Prima Pagina baseband Tutorial: Jailbreak iOS 4.1 folosind sn0wbreeze 2.0.1

Tutorial: Jailbreak iOS 4.1 folosind sn0wbreeze 2.0.1

Aceasta versiune a sn0wbreeze va pastreaza baseband-ul intact deci veti putea folosi ultrasn0w pentru a va decoda telefoanele pe iOS 4.1! sn0wbreeze 2.0.1 face si hacktivarea telefonului astfel ca nu va trebui sa folositi o cartela de activare pentru a putea folosi telefonul dupa ce faceti restore. Iata ce terminale pot folosi aceasta versiune de sn0wbreeze pentru a face un custom ipsw jailbroken pentru iOS 4.1 :

 • iPhone 3G – orice versiune de iOS;
 • iPhone 3GS bootrom vechi – orice versiune de iOS atat timp cat terminalul e jailbroken si daca e pe iOS 3.1.3/4.x jailbroken cu Spirit sau jailbreakme.com atunci trebuie sa instalati Spirit2pwn din Cydia pentru a putea incarca acest custom ipsw;
 • iPhone 3GS bootrom nou – doar cele jailbroken pe iOS 3.1.2;
 • iPod Touch 2G (MB);
 • iPod Touch 2G bootrom nou(MC) – doar cele jailbroken pe iOS 3.1.2;
 • iPod Touch 3G – doar cele jailbroken pe iOS 3.1.2;

Daca aveti un iPhone 3GS cu bootrom nou atunci trebuie mai intai sa faceti restore la iOS 3.1.2 si sa ii faceti jailbreak, apoi sa folositi custom firmware-ul facut cu sn0wbreeze.

Daca aveti un iPhone 3GS cu bootrom vechi si sunteti pe iOS 3.1.3 jailbroken cu Spirit atunci treubie sa instalati din Cydia Spirit2Pwn r2. Il puteti descarca din Cydia din repo-ul  http://repo.woowiz.net.

Daca aveti un iPhone 3GS cu bootrom vechi si sunteti pe iOS 4.x jailbroken cu metoda de pe jailbreakme.com atunci treubie sa instalati din Cydia Spirit2Pwn r3. Il puteti descarca de aici.

Folositi Spirit2Pwn r3 cu tutorialul de aici pentru a va face telefonul compatibil cu custom ipsw-ul sn0wbreeze.

Pentru a putea folosi acest custom ipsw trebuie sa aveti iTunes 10 instalat in calculator, altfel procesul nu va functiona.

Daca aveti un iPhone 3G puteti folosi iREB de aici pentru a introduce telefonul intr-o stare asemanatoare celei de jailbreak si puteti folosi custom ipsw-ul facut cu sn0wbreeze. Telefonul nu trebuie sa fi fost jailbroken in prealabil.[download id=”86″]

Pasul 1

Descarcati sn0wbreeze 2.0.1 de aici : [download id=”85″]

Descarcati iOS 4.1 pentru terminalele voastre de aici :

Pasul 2

Schimbati extensia fisierului firmware downloadat din .zip in .ipsw apoi deschideti sn0wbreeze. Daca sunteti pe Windows Vista/7 atunci dati click dreapta pe sn0wbreeze si selectati Run as Administrator. Veti primi un mesaj de avertizare sa nu distribuiti programul, apasati ok apoi apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 3

Programul are 2 optiuni de lucru : simple mode si expert mode. Simple mode este cea mai simpla si lipsita de optiuni metoda, iar expert mode va da posibilitatea sa customizati tot ce vrei sa introduceti in firmware, in tutorialul acesta vor explica expert mode asa ca selectati optiunea si apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 4

Acum veti fi intampinat de un ecran care va cere sa cautati in calculator locul unde ati salvat fisierul iOS 4.1 downloadat si sa il deschideti, dupa ce programul verifica fisierul si va afiseaza un mesaj de avertizare, apoi va aparea semnul ok, dupa care apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 5

Acum ajungem la lucrurile ceva mai complicate. In ecranul acesta sn0wbreeze va afisa optiunile pe care le avem in configurarea firmware-ului, optiunea General este cea care va poarta prin toate celelalte asa ca o vom selecta pe aceasta. Selectati General dupa care apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 6

Acum veti ajunge in ecranul care va ofera urmatoarele optiuni : 1 – optiunea de a activa telefonul, bifati-o daca NU aveti cartela operatorului de unde e cumparat telefonul, daca o aveti sau telefonul e deblocat din fabrica atunci debifati-o si faceti activarea cu iTunes; 2 – adaugarea optiunilor multitasking, wallpapers si procentajul bateriei pentru iPhone 3G, ramane la atitudinea voastra daca doriti sa le activati sau nu; 3 – lasati bifata optiunea de a adauga sn0wbreeze app(optiunea voastra, nu afecteaza jailbreak/unlock-ul); 4 – puteti selecta ce spatiu sa fie alocat partitiei de sistem unde e stocat sistemul de operare al telefonului, si tot ce downloadati din Cydia(ramane la atitudinea voastra cat doriti sa aiba).

Daca aveti un terminal cu bootrom nou atunci bifati optiunea iBooty method! Daca nu bifati aceasta optiune nu veti putea face restore la iOS 4.1 jailbroken!

Apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 7

Acum veti ajunge la meniul unde in mod normal ar fi trebuit sa apara programele de decodare insa din pacate MuscleNerd nu si-a dat acordul pentru adaugarea ultrasn0w in sn0wbreeze asa ca va trebui sa instalati singuri din Cydia ultrasn0w pentru a face decodare. ultrasn0w decodeaza baseband-urile : 04.26.x, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04. Daca aveti baseband 05.14.x sau mai mare nu veti putea decoda telefonul.

Ignorati ce scrie acolo despre iPhone 2G, nu se aplica.

Pasul 8

In mod normal sn0wbreeze ar fi trebuit sa va intrebe deca doriti sa instalati Cydia/Rock insa avand in vedere ca aceste 2 programe au fuzionat nu mai e nevoie sa faceti acest lucru, iar Cydia va fi instalata automat.

Pasul 9

Aici sn0wbreeze va da posibilitatea de a introduce in firmware anumite fisiere .deb care vor fi instalate odata cu firmware-ul. Selectati din calculator fisierele .deb dorite folosind optiunea browse apoi apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 10

Acum sn0wbreeze va da optiunea de a modifica logo-ul care va apare atunci cand se deschide telefonul sau cand il introduceti in Recovery Mode. Puteti selecta doar fisiere in format PNG de maxim 100KB cu rezolutie de 320×480 pixeli, folositi functia browse daca doriti sa le modificati pe cele de acolo, in caz contrar debifati sau lasati bifata optiunea respectiva si apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 11

Acum veti ajunge din nou la meniul principal de optiuni, selectati optiunea Build ipsw si apasati butonul albastru pentru a creea custom ipsw-ul. Lasati programul sa lucreze, ar putea dura ceva, depinde de configuratia calculatorului vostru. Dupa ce termina de facut custom ipsw-ul va afisa un mesaj dupa care puteti inchide sn0wbreeze, si puteti incepe procesul de restore.

 • Zaone … Esti cel mai tare.
  P.S. “iPhone 3 – orice versiune de iOS”
  E iPhone 3G. E dimineta se intelege.

 • Doru

  Ceva noutati legate de iPhone 4, 4.1? Se mai lucreaza si pentru noi ca vad ca nu mai apar niciunde informatii legate de viitorul jailbreak.

 • Se lucreaza.
  Mersi Bogdan.

 • Mihai

  Salut, nu găsesc spirit2pwn, îmi spui te rog in ce repo sta ” ascuns “. Merci

 • Il poti lua din repo-ul : http://repo.woowiz.net

 • Mihai

  Foarte bun articolul. Mai am o întrebare: ne mai lovim de lockdown?

 • Nu cred, nu stiu… Foarte putine informatii au fost oferite.

 • boreas

  Pentru iPhone 3G 4.1 fara JB, trebuie neaparat folosit iREB?

 • bmd1986

  Salut!
  Zaone, ce repo trebuie adaugat in cydia pt a avea spririt2pwn?
  multumesc

 • @boreas: Da, altfel nu poti incarca acel custom ipsw.
  @bmd1986: http://repo.woowiz.net

 • Mihai

  Am instalat spirit2pwn si acum telefonul e brickuit, nu vrea nici macar in dfu mode sa intre.

