Concurs: Castiga una din cele 10 folii Alien Surface oferite de zaone.ro si iShield.ro

Iata castigatorii concursului :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t-pr7Rdy3B4[/youtube]

Andrei Agapi, Alexandru Chinciu, Cosmin Razvan Pana, Sorin Gae, Chera Lover, Ionut, traian_stc, Aurel Marius, vlad 24, Luci Tabara.

Toti cei 10 castigatori sunt rugati sa imi dea un DM pe Twitter de pe contul selectat cu o adresa de e-mail unde vor putea fi contactati de un reprezentant iShield.ro pentru a stabilit conditiile livrarii.

Dupa cum a stabilit initial, primii 5 vor castiga o folie Alien Surface pentru iPhone 3GS si ultimii 5 o folie Alien Surface pentru iPhone 4.

Le multumesc din nou celor de la iShield.ro pentru ca au oferit aceste folii, va multumesc voua pentru participare si sper sa pot continua seria concursurilor de pe zaone.ro.

zaone.ro in colaborare cu firma iShield.ro organizeaza concursul cu cele mai mari premii oferite vreodata prin intermediul acestui site. Firma iShield.ro a fost de acord sa ofere nu mai putin de 10 folii Alien Surface : 5 pentru iPhone 3GS si 5 pentru iPhone 4 in scopul organizarii acestui concurs si eu le multumesc pentru generozitatea de care au dat dovada. Un review complet al foliei Alien Surface pentru iPhone gasiti aici.

Pentru a participa la concurs :

Concursul incepe astazi 13.09.2010 si se va incheia pe data de 20.09.2010 la ora 12:00 cand un reprezentant al firmei iShield.ro ii va alege pe cei 10 castigatori. Intai se vor extrage 5 folii pentru iPhone 3GS, apoi se vor extrage 5 folii pentru iPhone 4, urmand ca toti cei 10 castigatori sa imi comunice o adresa de e-mail la care vor fi contactati de un reprezentant al firmei iShield.ro care le va cere detaliile pentru livrarea premiilor.

Puteti da pe Twitter oricate retweet-uri doriti(mai multe tweet-uri inseamna mai multe sanse de castig) insa daca veti da mai mult de 5 retweet-uri pe ora veti fi automat descalificati. Comentariile lasate in acest articol nu reprezinta o inscriere valida in concurs.

Mult noroc tuturor!

De ce iShield.ro ?

  • Preturile sunt cele mai mici din Romania
  • Posibilitatea de frauda este zero: produsele se pot plati la ridicare
  • Asistenta Clienti in sistem Live Chat, telefonic sau in persoana la colaboratorii iShield din toata tara.
  • Produsele sunt prezentate detaliat facandu-va sa va simtiti ca intr-un magazin traditional, iar daca doriti informatii suplimentare referitoare la produs puteti sa apelati la serviciul Asistenta Clienti.
  • Livrare in 24 ore prin Fan Courier (azi comanzi, maine ai produsul ! )
  • Global Investment Group S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite respectand drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.
  • Site-ul nostru este simplu si eficace
  • Suntem distribuitori autorizati ai brand-urilor pe care le comercializam
  • Suntem cei mai populari in acest domeniu
  • Nu aveti cum sa ramaneti nemultumit

[topsy_retweet_big]