FaceTime ar putea functiona cu iChat pe Mac OSX dar si in Windows

Astazi un site francez a publicat o informatie extrem extrem de interesanta pentru posesorii de iPhone 4 si iPod Touch 4G, mai exact este vorba despre o posibila compatibilitate a functie FaceTime cu iChat din Mac OSX, dar si despre compatibilitatea cu un program pentru Windows. Daca aceasta compatibilitatea va fi implementata, atunci vom putea folosi functia FaceTime pentru a face video chat cu oameni care stau in fata unui calculator si au o camera web conectata, iar asta ar fi intr-adevar o lovitura de imagine foarte mare pentru Apple. Functia FaceTime din iPhone 4 a fost laudata de toata lumea si cu implementarea unui jailbreak ea ar putea fi folosita chiar prin reteaua 3G, deci vom putea vorbi de oriunde cu orice calculator.

Eu sunt de parere ca Apple ar avea enorm de mult de castigat daca intr-adevar ar actiona conform acestui zvon, iar vanzarile iPhone 4 probabil ar urca si mai mult.

Articolul precedentVideo: Test de performanta intre iPhone 4 si iPod Touch 4
Articolul următorVideo: Primele telefoane pentru Windows Phone 7
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.