 • g.enescu

  Imi poate spune cineva cand apare unlock pentru basebandul 5.14.02 ? Sau daca exista momentan alta solutie …

 • @Mihai: Nu mai porneste deloc? Pe ce iOS era?

 • vlad

  eu nu am inteles daca intai trebuie sa ne updatam iphoneul prin itunes
  si dupa aia sa folosim sn0wbreeze ?

 • Mihai

  4.0.1- am reusit cu rslite sa intru prin el si inca mai vede ca are boot-ul poate reusesc sa ii fac ceva. Pe http://repo.woowiz.net singurul spirit2pwn era versiunea 1.0

 • Faci custom ipsw cu sn0wbreeze si acel custom ipsw il folosesti pentru restore.
  Imi cer scuze daca nu am acoperit tot dar sunt presat de timp si astept niste meseriasi neseriosi. Voi incerca sa va ajut cat pot prin comentarii.
  @Mihai: Vezi ca sunt 2 versiuni de Spirit2Pwn in functie de ce iOS ai.

 • Razvan

  Sal Zaone.
  Ceva despre jailbrake pentru iPad 3.2.2 stii cand apare?

 • Mihai

  Am iOS 4.0.1 dar nu am gasit decat spirit2pwn 1.0 acum ma chinui sa il readuc la viata:) deocamdata semne bune, imi era frica ca e brick-uit boot-ul.

 • daca am 3g cu 4.01 nu pot baga 4.1 cu jailbreak decat daca faca restore la 3.1.2

 • @Rosioara Stefan: Citeste bine ce am scris eu acolo.
  Jailbreak pentru 3.2.2 va fi disponibil odata cu jailbreak pentru iOS 4.1.

 • ovydyu

  Telefonul meu e 3GS cu bootrom vechi a fost jaibreak-uit tot cu snowbreeze la versiunea 4.0.0 si deblocat cu ultrasnow.
  Mai trebuie instalat Spirit2Pwn ?

 • r3loAded

  salut zaone…nu vreau sa par batut in cap…dar totusi vreau sa te intreb…am un 3gs bootrom pe care am 4.0 jailbreaked…shsh am doar pt 4.0 si 4.0.1…e luat de la orange…acu nu stiu daca a fost cumparat cu 3.1.3…ideea ca vreau sa bag 4.1 dar nu am jailbreak facut pe 3.1.2…ce se poate intampla rau daca incerc?

 • Mihai

  @r3loAded Foloseste http://ih8sn0w.com/index.php/products/view/idetector.snow ca sa vezi ce bootrom ai, daca este nou nu poti sa faci nimic.

  @ovydyu Nu ai nevoie sa folosesti Spirit2pwn daca ai deja instalat un custom firmware. Spirit2 pwn se foloseste pt. a modificat bootrom-ul in cazul in care a fost facut JB cu un exploit de tip userland. La tine nu este cazul pt ca este deja modificat.

 • Marius

  Zaone. in primul rind multumesc pentru tot. Acum fac jailbreak la iphone3g cu ios4.1 si am observat ca nu e nevoie de folosirea separata a ireb daca se foloseste metoda simple mode din sn0wbreeze ptr ca este integrat ireb in sn0wbreeze si porneste automat dupa realizarea acelui custom ipsw. In citeva minute ar trebui sa termin treaba asa ca va tin la curent daca a mers pina la capat. Pina acum e totul ok.

 • @ovydyu: Da.
  @r3loAded: Daca e bootrom nou trebuie 3.1.2, altfel nu merge.

 • Marius

  A mers totul ca la carte pina aici, mentionez ca nu am avut nevoie de activare dar la prima pornire dupa jailbreak mi-a aparut ca exista un “update from your carier” i-am dat sa nu faca nici un update si acum fac doar restore from backup si apropo e gata … a mers totul ok pina la final. Mersi mult.

 • Cu placere.

 • Milano234

  nu se gaseste alta varianta decat spirit2pwn 1.0 . daca il instalez imi intra in dfu mode . mentionez ca am iphone 3gs neverlocked 4.0.1 . am incercat de 3 ori – acelasi lucru . alte solutii ?

 • Cr1st1one

  Spirit2pwn a cauzat probleme multor utilizatori… ar fi recomandat sa evitati instalarea sa. Se pare ca ar duce la imposibilitatea iesirii sau intrarii din DFU mode sau la un Recovery Loop, nu stiu exact, dar duce la imposibilitatea de a face restore. Incercati sa evitati folosirea sa..

 • Tony

  Salut zaone daca am 3.1.3 pe 3gs nu merge ? Mentionez k nu am shsh pt 3.1.2 🙁

 • cezarica

  Inca odata pentru iPhone 3GS cu bootrom nou nu este nimic disponibil, nici o noutate..

 • Am reusit pe un 3G. Se pare ca intr-adevar se misca mai bine. Am activat si Multitasking, Procentul la baterie si Wallpaper Screen.

 • g03mon

  este tethered ?

 • mafia

  pe 3gs old bootrom fara jailbreak pot folosi custom ipsw facut cu acest snowbreeze?

 • O sa-l sting imediat. Revin cu un comentariu.

 • @Tony: Daca e cu bootrom nou, nu.
  @cezarica: Doar daca ai SHSH pentru 3.1.2.
  @Deac Bogdan – Alexandru: Ma bucur ca ai reusit.
  @Milano234: Hold On.
  @g03mon: Pe?
  @mafia: Nu.

 • cezarica

  Am doar de la 4.0 in sus. Stau bine mersi pe 4.0.1, mai ales ca i-am facut si JB. 🙂

 • Daniel

  Va salut am si eu o problema ft mare legat de Spirit2pwn l-am instalat si nici bine nu am dat din cyndia back ca mi sa stins telul si nu smai merge de fel sa ai fac restor . Pe el am avut iOS 4.0 . Va rog daca ma puteti ajuta . Ma multumes . Cu stima

 • Mihai

  Pe http://repo.woowiz.net nu exista decat spirit2pwn versiunea 1.0, nici pomeneala de r2 sau r3. Se pare din cate am incercat si am citit pe net ca spirit2pwn face figuri pe ios4 si te baga in dfu mode sau restore loop. Daca a mai incercat cineva pe un 3gs cu bootrom vechi si ios4 sa ne spuna daca a reusit sa il instaleze.

 • Mihai

  Salut Daniel, deschide itunes, ar trebui sa il vada ca este in dfu mode. De acolo poti sa ii faci restore la 4.0 sau 4.0.1 daca ai shsh salvate.

 • Victor

  Salut am iphone 3g cu 3.1.2. Am incercat sa fac jailbreak dupa tutorialul de aici. L-am introdus la sfarsit in recovery mode, iar dupa 3-4 minute de cand a inceput restore-ul mi-a dat o eroare in itunes (1604), iar apoi cand am vrut sa vad ce e, mi-a aparut blue screen si s-a resetat. Ce e de facut, momentan nu am umblat la el, nici restart la telefon nici nimic, e in recovery mode.

 • Asteptati sa caut o versiune buna de Spirit2pwn. O voi pune in articol, dar aveti rabdare va rog ca fac 10 lucruri deodata.

 • daniel

  Mihai!! Am deschis Itunes si imi zice ca este in dfu mode si ca sa ai dau restor dar nu ma las de nici un fel , am shsh salvate in cydia am asa 3.13 , 4.0 , 4.0.1 , 4.1 .

 • Milano234

  am reusit sa-l aduc la viata dupa o interventie complicata . nu vroia restore nici macar la 4.1 (ramanea cu ecran alb si dadea eroarea 28 . l-am desfacut si l-am montat la loc si acum am iar 4.0 . mie frica sa incerc inca o data asa ca renunt . am crezut ca l-am stricat de tot . o sa mai astept , mersi de informatii .

 • Mai baieti, dar eu sper ca folositi Spirit2Pwn DOAR PE TERMINALE CU BOOTROM VECHI DA? Pe alea cu bootrom nou NU FUNCTIONEAZA!!!!! SI functioneaza doar pe iOS 3.1.3 sigur si pe 4.0 e probabila treaba
  Daca aveti 4.0/4.0.1 fara SHSH atunci asteptati sa fac eu un test sa vad daca merge restore la un custom ipsw facut cu sn0wbreeze dar fara a folosi Spirit2Pwn.
  Am actualizat articolul si am pus link de download pentru Spirit2Pwn R3, insa trebuie sa urmati un tutorial intai. Acel tutorial functioneaza si pe iOS 4 si pe iOS 3.x.

