Prima Pagina HTC HTC Sense UI si HTC Hub pentru nou Windows Phone 7

HTC Sense UI si HTC Hub pentru nou Windows Phone 7


Nu am fost vreodata un fan al interfetei grafice pentru noul Windows Phone 7 insa de data aceasta trebuie sa recunosc, ca developerii de la HTC au facut o treaba minunata cu modificarea sistemului. HTC Sense UI este “amprenta” celor de la HTC lasata asupra sistemelor de operare ce ruleaza pe telefoanele proprii, iar asta inseamna modificarea sistemului pentru cresterea compatibilitatii si a adaugarii unor functii unice pentru telefoanele HTC, practic dezvoltarea unui sistem propriu bazat pe “scheletul” celui anterior. Parerea mea este ca Microsoft ar putea fi “salvata” de producatorii de smartphones care vor modifica Windows Phone 7 si il vor face mult mai atragator pentru utilizatori.

  • glm

    de aia ziceam eu ca prea repede judeca unii si pun la colt alti producatori decat apple…ce vad eu aici in cele 2 clipuri este absolut superb ca animatie si functionalitate, daca toate astea sunt “proiectate” pe un ecran amoled cum are galaxy s (un display cu adevarat fantastic) reteta succesului e garantata.

  • Acum sper ca Apple sa isi trezeasca designerii si sa animeze mai mult propriile aplicatii gen weather, stock, calendar samd. Singura chestie e sa vedem cate resurse consuma si cum se comporta telefonul in viata de zi cu zi. Pana acum am auzit de zeci de iphone Killers dar nici unul nu s-a dovedit a fi unul