Prima Pagina Apple iOS 4.2 jailbroken

iOS 4.2 jailbroken

Aseara Apple a lansat iOS 4.2 care aduce destul de multe noutati atat pentru tableta iPad cat si pentru iPhone/iPod Touch. Daca aveti nevoie de jailbreak sau decodare pe noul iOS 4.2 atunci nu instalati versiunile beta ce vor fi disponibile pana in noiembrie deoarece exista o sanse foarte mare sa ramaneti fara posibilitatea de a face cel putin decoadare pentru o perioada lunga de timp. Avertismentele acestea au mai fost spuse si vor fi spuse la fiecare lansare noua de firmware pentru ca de fiecare data Apple blocheaza jailbreak-ul si decodare.

iH8sn0w sustine ca a facut jailbreak unui iPhone 3GS cu bootrom vechi insa din pacate Cydia si Icy nu functioneaza corespunzator, deci mai e de lucru pana cand iOS 4.2 va avea parte de o solutie de jailbreak adevarata. Totusi deocamdata nu exista o solutie de jailbreak pentru iOS 4.1 deci e prematur sa ne gandim la 4.2 inca. Daca iH8sn0w a reusit sa faca jailbrek unui 3GS cu bootrom vechi pe 4.2 atunci exista sperante ca, cel putin, aceste terminale vor avea parte de jailbreak atunci cand iOS 4.2 va fi lansat oficial.

 • Methos

  mah .. da apple nu si-o lua de la stat ultima data cand am verificat ?
  adica sa fie legal JB ?
  Sa ne lase odata in plata domnului si or sa vad ca daca au JB on or sa le creasca vanzarile. (cel putin asa cred)

 • mctano

  ei oricum nu au fost de acord cu legea privind jb-ul , asa ca ei isi vad de treaba lor in continuare.
  pana la urma totul are un rost.
  pentru unii e o placere sa caute solutii de jb, si sa imbunatateasca sau nu un OS, iar pentru altii e o placere sa nu dea acces nimanui la ”creatia” lor. (fie pentru a fi imbunatatita/fie pentru a fi subrezita)

 • Toata lumea scoate bani din asta, si Apple si aia care fac solutii de jailbreak. Jailbreaking-ul e legal in SUA dar asta nu inseamna ca e ilegal pentru Apple sa isi securizeze software-ul.