 • Adrian

  Aceasi problema cu eroarea – Iphone 3g. Exista vreo sansa sa revin la 3.1.3 daca nu am shsh salvate ?

 • cond0r

  @daniel Du-te in C:Windows\System32\drivers\etc, deschide fisierul “hosts” cu notepad (avand drepturi de administrator).

  adauga linia asta 74.208.10.249 gs.apple.com, salveaza-l si incearca din nou.

 • Mihai

  @Daniel Ai pus in fisierul C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts pe ultimul rand: 74.208.10.249 gs.apple.com ? Daca nu, atunci pune urmatorul host in acel fisier, salveaza si dai un restart la pc. Presupun ca ai un 3gs?

 • Mihai

  Pe iphone 3g nu ai nevoie de shsh salvate (si nici nu exista) pt. versiuni mai mici de 4.0

 • salut.
  daca fac restore cu ipsw nou toate numerele se vor sterge?

 • Alex

  Error 1604 pt. un iPhone 3G. Nu stiu ce sa fac, refuza sa mearga restore.

 • @robert: Da.
  @Alex: E jailbroken sau nu telefonul?
  Pentru iPhone 3G nu aveti nevoie de SHSH daca faceti restore la iOS 3.

 • Victor

  Si eu am aceeasi problema 🙁

  @zaone da, este jailbroken

 • Alex

  Era jailbroken, acum nu cred ca mai conteaza.

 • Victor

  2010-09-23 11:56:40.273 [3736:e9c]: restore library built Aug 6 2010 at 11:14:46
  2010-09-23 11:56:40.273 [3736:e9c]: iTunes: iTunes 10.0.0.68
  2010-09-23 11:56:40.273 [3736:e9c]: iTunes: Software payload version: 8B117 (option key)
  2010-09-23 11:56:54.716 [3736:1064]: iTunes: Specifying UOI boot image
  2010-09-23 11:56:55.008 [3736:694]: iTunes: Specifying UOI boot image
  2010-09-23 11:56:55.022 [3736:694]: iBoot build-version = iBoot-636.66
  2010-09-23 11:56:55.023 [3736:694]: iBoot build-style = RELEASE
  2010-09-23 11:56:55.023 [3736:694]: AMDeviceIoControl: GetOverlappedResult failed
  2010-09-23 11:56:55.023 [3736:694]: AMDeviceIoControl: pipe stall
  2010-09-23 11:56:55.023 [3736:694]: USBControlTransfer: error 31, usbd status c0000004
  2010-09-23 11:56:55.023 [3736:694]: command device request for ‘getenv radio-error’ failed: 2008
  2010-09-23 11:56:55.024 [3736:694]: radio-error not set
  2010-09-23 11:56:55.024 [3736:694]: no variant specified; authinstall is disabled
  2010-09-23 11:56:55.025 [3736:694]: unable to open device_map.txt: No such file or directory
  2010-09-23 11:56:55.026 [3736:694]: : production fused device
  2010-09-23 11:56:55.026 [3736:694]: interface has 1 endpoints, file pipe = 1

  2010-09-23 11:56:55.026 [3736:694]: : operation 4 progress -1
  2010-09-23 11:56:55.192 [3736:694]: bootstrapping restore with iBEC
  2010-09-23 11:56:55.197 [3736:694]: : operation 31 progress -1
  2010-09-23 11:56:56.197 [3736:694]: : Recovery mode succeeded
  2010-09-23 12:01:56.542 [3736:e9c]: iTunes: Restore error 1604

  Cam acesta e log-ul primit dupa eroare:/

 • Folositi iREB pentru iPhone 3G. Sigur va merge cu ala.

 • SirWolfy

  si de unde iau un firmware pt 3g 4.1 ca la download nu este ?

 • si nu am cum sa salvez numerele de tel?

 • Alex

  Dupa folosirea ireb 3G-ul a inviat, a aparut si bara de progres, se face restore la versiunea custom de 4.1 creata cu snowbreeze. Postez din nou cand se termina procedura. Multumiri provizorii, zaone!

 • g03mon

  pe Iphone 3gs bootrom nou …jailbreak-ul este tethered sau untethered ?

 • Victor

  Sa traiasca marele zaone dupa ce am folosit ireb a inceput restore. Multumim foarte mult pentru ajutor.

 • Adrian

  A mers cu ireb.Thanks :d

 • vlad213

  am 3gs bootroom nou cu iOS 3.1.2 failbreak prin jailbreakme.com dar nu am shshs salvat. trebuie sa fac restore la 3.1.2 original sau nu…

  pt ca nu am inteles asta “iPhone 3GS bootrom nou – doar cele jailbroken pe iOS 3.1.2;” asa il am eu, dar nu am shsh`ul salvat

 • Daniel

  Am reusit intr-un final sa il fac sa il readuc la viata jur ca nu ma mai ating de spirit … am zis ca la busit rau de tot … Va multumesc ft mult . Nici nu mai mi vine sa imi pun ios 4.1 si jailbreack mai bine raman la 4.0 si gata . Cu stima numai bine

 • am o problema
  am iphone 3gs si l-am updatat cu custom ipsw si imi cere cartela de la at&t
  ce fac?

 • Victor

  Am facut update-ul dar acum nu pot sa intru in cidya…
  Cu toate ca atunci cand am construit custom firmware-ul am selectat sa imi instaleze si ultrasnow, acum imi zice ca imi trebuie o cartela a operatorului.

  Cum pot intra in springboard?

  Mentionez ca am 3g si aveam 3.1.2 jailbreak, bootrom foarte vechi. :-s

 • @SirWolfy: Citeste acolo ca sunt puse in articol.
  @robert: AI bifat sa il activeze? Probabil nu.
  @g03mon: Tethered.
  Cu placere baieti.

 • Victor

  @zaone Eu am bifat sa se activeze. Ce e de facut acum ? Mai fac odata update-ul?

 • Da.

 • Mihai

  Am incercat tutorialul pt spirit2pwn r3 pt 4.0.1 si nu merge ma lasa in recovery. Alea 14 fisiere le iau tot de pe un custom firmware 3.1.3?

 • Milano234

  daniel . la mine e acelasi sentiment 🙂

 • Spirit2Pwn r3 NU functioneaza, deci nu incercati sa il folositi ca bagati telefonul in recovery loop. Daca aveti iPhone 3GS cu iOS 4.x nu aveti cum face restore la un custom firmware facut cu sn0wbreeze. Nu aveti altceva de facut decat sa asteptati pana apare o solute de jailbreak calumea.

 • Victor

  Multumesc zaone pentru ajutor, am mai facut inca odata totul pas cu pas (custom firmware, bla bla bla) si a mers.
  Multumesc mult!

 • Alex

  Multumesc si eu! Telefonul este fully operational.

 • You’re welcome!

 • si eu am facut pas cu pas si cand dau restore imi da eroare cu 1600
  ce pot sa fac?:(

 • robert

  am si eu o intrebare, daca am 4.01 pe 3gs cu boorom vechi si trec pe 3.1.2, apoi pot face coustom firmware 4.1?

 • Rezolvat pe 3G, fara probleme. Multumesc! 😉

 • Da.
  @robert: 3GS-ul trebuie sa fie jailbroken altfel nu merge procesul.

 • robert

  @zaone, pai am salvat shsh pt 3.X, ma gandesc ca daca pun inapoi 3.1.2 si apoi ii fac jailbreak cu spirit sau cu blackra1n oare merge ?

 • David

  Salut.. Am 3gs cu bootrom vechi. pot sa fac jb cu tutorialul de mai sus?

 • @robert: Ii faci cu redsn0w si merge sigur.
  @David: CITESTE CE SCRIE IN ARTICOL.

 • Aurelius

  Eu am 3gs 8gb bootrom 05.13.04 si ios 4.0 jail/unlock. Pot folosi snowbreeze pt jb? 05.13.04 e bootrom vechi sau nou?

 • David

  Am citit da nu prea am inteles nimic ca nu ma pricep la iphone.. cand o sa apara jailbreak pt 3gs cu 4.1 care nu e jailbroken..

