone 4 a fost laudata de toata lumea si cu implementarea unui jailbreak ea ar putea fi folosita chiar prin reteaua 3G, deci vom putea vorbi de oriunde cu orice calculator.

Eu sunt de parere ca Apple ar avea enorm de mult de castigat daca intr-adevar ar actiona conform acestui zvon, iar vanzarile iPhone 4 probabil ar urca si mai mult.

4 COMENTARII

  1. FaceTime de pe mac pe iphone functioneaza de mult. Ce-i drept, nu e integrat in iChat, dar sa nu uitam ca FaceTime se realizeaza NUMAI intre 2 appleID-uri. Deci preupun ca daca functia va fi integrata asa cum e descris in articol, utilizatorii vor trebui sa aibe appleID-uri.