Video: iPad vs Samsung Galaxy Tab

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tHOZZJ_2Wjg[/youtube]

In primul rand avem o noua reclama pentru Samsung Galaxy Tab unde accentul este pus desigur pe mobilitate si felul in care poate fi folosita tableta “on the go” oriunde ati fi. Mi se pare putin cam fortata treaba asta cu mobilitatea pentru ca totusi este o tableta cu un ecran mare care nu poate fi foarte usor utilizata chiar oriunde ne-am afla si cu siguranta nu incape in orice buzunar. In al doilea rand avem un tabel comparativ cu functiile celor 2 tablete, insa mi se pare ca a fost facut oarecum putin in dezavantajul tabletei iPad si cu o eroare in ceea ce priveste aplicatiile disponibile pentru fiecare.

Cei de la Google au avertizat deja in legatura cu incompatibilitatea Android Market-ului cu tabletele ce ruleaza Android, deci singurele aplicatii functionale vor fi cele special facute pentru Samsung Galaxy Tab. Pe de alta parte nici toate cele peste 250.000 aplicatii din AppStore nu sunt compatibile cu tableta iPad, insa numarul aplicatiilor pentru tableta creste pe zi ce trece iar asta e un lucru imbucurator.

Eu unul sunt foarte foarte multumit ca exista concurenta pentru tableta iPad si ii va forta pe cei de la Apple sa aduca functii noi si atractive in viitorul model al tabletei, deci tot noi clientii vom avea de castigat in final. Ce parere aveti, va face Samsung Galaxy Tab vanzari record sau nu?