 • Bobo

  zaone cum vine jb asta eu am 3.1.3 doar la ala pot face restore am bootrom nou si nu pot sa fac jb ca nu am 3.1.2 e aceasi chestie cu ce ai scris aici “Tutorial: Jailbreak iPhone 3GS pe iOS 4.2” si acolo trebuia sa ai tot 3.1.2 cu bootrom vechi bla bla bla…si tutorialu ala aparuse cu mult inainte de jb asta…

 • @Aurelius: Foloseste iDetector pentru a afla ce bootrom ai.
  @David: Nu se stie.
  @Bobo: Da, practic e aceeasi chestie doar ca sn0wbreeze foloseste metode “oficiale” de jailbreak.

 • T_X

  salutare , am si eu o problema, cand vreau sa fac restore, la sfarsit imi da o eroarea de 1601, ce sa fac?

 • Ce terminal?

 • misu_sm

  deci din ce ai scris u zaone acolo teoretic nu merge sa fac update la al meu:(
  3gs 4.0.1 jb cu jailbreakme si bootrom vechi

 • Se pare ca aceasta versiune de sn0wbreeze nu face activare cum trebuie.

 • Guitz

  Am un Iphone 3g 3.1.2, cumparat din orange romania, jailbroken. Prima data sa fac update la 4.1 din itunes si dupa sa folosesc snowbreeze?

 • Multumita lui Mihai am gasit o versiune de Spirit2Pwn r3 care functioneaza! Merge pe iOS 4.0.1, testat personal. Deci daca aveti un iPhone 3GS bootrom vechi pe iOS 4.0.1 jailbroken atunci puteti folosi SPirit2Pwn R3 cu tutorialul de acolo pentru a face terminalul compatibil cu ipsw-ul sn0wbreeze.
  @Guitz: Faci acel custom ipsw si cu el faci update la 4.1.

 • misu_sm

  zi si u repo de la SPirit2Pwn R3 si nu mi-ai raspuns la intrebare:(

 • Ai sus acolo fisierele, nu este nici un repo. Repeta intrebarea ca sunt tras in 3 parti deodata si imi mai scapa unele lucruri.

 • Aurelius

  am 3gs 8gb cu bootrom NOU – am folosit idetector, FW 05.13.04, iOS 4.0 (8A293) . ce fac ? pot face jb ?

 • misu_sm

  nu merge dl cand dau extract zice ca arhiva este damaged etc am incercat de 3 ori repload pe alt mirror:(

 • Traian

  Nu inteleg de ce nu se activeaza, am facut de 2 ori custom firmware..

 • Victor

  Voua dupa jailbreak 4.1 va mai merge youtube-ul?

 • @misu_sm: S-a rezolvat.
  @Aurelius: Daca poti face restore la 3.1.2 da, altfel nu.
  @Traian: Da, s-au mai plans si alte persoane de activare, probabil sn0wbreeze nu face.

 • T_X

  eu am un iPhone 3G pe 3.1.2

 • Alex

  @Victor: Nu.
  De asemenea, nu functioneaza nici Folder Closer.

 • Mie imi merge YouTube, dar am facut si update-urile din Cydia.
  @Traian: Cauti o cartela de activare.

 • Traian

  @zaone ce pot face in situatia asta?

 • T_X

  dupa cum zic primesc o eroare(1601,) dupa restore, ce sa fac, am un iphone 3G pe 3.1.2

 • Ai folosit iREB? AI bagat telefonul in DFU Mode?

 • T_X

  lam bagat in DFU mode fara iREB

 • Baga-l cu iREB ca ala implementeaza niste fisiere care te ajuta sa faci restore fara probleme.

 • Mihai

  Daca il bagi in dfu nu poti sa instalezi custom firmware, trebuie bagat in recovery mode.

 • Guitz

  Zaone, nu mi-ai raspuns la intrebare, prima data sa fac update din itunes si dupa sa pun 4.1 facut in snowbreeze?

 • T_X

  multumesc, acuma il incerc:)

 • misu_sm

  vad doar linku catre ireb si snowbreeze nu si pentru spirit2pwn:(

 • Mihai

  ipsw-urile modificate facute cu versiunea 2.0.1 de sn0wbreez sunt cam varza. Cu un custom ipsw mi-a ramas telefonul blocat. Cu pwnage tool nu am avut nicio problema, nu-mi ramane decat sa incerc pana nimeresc un custom ipsw bun facut cu sn0wbreez.

 • sergiu t

  Salut… scuze .. dar nu am inteles un lucru … “Daca aveti un iPhone 3G puteti folosi iREB de aici pentru a introduce telefonul intr-o stare asemanatoare celei de jailbreak si puteti folosi custom ipsw-ul facut cu sn0wbreeze. Telefonul nu trebuie sa fi fost jailbroken in prealabil.”

  Am un iphone 3g 3.1.2 jailbreak si unlocked…. ce ar trebui sa fac .. daca fac update la 4.1 … face update si la baseband…. Ar trebui sa fac update la 3.1.3 si dupa aceea sa urmez tutorialul ?

  merci mult

 • mariusic8

  sal la toata lumea. deci a-s vrea sa va spun cum am facut eu. am urmat exact tutorialul de jailbreak,dupa care am bagat iphone 3g in dfu,si am da restore,si imi apareau diferite erori,pe care le scrieti voi aici,si atunci am citit cu atentie la ce se refereau erorile respective,si una dintre ele imi spunea sa il bag recovery mode,cea ce am facut,si evident ca iar mia dat eroare itunes,si am incercat sa il scot din recovery mode si nu am reusit,m-am enervat si am pus 4.1 direct din itunes(aveam 4.0.1),dupa ce am instalat 4.1 din itunes,am refacut pasii,dar cu ireb,si vreau sa va spun k a mers fara probleme,deci parerea mea folositi ireb pt ca altfel slabe sanse. se misca mult mai bine cu 4.1.bafta domnilor si multumim zaone.

 • Guitz

  @sergiu_t asta e si problema la mine

 • T_X

  okey, am facut resore, da acuma a aparut ca nu am un sim valid, da am facut asa cum ai scris acolo

 • REDman

  iPhone 3G (previous iOS 4.0.2 with jailbreak) – update la 4.1 using iReb+Sn0wbreeze 2.0.1. totul a mers fara probleme. se simte o diferenta destul de mare la viteza de operare (cu battery percentage si native multitasking). multumim zaone ca ne tii la curent. urmeaza sa reinstalez/copiez totul in el de la zero (nu am folosit niciodata backup from recovery si nu am avut niciodata probleme. have a nice day

 • Victor

  Zaone zi-mi te rog, ce update ai facut din cydia, fiindca am incercat cu youtube fix #1 si nu a mers, dupa aceea am incercat push fix 2.0 si mi-a dat eroare…

  Multumesc

 • T_X

  ?ma ajuta si pe cineva, ca dupa restore imi zice itunes ca simu nu este valaid, HELP?

 • Victor

  @T_X Fa cum a zis zaone, dupa ce ai urmat exact pasii din tutorialul de aici, foloseste ireb ca sa il bagi in dfu mode, eu am facut de 2 ori aceeasi chestie si abia a 2-a oara a mers.

 • T_X

  l-am bagat in dfu mode cu ireb, dupa aia am dat restore,

 • T_X

  habar nam de ce telefonu nu e activat

 • T_X

  si dupa restore imi zice itunes ca nu il am activat

 • REDman

  a observat cineva cat de bine se misca cydia pe ios 4.1 (iphone 3g)….

 • T_X

  inca nu, incerc sa vad daca merge 4.1 pe iphone 3g:P

 • @Guitz: Facu custom cu sb si ala il folosesti pentu restore.
  @sergiu t: Faci custom firmware si restore cu el. Nu face update de baseband.
  @Victor: Nu folosesc pushfix, eu am telefon neverlocked. Update-urile erau pentru Cydia.
  @T_X: SCRIE INTR-UN SINGUR COMENTARIU TOT! Se pare ca sn0wbreeze nu face activare cum trebuie. In conditiile astea trebuie sa va cautati cartele de activare.

