GameCenter iti permite sa ai maxim 500 de prieteni

Se pare ca Apple a pus o limita in GameCenter care iti permite sa ai doar 500 de prieteni, asta presupunand ca este atata lume interesata sa te adauge. Limita a fost descoperita astazi de MuscleNerd care a incercat sa adune cat mai multa lume in contul sau. Inainte ca Apple sa reseteze statisticile pentru GameCenter(in ziua lansarii iOS 4.1) MuscleNerd avea peste 1000 de prieteni, insa astazi se pare ca Apple i-a permis sa accepte doar 500 de cereri de prietenie. Cand limita aceasta este atinsa nu mai primiti nici o cerere de preitenie pe GameCenter, deci oricine va adauga dupa ce atingeti limita o va face degeaba.

Deocamdata sunt putine jocuri care au GameCenter implementat, insa cu sigurata numarul va creste in viitorul apropiat. Pe mine ma gasiti in GameCenter cu ID-ul zaone.

Articolul precedentBrowser Changer – seteaza orice browser ca default in iOS
Articolul următorzaone.ro review: Folia Alien Surface pentru iPhone 4
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.