Mai sunt doar cateva ore pana la lansarea iPhone 4?

Astazi pe site-ul Orange a aparut un mic counter care indica faptul ca mai sunt 25 de ore pana cand se va intampla ceva. Ce anume se va intampla eu unul habar nu am insa umbla zvonuri ca maine Orange va anunta lansarea iPhone 4 in Romania. So, maine la ora 10 pe site-ul Orange se va intampla ceva, insa eu unul habar nu am ceva fi. Voi ce spuneti, va anunta Orange iPhone 4 la 3 luni de cand a spus ca va veni “in curand” ?

Daca aveti poze, informatii, sau orice altceva legat de aceasta posibila lansare va rog sa ni le impartasiti.

UPDATE : Iata ce se acunde in spate counter-ului de pe site-ul Orange :

<embed type=“application/x-shockwave-flash” src=“flash/iphone4/floater_counter.swf?i=2” width=“260” height=“100” style=“undefined” id=“iphone_counter” name=“iphone_counter” quality=“high” wmode=“transparent” flashvars=“width=260&height=100&javascriptid=iphone_floater&enablejs=true”>

UPDATE 2: Counter-ul a fost modificat si acum afiseaza 12 pana la anunt! Deci se pare ca diseara la ora 24 vom avea anuntul oficial privind lansarea iPhone 4!

UPDATE 3 : Se pare ca iPhone 4 a fost introdus in magazinul online al Orange. Detalii aici.

[poll id=”23″]

53 COMENTARII

  1. Mersi, eu foloseam Safari in MacOS si probabil ca din cauza asta , am incercat apoi cu Mozzila si l-am vazut si eu.Cu siguranta ca e pt lansarea iPhone 4 ca altceva nu cred ca au disponibil sa faca oamenii curiosi si mai ales nu ne asteptam la ceva oferte spectaculoase din partea lor.Ma uitam ca ceva vreme in urma la obtiunile de internet mobil ei ofereau 500Mb la 4euro fara TVA si acum au pastrat pretul doar ca au scazut traficul la 200Mb.Interesanta politica vazand ca poate aveau vanzare buna la serviciul asta si ce si-or fii zis, sa-l scumpim ca doar asa e la noi, nu?

  2. Da, la internet mobil sunt absolut praf. Eu voi merge in curand sa fac o fidelizare pentru interet mai bun si daca nu imi vor oferi ce doresc atunci ma gandesc sa parasesc barca Orange.

  3. Ai vreo alternativa la care te-ai gandit, ma refer la altii operatori care ofera ceva convenabil?Eu sunt client Orange de foarte multi ani si vad ca din ce in ce sunt nu numai mai zgarciti dar si mai scumpi in oferte cat despre fidelizare cand incepi sa ai vreo discutie cu ei parca le-a murit vaca iar cand te duci ca un client nou le infloreste fata, ca sa nu mai zic la ce cozi interminabile esti nevoit sa astepti la Orange Shop-uri pentru o banala problema.Parca s-ar vinde ceva gratis…. Ca sa nu mai zic la ce ne vom astepta dupa lansarea iPhone 4 la ei, au o aroganta insuportabila de parca zici ca ei l-au proiectat si fabricat.Offf lume, lume.

  4. Eu vreau 1 – 1.5 GB la 8 euro, daca im vor da. Daca nu atunci ma duc sa “sondez” piata. Dau 6 euro pe 500MB si e prea mult. Intr-adevar internetul merge bine dar e prea scump.

  5. Tine-ne la curent daca ai reusit la negocieri ca sa stiu cel putin si eu cum sa pun problema si eventual daca nu reusesti sa ne dai de veste unde vei ” migra” Never know!!

  6. iPhone 4 va fi disponibil doar in cateva Orange shop-uri din tara. Probabil orasele mai importante. In Slobozia nu va fi disponibil nici macar pentru demo, expunere. Am intrebat ieri la Orange.

  7. Am fost eu ieri la orange ca am avut treaba si am intrebat un vanzator daca sunt ceva noutati cu privire la iphone 4 si mi a raspuns ca il lanseaza vineri si capreturile la abonamente vor fi aproximativ asemanatoare cu cele de la 3gs de anul trecut

  8. Salut !

    Confirm pentru iPhone 4 la Orange.
    100% este iphone 4:

    embed type=“application/x-shockwave-flash” src=“flash/iphone4/floater_counter.swf?i=2” width=“260” height=“100” style=“undefined” id=“iphone_counter” name=“iphone_counter” quality=“high” wmode=“transparent” flashvars=“width=260&height=100&javascriptid=iphone_floater&enablejs=true

    (am editat putin ca sa il arate aici ca html not allowed.

    ia uitati-va ce e in sursa acelui div

    ia uitati-va ce e in sursa acelui div de la countdown…

  9. Done !

    Eu unul sunt interesat de JB pt 4.1 pt iPhone 4. Lansarea in RO pentru mine lasa de dorit.
    Insa…ma bucur pentru ceilalti utilizatori de iPhone care nu au apucat sa-si ia iPhone pana acum , or sa poata sa si-l ia din RO si blocat pe Orange , fara sa mai fie nevoiti sa isi faca unlock pentru ca telefonul este luat din afara.