 • Mihai

  In sfarsit am reusit sa ii fac jb la 4.1 cu sn0wbreez pe iphone 3gs bootrom vechi.
  Pasi care trebuie urmati:
  – pe un iphone 3gs bootrom vechi si ios 4.0.1 se fac jb cu jailbreakme
  – din cydia se instaleaza openssh si se copiaza fisierele din pwn_files in /tmp
  – se instaleaza “pwn4life”
  – se da un hard restart la telefon
  – se da restore din itunes la custom ipsw.
  Eu nu am reusit sa dau restore direct la ipsw facut cu sn0wbreez asa ca am dat prima data restore la un custom ipsw facut cu pwnage tool. Apoi restore la ipsw-ul facut cu sn0wbreez si asa mi-a mers. Problema cred ca este din sn0wbreez.
  Acum am 4.1 jb pe iphone cu baseband 05.13.04

 • mariusic8

  redman, am observat se misca mult mai bine,si tel in general,in sfarsit sunt multumit,mai astept si pt ip4 si gata am scapat,pa

 • Victor

  Face activarea cum trebuie, dar nu tot timpul. Mie nu mi-a reusit din prima, dar a 2-a oara am mai butonat cand am creeat firmware-ul si a mers.

  Incercati de mai multe ori fiindca o sa mearga. Dar pe 3g, neaparat cu ireb.

 • ADY

  cine a instalat 4.1 pe 3gs boot nou, sa-mi spuna si mie daca se misca mai bine, va rog.

 • Victor

  Nu reusesc sa rezolv problema cu youtube-ul de nici o culoare. Nici cu push fix, nici cu push doctor :/. Daca gaseste cineva o rezolvare sa anunte.

 • Megan1

  Salut,am si eu un 3gs boot nou cu os 3.13,cu sh salvate pe 3.13,4.0,4.01,pot incerca sa trec pe 3.12 iar apoi pe 4.1 daca nu am cartela de activare?

 • Nu poti trece pe 3.1.2 fara SHSH.

 • Megan1

  multumesc ptr. raspuns,in concluzie trebuie sa stau pe loc sa mai astept?

 • Din pacate da.

 • Salut

  Am si eu un 3gs 16 gb, am dat fara sa stiu delete all content (avea 4.0.1 jb + unlock) si a ramas la mar, singura varianta ramasa a fost sa bag 4.1 (nu aveam salvat shsh) .
  Am asteptat mult timp jailbreak-ul asta, sa inteleg ca nu ma pot folosi de el ?Baseband am inteles ca momentan nu a reusit nimeni sa-l sparta, dar JB pot sa-i fac ?

  Imi cer scuze ca pun intrebari de noob..

 • Nu, asteapta solutia de jailbreak ce urmeaza sa apara.

 • vlad213

  mi`a dat eroare 1604 … ce pot face ?

 • Andrei I

  Ma apuc si eu acuma sa imi pun 3gs-ul la 4.1. Am un 3gs cu bootloader vechi, am avut 4.0 cu jailbreak facut tot cu un custom ipsw. O sa bag 4.1, nu asta e problema, defapt nu prea sunt problema…doar o intrebare/un sfat. E bine sa ii dau apoi restore dupa vechiul iPhone sau e mai bine sa il pun ca “set up as new iPhone”. Daca il pun ca “set up as a new iPhone” mi-e ca o sa am bataie de cap sa caut iar anumte prostii…..stiu ca demult cand treceai de pe 3.1 pe 4.0 era mai bine sa il pui ca new iPhone….sugestii, e vre-o problema de la 4.0 la 4.1 daca dai backup? Cineva care l-a dus la 4.1 cum a facut dupa ce s-a facut restore-ul cum trebuie ? Mersi

 • cond0r

  am facut si eu update folosind acest tutorial pe 3gs (bootrom vechi), si sunt foarte multumit de rezultat (cand deschid/inchid aplicatii/foldere, se vede clar diferenta. Animatiile nu mai sacadeaza asa des).

  Cand intru in settings / camera dureaza la fel de mult.
  In schimb meniurile se incarca mai rapid.

  Poate mi se pare, dar sunetul parca ii ceva mai clar (mi-am dat seama cand am primit primul apel).

  Foarte bun tutorialul,
  Multumesc.

 • Victor

  @vlad foloseste ireb ca sa il introduci in dfu mode si abia dupa aceea faci jailbreak

 • Andrei I

  I-am dat de 2 ori restore…de 2 ori mi-a cerut cartela ca sa il activeza, hmmmm. Mai fac incerc 🙂

 • oare ce inseamna error 17 la restoring unui custom ipsw pe un touch 2 MC?

 • Aveti lista erorilor date de iTunes aici : http://www.zaone.ro/2010/09/18/lista-erorilor-date-de-itunes/ Consultati-o si veti vedea unde sta problema.
  @vlad213: Daca ai 3G foloseste iREB.
  @Andrei I: Set as new 100%! sn0wbreeze are probleme mari cu activarea, defapt problema e ca nu prea o face.

 • am si eu o intrebare: am iphone 3gs pe 3.1.2 cu bootrom nou. am shsh salvat pt tot ce a existat de la 3.1.2. incoace.
  eu am Mac dar am si un sistem xp pe 64 biti pe care nu am itunes. pot oare creea pe xp 64 fisierul de custom firmware si apoi sa il mut pe mac sa fac restore cu itunes? Mac il folosesc frecvent si cu el am sincronizat pana acum telefonul.
  am vazut ca itunes pe xp 64 biti nici nu prea merge.
  mersi

 • Andrei I

  A treia oara (am facut al 3lea ipsw) a fost cu succes….a facut si activarea…si tarziu…nu am dat set up as new….i-am dat set up from back up…..asta e….oricum nu mi-a bagat decat melodii, poze, videos si apps. Nu a bagat si winterboard-ul cu teme si ce app mai aveam luat din cydia

 • @stefan vlad: Nu stiu ce sa spun, sn0wbreeze a avut in trecut probleme cu XP…

 • si atunci? sfaturi? sa fac pe un vista si apoi mut custom firmware pe mac si fac restore?
  e nevoie de itune sinstalat acolo unde folosesc snowbreeze sa fac custome firmware-ul? aveti careva un custom gata facut sa il iau si sa il pun pe 3gs-ul meu prin itunes pt mac? 🙂

 • Nu cred, dar nu strica sa ai iTunes instalat. Il poti face in vista si folosi pe Mac.

 • Am facut si eu un update la 4.1 pe iphone 3g… din 6 incercari… doar 1 singura data mi s-a activat… si am refacut mereu ipsw-ul. In fine… am cartela si am activat telefonul cu cartela 🙂
  A observat cineva probleme de semnal cumva? Am impresia ca a scazut putin semnalul la operator dupa update la 4.1…

 • pentru cei care au probleme cu blocarea la “waiting for ibss” recomandarea este sa downloadati iReb de pe site-ul lui ih8sn0w si sa urmati pasii programului. sn0wbreeze are iReb incorporat insa mai are glitch-uri. Oricum, daca se blocheaza la “”waiting for ibss” singura varianta este sa incercati pana reusiti.

  din experienta proprie.

 • mnemo

  Are cineva probleme cu youtube dupa jailbreak-ul cu sn0wbreeze? La mine nu merge… si am instalat si youtube fix 1,2,3 etc. Am un iphone 3G.

 • Andrei I

  Cine probleme cu wireless-ul?…dupa 15 min sau mai putin de folosinta….nu mai merge desi e conectat…..trebuie sa inchid wireless si sa il pornesc iar ca sa functioneze

 • mnemo

  S-ar parea ca are o gramada de probleme acest jailbreak:
  1. mie personal nu imi merge youtube
  2. imi da o eroare prima oara cand lansez itunes dupa jailbreak. Imi spune ca nu recunoaste telefonul, dar se rezolva cu un reboot al telefonului
  3. imi da erori la sincronizare, spune ca nu poate face backup
  etc … cred ca o sa mai gasesc si altele

 • Marian

  Salut. Spune-mi te rog si mie, ce sfat imi dai, cat de mare sa fac partitia, de ex la tel tau cat de mare ai facuto. Astept raspuns. Mersi.

 • T_X

  deci as rezolvat chestia cu youtube ul in 4.1?

