Prima Pagina aplicatii SecretSMS – trimite mesaje securizate de pe iPhone

SecretSMS – trimite mesaje securizate de pe iPhone

SecretSMS este o noua aplicatie pentru iPhone care va permite sa trimiteti SMS-uri parolate catre orice telefon care are posibilitatea de a se conecta la internet. Aplicatia functioneaza prin intermediul unui server si a unui site care cripteaza SMS-ul trimis de voi si trimite recipientului un link si o parola pentru pagina unde poate vizualiza SMS-ul trimis de voi. Acea persoana trebuie doar sa acceseze link-ul si sa introduca parola iar SMS-ul ii va fi afisat. Daca nu are parola nu poate vedea acel SMS, deci link-ul in sine nu ajuta la nimic. E foarte interesant ca puteti trimite acest tip de SMS oricarui smartphone, deci nu e limitat doar la iPhone, insa pentru a il putea trimite trebuie sa aveti un terminal Apple.

SecretSMS este disponibila gratuit in Cydia in repo-ul ModMyi.

  • stefan

    Aceeasi aplicatie exista si in appstore …cand am luat o era gratis dar acum costa 2.99€ …mi se pare k este facuta de acelasi developer pentru ca seamana a mea se numeste secretsmspro dar nu stiu de ce se numeste pro…faptul ca se gaseste in appstore constituie un avantaj pt cei fara jailbreak

  • Pingback: Tweets that mention SecretSMS - trimite mesaje securizate de pe iPhone | Sursa ta de informatii zilnice despre iPad, iPhone si iPod Touch! -- Topsy.com()

  • vasiabikeru

    In sine, aplicatia mi se pare o prostie, din mai multe puncte de vedere. Una la mana, ca iti instalezi pe telefon o aplicatie de pe care vei trimite mesaje secrete, cum e cel din imagine, developerul poate fi un scammer si foloseste datele din telefon pe care le acceseaza cu aplicatia + datele ce le trimiti prin sms-ul magic si are deja mai mult decat ar trebui. In al 2-lea rand, nu vad unde e securitatea fata de restul persoanelor atata timp cat primesti link si parola…cine se uita la tine in telefon poate sa vada direct mesajul, daca e unul conventional, sau sa dea click pe link si sa introduca parola si tot acolo e….so, eu nu as folosi asa ceva…e gandita la nivel de liceu…sau ceva de genu.