Video: Dovada ca exista o solutie de jailbreak pentru iOS 4.1

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EPV0dSG1v4Y[/youtube]

Clipul video de mai sus reprezinta o dovada destul de clara ca exista o solutie de jailbreak pentru iOS 4.1. Jailbreak-ul a fost implementat prin intermediul unui custom ipsw facut cu noua versiune de sn0wbreeze ce urmeaza sa fie lansata de iH8sn0w in curand, insa din cate imi dau eu seama aceasta noua versiune va functiona doar cu iPhone 3G/3GS(bootrom vechi) si iPod Touch 2G(bootrom vechi). Asta e doar o presupunere insa iH8sn0w nu face solutii de jailbreak ci doar implementeaza si modifica solutii deja existente pe internet, deci ce a facut el acolo nu consider ca se numeste o solutie de jailbreak in adevaratul sens al cuvantului, altfel demonstratia s-ar fi facut pen un iPhone 4.

Noua versiune a sn0wbreeze ar urma sa fie disponibila in curand, insa daca aveti un terminal cu bootrom nou va recomand sa nu fiti prea entuziasmati deoarece s-ar putea sa am dreptate si solutia sa nu mearga pentru oricine.

6 COMENTARII

  1. Demonstratia e pe un 3GS(bootrom nou, MC) si nu un Ip4 care ar fii demonstart mai clar, zic eu solutia de jailbreak, deci s-ar putea totusi sa fie sanse si sa avem ceva curand…..

  2. Zaone daca te uiti mai atent la videoclip o sa vezi in parte de jos cand arata versiunea de iOS modelul care este MCxxx….mai multa atentie !

  3. MC se refera DOAR la iPod Touch. Si eu am MC la 3GS si e bootrom vechi. Atentie la voi pentru ca faceti o confuzie foarte mare. Se vede clar in video ca telefonul lui e facut in saptamana 20, deci e bootrom nou.

  4. @Zaone, ma refeream la MC incluzand si serialul de dupa.Am vrut sa reeditez post-ul imediat dar mi-a aparut ca “spam” si din cauza asta a ramas asa.
    Scuze