 • Andrei I

  Chestia cu youtube nici la mine nu merge si de acelasi push fix tine si gps si wireless(la wireless nu sunt sigur, da la mine nu mai merge dupa 15 min, ii trebuie on/off la wireless ca sa isi revina)

 • mnemo

  La mine nu sunt probleme cu GPS-ul sau wireless. Functioneza perfect…

 • Andrei I

  gps-ul nici nu l-am incercat….sper sa rezolv problema cu wifi-ul, ca youtube oricum nu folosesc, folosesc doar MiTube si ala se pare ca merge bine

 • La mine merge si youtube… iar in privinta semnalului m-am inselat. Totul merge perfect pana acum…. singura chestie care nu-mi place… atunci cand sunt apelat si raspund mai ramane ca si cum inca ar suna telu cam 1-2 sec.

 • ADY

  incerc de o ora sa instalezi 4.1 pe 3gs 312 jb boot nou so nimic
  reulez ibooty si nu imi apare nici o imagine, imi ramane ecranul aprins dar negru iar itunes tot imi da eraore 1600.
  ce sai mai fac ??
  iam facut jb cu spirit? o fi de la spirit ?

 • Victor

  Se pare ca problema cu youtoube-ul este generala pentru iphone 3g.

 • Mihai

  Problema cu youtube este din cauza hackactivari, asta a fost pe fiecare hack care avea hackactivare. Pt. rezolvare adaugati in cydia repo-ul http://cydia/pushfix.info si instalati fix-ul pt. youtube.

 • daniel

  am instalat 4.1,toate bune si frumoase pana cand am incercat sa deschid camera.nimik.nu merge.iphone 3g

 • Mihai
 • Toti cei care au probleme cu hactivarea pot folosi metoda din link-ul dat de Mihai. Voi face si eu un tutorial maine.

 • daniel

  vi se deschide camera?am dat si la 4.0.1 si nici acolo nu merge

 • Guitz

  totul a mers ca la carte. am pus cateva app din cydia si acu nu mai porneste, apare marul si apare cerculetul ala ca se incarca si asa ramane, se blocheaza
  de 2 ori a facut asta
  ce e de facut?

 • @daniel: mie mi se deschide camera.
  @Guitz: Restore.

 • Traian

  Mie imi merge si youtube si wifi si cam tot se pare, dar a fost activat cu cartela originala (a trebuit sa merg la orange sa cumpar :)), de iphone 3g vorbesc..
  Apropo voua va merge cumva chronus pe 4.1?

 • Guitz

  @zaone e a doua oara cand fac restore, deci problema e cu snowbreeze sau oare….cu ce?

 • D. Viorel

  ‘seara! Se aude ceva de jailbreak pe 4.1 pentru i4? Dar unlock la baseband-ul nou 02.xx.xx?

 • Mihai

  @guitz ce iphone ai ?
  @d.viorel nimic deocamdata.

 • Guitz

  @mihai iphone 3g

 • sn0wbreeze sux. iH8sn0w incearca dar nu prea reuseste sa faca programe bune.

 • Guitz

  pana la urma ce sa-i fac, ca deja…

 • Mihai

  Incearca sa mai faci un custom ipsw si eu am facut vreo 3…. acelasi lucru l-am patit pe 3gs. In ultimul am bagat mai putine “facilitati”, activarea o fac cu cartela, fara boot logo-uri si etc. cat mai simplu.

 • daniel

  nu mai pot deschide camera!si jailbroken pe 4.1 si clean 4.0.1

 • Mihai

  Un alt custom firmware si il instalezi pe ala
  @daniel faci restore din backup? sau set as new iphone?

 • Traian

  Vreun program pt windows cu care sa deschid “AddressBook.sqlitedb”?Se pare ca nu merge chronus pe ios 4.1 si nici sa dau replace la fisier nu merge..Deci care va bazati pe chronus cand treceti la 4.1 mai bine cautati o alternativa..

 • Guitz

  @Mihai asta am facut de 2 ori, doar functiile de baza le-am activat, cele 3, activarea o fac cu cartela mea, fara bot logo.acu incerc din nou, a 3-a oara

 • daniel

  intotdeauna fac set up new.nu stiu ce are!

 • bogdangr

  Salut,

  3G owner, l-am avut jailbreakuit de pe 3.1.3. pe 4.0.
  Am facut exact pasii de mai sus, inclusiv ireb, tot. Nu imi da nici o eroare pe nicaieri, totul merge bine… dar nu se activeaza telefonul nici in ruptul capului, nici prin itunes cu cartela orange, nici prin ipsw cu prima optiune bifata si sim vdf.
  Momentan i-am pus 4.1 by Apple si astept urmatorul jailbreak tool.
  Stau de 4 ore pe el…

  Dezamagitor sn0wbreez-ul 2.0.1 🙁

 • daniel

  daca as face update de baseband ar merge camera?imi c-am trebuie sa il folosesc pe cosmote!vre-o idee ceva?

 • vlad

  Multumesc zaone pentru tutorial! N-am avut probleme:D

 • zelpix

  Fratilor, HELP!

  Am 3GS cu bootrom vechi,urmat instructiunile de mai sus, dar tantalaul de mine, cand am facut restore din itunes, NU am selectat ipsw-ul modificat ci cel ORIGINAL.Pe la jumatatea restore-ului mi-am dat seama, si am intrerupt procesul, adica am scos cablul.Am vrut sa reincerc de data asta cu ipsw-ul modificat, dar nu-mi face imi da eroare la sfrasit gen 1600, sau 1004 etc.Am descarcat 3.1.2 iarasi si am facut restore cu acela, iar dupa restore redsn0w.Acum porneste cu 3.1.2 dar cand intru la wifi imi zice NO WIFI, la fel si la bluetooth, si nu pot face unlock din Cydia ca nu am acces la net.Mai mult…dupa 5 minute imi zice “RESTORE NEEDED,connect to itunes”.Imi consuma bateria in 4 ore, si azi noapte s-a resetat singur si a intrat in recovery mode.
  Ce sa fac?

 • catalynu

  Problema rezolvata,am facut jailbreak si a mers totul cum trebuie!Multumesc pt. tutorial!

 • Dorin

  dezamagitor sn0wbreeze 2.0.1. Am un iPhone 3G pe 4.0.1 jb cu redsn0w si am facut un custom firmware cu sb, am bagat telefonul in dfu cu iReb si apoi am dat restore. Toate bune si frumoase, l-a activat, am pus ultrasn0w si am dat restore from back-up. Mi-a dat o eroare ca nu poate sa deschida “iPhone session”. I-am dat /set as new/, si apoi nu facea back-up, dadea aceeasi eroare. Am pus 4.0.1 inapoi cu umbrella si apoi redsn0w si a mers restore from back-up. Am tot cautat pe net si se pare ca a facut activarea, dar nu a facut-o ca lumea. Am incercat si cu bundle-ul acela care trebuie pus in pwnage tool, dar tot degeaba.
  @zaone, oare daca pun un CFW facut cu sn0wbreeze, fara activare, doar ca sa nu-mi faca update la baseband si apoi fac JB si activarea cu redsn0w 0.96 (cand apare pe win), va merge bine?

 • Razvan

  Prieteni… Ieri, plin de nerabdare am instalat iOS4.1 folosind sn0wbreeze 2.0.1. Am un Iphone 3GS bootroom vechi de 32GB si modem firmware 05.11.07.
  S-a instalat din a doua incercare (fara a mai fi bifata activarea, cu toate ca imi era necesara). Activarea am facut-o ulterior prin ultrasn0w, din cydia, care a mers ok.
  DAR: 1. Nu mergea Youtube. 2. Nu mai mergea functia de backup din Itunes. 3. Se pierdea semnalul in timp ce vorbeam la telefon.
  Acest ultim bug l-am mai avut pe vremea cind mergeam cu iOS3.1.2, dar care SE REZOLVASE DIN MOMENTUL IN CARE AM TRECUT LA iOS 4.0 (!!!!).
  Deci, din nou aceleasi metehne!!!
  Sincer, pentru ca stiu ce inseamna dragostea de iphone, va sugerez sa reveniti la iOS 4.0, jailbreak tot prin sn0wbreeze 1.71 si cu activare prin ultrasn0w 1.1.1

 • Mihai

  @zelpix Daca nu ai wifi, bluetooth, imei, nu vede simul si nici baseband-ul inseamna ca e dus definitiv baseband-ul si doar un service apple il mai poate repara.

 • zelpix

  si un service Apple pe la noi?