    Toate cele bune !

  10. Multumita lui Blajan Alexandru am pus codul care se ascunde in spate counter-ului de pe Orange.ro si pare a fi vorba despre iPhone 4.
    Eu sper sa ma faca sa regret ca am luat iPhone 4 din Italia, chiar m-as bucura daca ar avea preturi bune si ar fi accesibil pentru multa lume.

  11. Opinia mea, desi sunt abonat Orange: NISTE DOBITOCI!

    Vor sa faca “tam-tam” cu lansarea a ceva ce este deja VECHI, si va iesi ca si cu lansarea initiala iPhone (3G la vremea aceea) in Romanica: exact un MARE “fas”!

    Dito,
    Felix

  12. la 199 euro telefonul + ab 29 euro = 895 euro…lunar daca iti pui credit de 10 euro mai scazi 240 ca atata dai pe 2 ani si ajunge la 655 telefonul…exact cat costa acum decodat la apple.
    Avantaje sunt ca nu`l platesti tot odata si ai mai mult internet si minute decat optiunea de 10 euro care momentan e cea mai convenabila la prepay.
    Dezavantaje e ca te alegi cu un telefon codat la pret de neverlocked. Eu pe al meu l`am vandut cuiva cu 800 euro am dat comanda de altu trebuie sa`mi vin luna viitoare…las vinde sa`mi iau de la orange daca pretul va fi 199 la ab de 29

  13. Era de asteptat , si-or fi dat si ei seama ca seara da multe bucati si pe zi mai au timp de inca dublu pe atat.
    Ma bucur ca nu o sa stau la coada sa-mi iau iPhone4 , oricat de egoist as suna…stiu cat am asteptat pe 3G acum cativa ani.
    Singurul lucru care vreau sa-l intreb este, daca am luat un iPhone4 din Franta, blocat pe Franta (nu stiu ce retea si nici nu stiu cum sa aflu, poate stiti voi si asta) or merge sa-l duc la Orange pentru decodare sau trebuie sa fie neaparat luat de la ei ?

  14. probabil vor sa-l lanseze la 12 noaptea, eu insa nu inteleg de ce nu ii anunta pe cei care s-au inscris pe formularul online, pana la urma formularul acela, exact ca si anul trecut, a fost facut doar pentru a trage de timp

  15. OMG cata caterinca cu orange.ro, noi astia care stim de iphone 4 si facem legatura cu countdown-ul acela o sa fim la noapte calare pe site, omu de rand / frectii…

  16. Eu cred ca vor da drumul la precomenzi iar maine dimineata vor spune,stocul s-a epuizat,livrare in “cateva saptamani,special la orange” 🙂

  17. Am fost fan Iphone inca de la prima generatie,acum am un 3G deoarece nu mi s-a parut ca se merita trecerea le 3Gs cand stiam deja ca e doar o chestie intermediara pana la o noua versiune.
    Sincer sunt tare curios sa incerc Win7,mai e putin pana va fi lansat,in noiembrie-octombrie vor aparea tel si cu siguranta vor fi la jum de pret fata de Iphone 4.
    O sa pastrez 3G-ul ptr unele aplicatii si cam atat… Poate revin la Iphone 5 dc va merita intradevar.

    Cu siguranta Win7 va veni f tare din spate,pretul este la jumatate si vor fi f multe aplicatii.

  18. Daca apare la 200 de euro iPhone 4 la abonament de 29 de euro sunt primul care il cumpar. La 12 fix o sa fac precomanda numai sa fie si in Drobeta Turnu Severin ca sa pot sa il iau. Intrebarea mea e daca o sa fie si la un abonament mai mic de 29 de euro, ce credeți ? Ca mai bine parca as daca 500 de euro la un abonament de 10 euro pe luna. Dupa ce faci precomanda cand crede-ti ca ve-ti intra in posesia telefonului, poate luni?

  19. @cashix4: era ideea sa se joace lumea pentru DEMO….modelul de la ei….are zona de semnal atat de proasta incat dc il tin in mana ajung kiar in NO SERVICE :)))

  20. Eu am primit mail de la orange:

    “Salut,

    Fa cunostinta cu noul iPhone 4! Astazi incepand cu miezul noptii il poti gasi in magazinul online, iar de maine dimineata in Orange shop.

    Vino sa-i descoperi noile functii uimitoare si sa te convingi ca este cel mai bun iPhone
    de pana acum.

    Multumim,
    echipa Orange”

  21. Acum ramane de vazut daca vor baga oferta cum a spus cineva aici numai cu abonamente noi pentru inceput.
    Daca e asa eu sincer prefer sa mai astept inca 2 saptamani,oricum vor avea niste oferte de toata jena sunt sigur.
    Eu am mai multe abonamente pe firma dar cel care il folosesc eu deja l-am prelungit,am cumparat un Galaxy s cu 200EUR si l-am vandut cu 400EUR in 2 zile(sigilat), mi-am facut singur discount pentru iphone 4 si acum astept sa il cumpar la pret standard 🙂