 • pleecool

  @ Zelpix: Service apple la noi peste vreo 30 de ani :))

 • zelpix

  no dupa lupte seculare, adica m-am chinuit toata dimineata, am pus versiunea de 4.1 original de la apple pe el, si am activat-o cu cartela de la AT&T noroc ca-l mai aveam.Iar acum ciuciu ha?Ca jailbreak inca nu este?

 • glm

  3g user cu 4.1 jail , merge bine, mult mai bine ca 4.01. @zaone tuorialul e ok, mesi

 • Raul

  cum fac sau ce tb sa fac daca am un 3gs boot nou dar am avut pe el minim 3.1.3. ?

 • pleecool

  Salutare oameni buni! Am reusit sa fac jail+activare pe un 3G, cu IReb. Functioneaza toate functiile telefonului corect, doar youtube nu merge. In Sn0wbreeze cand ajungeti la ecranul cu activare, debifati casuta, apoi bifati-o din nou, eu asa am facut si a functionat.Multa bafta.

 • pleecool

  @Raul: nu poti face daca nu ai shsh 3.1.2.

 • Dorin

  @pleecool iti merge back-up?

 • T_X

  nici la mine nu mere backupul si nici youtubeul, iar Wifiul se dezaktiveaza dupa un timp

 • Andrei I

  Aceeasi problema ca T_X o am si eu 🙂

 • Ma scuzati ca astazi nu am fost activ in topicul asta, voi incerca sa ma uit peste comentarii si sa raspund la cate pot.

 • Pingback: Tweets that mention Tutorial: Jailbreak iOS 4.1 folosind sn0wbreeze 2.0.1 | Sursa ta de informatii zilnice despre iPad, iPhone si iPod Touch! -- Topsy.com()

 • daniel

  am rezolvat.era camera de vina.30 de lei si s-a rezolvat.

 • mihnea

  salut…. toate bune si frumoase pana la restore… nu ma lasa sa aleg custom ipsw, alege direct update ul de pe server… ce trebuie facut? merci

 • Pingback: sn0wbreeze 2.0.2 lansat astazi, rezolva multe buguri | Sursa ta de informatii zilnice despre iPad, iPhone si iPod Touch!()

 • Pingback: HDR/GameCenter Enabler disponibil pentru iPhone 3G/3GS | Sursa ta de informatii zilnice despre iPad, iPhone si iPod Touch!()

 • adrian

  salut zaone dupa ce am urmat tutorialul tau nu gasesc instalat cydia (phone 3g )oare de ce?

 • Sigur ai facut restore cu firmware-ul potrivit?

 • adrian

  da la cel pt 3g

 • adrian

  deci mai clar eu am avut 3.1.3 si am trecut la 4.1 si cum fac jaibreak-ul

 • Scrie totul intr-un singur comentariu. Esti sigur ca ai facut restore la firmware-ul care avea la inceput scris sn0wbreeze in nume?

 • adrian

  ok am inteles doar un singur comentariu . uite mai incerc odata si revin

 • adrian

  deci cum spuneam zaone nu-mi instaleaza cydia

 • adrian

  dar dupa restore ar trebui sa am instalat cydia automat sau trebuie sa fac jailbrek cu snow

 • Daca nu ai Cydia inseamna ca nu ai facut ceva bine.

 • pleecool

  @Dorin: Nu era necesar sa fac back-up pentru ca nu am nevoie.Nu am incercat.

 • florian

  In timp ce lucreaza sn0w, apare un mesaj ce spune ca hfsplus.exe nu mai functioneaza.
  Totul decurge, in rest, normal numai ca la sfarsit nu apare fulgul cu mesajul Waiting for…, iar dupa restore nu e instalata Cydia.
  Ce poate fi?

 • Vlad

  Salut ! Am un iphone 3G cu versiunea 3.1.2 si vreau sa fac upgrade la 4.1? Se poate face acest lucru ? Daca da , cum ? Ii dau update din itunes sau cu Shift +restore? Merge facut jailbreak dupa aceea ? Multumesc anticipat!

 • Marian

  A incercat cineva noua versiune, mai are problema ca prima?

 • robert

  am si eu o problema, am dat restore si imi apare eroare 1604 in itunes….. ce trebuie sa fac ??

 • Ce telefon?

 • robert

  3g , baseband 05.13.04

 • Ai folosit iREB?

 • robert

  da l-am folosit , adica am pus telefonul in dfu mode mi-a aparut pe ecranul telefonului logoul de la ired , iar dupa am incercat sa ii dau restore in itunes…

 • Dar ai deschis iREB inainte sa pui telefonul in DFU ?

 • robert

  da am deschis ireb , am intrat in online mode …… am pus teleonul in dfu a incarcat ceva iar la final mi-a aparut : If you have the “waiting the custom firemware ” on your device.you may restore the custom firmware. note:if you get error 2003 in itunes after extracting , just unlug/replug it in and do it again .

 • SI ai incarcat firmware-ul facut cu sn0wbreeze si tot asa face?

 • robert

  da…da , acum incerc sa mai fac o data firmeare-ul poate am gresit ceva… nu stiu

 • robert

  acum mi-a aparut the iphone could not be restored . an unknown error occurred (20000) in itunes

 • axelm

  As vrea si eu sa stiu daca mai este cineva cu 3g 4.1 jailbreak cu probleme de semnal dupa ce a facut jailbreak cu snowbreeze…la modul ca afara din oras sta in permanenta in cautare iar in oras maxim trei unitati. respect

 • Bobo_dancer

  merge totul perfect pe 3G

 • Marian

  Salut,
  am un prieten care a facut update la un iphone 3g la 4.1, firmware 05.14.02.Pot sa-i fac ceva in acest moment

 • Jailbreak da, decodare nu.

 • adi

  Am iPhone 3G cu urmatoarele
  Bootroom 06.04
  Baseband 05.13.04

  Codat in orange, in acest moment am 3.1.3 si unlock

  Pot urma tutorialul de mai sus fara sa pierd posibilitatea de Unlock?

  Multumesc

 • Victor (Chisinau)

  @Zaone, am nevoie urgent de ajutorul tau… Unde sa scriu?

 • salut….de unde pot lua fisierul ala pe nume debian?

 • Care fisier debian?

 • da cere fisier debian..de unde il pot lua?

 • sau….exista vreo sansa sa il readuc la v3.1.3? ceea care am avuto…..ms

 • adi

  @zaone imi puteti raspunde la intrebarea din October 3, 2010 at 10:46 AM ?

 • swamp

  am incercat sa parcurg tutorialul pe 3 calculatoare cu win 7 , 1 x64 si 2 x86 dar nu am reusit, erori peste erori, atat la snowbreeze cat si la ireb (iphone 3G).
  Pe vista insa a mers exceptional, me happy again!
  THANK YOU, ZAONE!

 • adi

  pana la urma…am incercat de unul singur, daca nimeni nu s-a obosit sa raspunda.
  totul a decurs ok, este jb si unlock.
  dar persista problema cu youtube…

 • swamp

  @adi (Posted October 7, 2010 at 1:44 PM)
  dar daca intri pe http://www.youtube.com din safari iti prompteaza sa instalezi aplicatia youtube…so, aceasta solutie nu te satisface?

 • adi

  @swamp
  nu iti instaleaza aplicatia, iti face un simplu shortcut pe “desktop”. Astfel accesezi youTube prin browserul safari, ceea ce nu este ceea ce caut.

  Aplicatia in sine trebuie sa mearga, nu site-ul.

  merci,

 • Robert-Cristian

  Salut, am un iphone 3GS si i-am facut update la 4.1, model firmware 05.14.02. El a fost decodat inainte dar nu i-am salvat SHSH-ul. Mai pot face ceva?? Multumesc

 • Fara SHSH nu.

 • Robert-Cristian

  Nici macar downgrade nu pot face de la 4.1 la 3.1.3 fara SHSH? Multumesc!

 • La 3GS nu poti face nimic fara SHSH.

 • Pingback: Pot face update la iOS 4.1 fara a actualiza baseband-ul? | Sursa ta de informatii zilnice despre iPad, iPhone si iPod Touch!()

 • Pingback: sn0wbreeze va fi compatibil cu iPhone 4! | Sursa ta de informatii zilnice despre iPad, iPhone si iPod Touch!()

 • Radhoo

  Imi pare rau dar jailbreakul nu merge cu nici-o varianta pe ipod Touch 3GS MC v 4.1 asa ca…. mai ramane sa studiem. A trebuit sa dau restore. Succes

 • Asta e cu sn0wbreeze…

 • joco13xxl

  Salut. Am un 3GS jailbreakuit cu snowbreeze pe 4.1. In zilele astea a aparut urmatoarea problema: in iTunes nu mai pot sa-mi arnjez aplicatiile pentru ca nu mai arata folderele din telefon, ci pe fiecare aplicatie in parte pe vreo 25 de pagini, ca si cum n-ar exista foldere…desi in telefon sunt… Si cum am scris, problema a aparut acum cateva zile, initial iTunesul arata normal folderele…Ma gandesc ca cauza o fi vreo aplicatie din Cydia, dar nu reusesc sa aflu care, desi am incercat sa le dezinstalez si sa sincronizez asa. Daca cineva a avut astfel de probleme si a reusit sa rezolve, va rog sa-mi spuneti si mie cum 🙂 Multumesc.

 • Infinifolders? Oricum probabil ceva cu foldere.

 • joco13xxl

  Nu am Infinifolders instalat…desi am cumparat-o… Dar cand am instalat-o mi-a zapacit folderele existente pe telefon, adica nu mai aveam nici un folder 🙁 Dupa ce am dezinstalat, folderele au revenit la normal. Si tot asa am patit cu Infinidock si cu Gridlock… Singura aplicatie care are legatura cu foldere este Foldercloser…

 • t00ry

  Am un 3g cu 4.1 .I-am facut jailbreak cu snowbreeze si cand l-am bagat in itunes mi-a dat o eroare la activare…cum ca iphone-ul nu e bun si tre sa ma duc la cel mai apropiat apple. Solutii?

 • Ai nevoie de decodare?

 • t00ry

  gata…am reusit…doar ca acum dupa ce am facut jailbreak cu snowbreeze…mi-a picat semnalul…idei? [multumesc pt raspuns]

 • bagabontu

  Salut!
  M-am uitat prin discutiile din paginile anterioare si nu am gasit un raspuns concret la ceea ce ma intereseaza.Ori nu a confirmat nimeni, ori nu am vazut eu!
  Am un iphone 3gs 16gb, 4.0.1, cu frimware 05.13.04. codat!
  Doresc sa ii fac update la 4.1.
  Este cineva cu 3gs care a facut update + decodare si sa fie multumit?
  Sau ma sfatuiti sa astept o solutie mai noua/buna?
  Multumesc anticipat!

 • Nu poti face asta inca pentru ca PwnageTool pentru iOS 4.1 nu e disponibila.

 • bagabontu

  am intrebat pentru ca am intrat in tutoriale la sectiune 3gs si am gasit asta:
  iOS 4.1
  Jailbreak iOS 4.1 cu sn0wbreeze – bootrom vechi
  Decodare
  Decodare baseband maxim 05.13.04 cu ultrasn0w 0.9.3.

  Multumesc pentru raspuns!

 • Dorin

  m-am saturat sa astept pwnage tool si am mai sapat pe net si in sfarsit am reusit sa fac jailbreak + activare + unlock la un iPhone 3G pe 4.1 cu sn0wbreeze 2.0.2. and guess what? acuma fac restore from back-up! aham, merge!

 • Esti unul dintre putinii norocosi care a fost ferit de probleme.

 • Pingback: Clubul iPhone - Page 14 - Console Games Forum()

 • Pingback: A aparut versiunea 2.1 a sn0wbreeze()

 • alex

  salut, am un iphone 3gs cu baseband 05.11.07 si soft 3.1.2, daca folosesc snowbreez 2.0.1, voi reusi sa ii fac activarea fara cartela de activare??? as vrea sa pun 4.1.

  mersi

 • Da, poti.

 • alex

  stie cineva s’a rezolvat problema cu autonomia bateriei? mai face trafic de internet singur?

 • Mai citeste articolele de pe prima pagina.

 • vlad

  sal, am un iphone neverlocked cu ios 4,1 iar firmware 05.14.02, se poate face jailbreak?
  am si shsh salvat cu firmware 05.11.07.

 • vlad

  daca am shsh salvat cu baseband 5.11.07 nu se poate da downgrade la baseband 5.14.02?

 • Da se poate face jailbreak dar downgrade de baseband nu poti face, niciodata.

 • vlad

  ok mersi, am reusit !

 • care stie cum activez la 3gs chestia aia care cand e blocata tastatura atingi de sus in jos si apare o fereastra mare cu enable 3g enable wi-fi si multe altele?

 • @florin.. haha ciudata explicatie dar cred ca te referi la sbsettings. gasesti in cydia daca ai facut jailbreak la telefon.

 • daca instalez sbseting din cidya crezi ca ar functiona gpsul?

 • Alex

  salut,

  am un 3GS 3.1.3 cu 05.12.01
  am o belea, am urmat pasii mentionati am intalat spirit2pwn din cydia, am oprit si repornit si am ecran negru. in itunes imi spune ca este in recovery mode, dar nu imi apare nimic pe ecran. e negru complet si nu reactioneaza. cum pot sa il scot din starea asta?

  PLs help
  Alex

 • E in DFU Mode. Nu e nevoie sa il scoti, poti face restore si asa.

 • Alex

  1. in cazul in care nu mai fac upgrade la 4.1 cum il pot scoate din DFU mode?
  2. in cazul in care urmaresc pasii din tutorial exista vreun risc sa il blochez?

  Multumesc,

  Alex

 • Terminalul tau are bootrom vechi?

 • Alex

  Da are boot vechi 05.12.01

 • Ala e baseband, nu are nici o treaba cu bootrom-ul. Cauta idetector pe site, verifica baseband-ul si daca e vechi nu urma tutorialul pentru ca trebuie sa ai iOS 3.1.2 pe telefon.

 • Alex

  salut.

  imi spune idetector ca este botrom nou, ce zici sa fac?

 • Alex

  Am tinut apasat home + power si nu imi mi se intampla nimic, ma poti ajuta sa ies din incurcatura asta?
  Merci
  Alex

 • Alex

  Salut tuturor,

  Am nevoie de ajutorul vostru.

  mai jos ce am si ce am facut:
  Am un 3GS 16 GB 3.1.3 baseband 05.12.01
  bootrom nou

  il aveam facut jailbreak cu spirit prin primavara, deblocat. Am vazut postul de mai sus, m-a bagat in cydia am instalat spirit2pwn si apoi am oprit telefonul. cand am incercat sa il repornesc – ecranul negru si in itunes imi spune ca este in recovery mode (dar apare ca fiind in DFU).
  am tinut aproape 1 min apasate amadoua home + power si nu mi-a aparut nimic pe ecran.

  Aici m-am oprit si nu am mai fac nimc.
  Imi puteti spune cum pot scoate telefonul din starea asta? exista vreo varianta sa il introc la cum era inainte?

  Multumes si pls help e telefonul sotiei si….

  Alex

 • MIHAI 3GS

  salll cine ma ajuta cu un rasp la intrebarea mea ? am un 3gs old bootrom ios 4.1 dra am pb cu gps daca i fac jailbroken cu sn0wbreze customizat ispw no sa mai am pb ? a incercat cineva?

 • Bogdan

  sal zaone .. daca fac update la IOS 4.1 cu sn0wbreeze 2.0.1 si dupa aia decodare cu ultrasn0w .. cand incarc cu iTunes IOS 4.1 facut cu sn0wbreeze 2.0.1 trebuie sa am si TinyUmbrella pornit ?…
  am mai incercat si mi-a dat o eroare ….

 • Robb

  Multumesc, cel mai complet si bine informat site de specialitate. Am reusit din prima!

 • Anonymous

  Buna….foarte bun tulorialul! felicitari!! l-am trecut cu brio….doar ca am o banala problema: NU POT SCHIMBA BOOT LOGO “SN0WBREEZE” CU ORIGINALUL nici cu Bootlogo, nici cu LogoMe.Ma puteti ajuta?
  E vorba de Iphone 3G, v 4.2.1 Multumesc!

 • felicitari!bun tutorialul….lam trecut cu brio! doar ca nu mai pot schimba boot logo-ul “sn0wbreeze” cu originalul nici cu BootLogo, nici cu LogoMe. aveti vreo idee? e vb de Iphone 3G, v 4.2.1
  multumesc!