Video: Real Soccer 2011 disponibil in AppStore

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4oTEXZPxWyU[/youtube]

Astazi Gameloft a lansat un nou joc pentru fanii fotbalului, Real Soccer 2011, care combina toate elementele seriilor vechi plus cateva noutati menite sa atraga si mai multi gameri. Seria Real Soccer este poate cea mai buna serie de jocuri din AppStore dedicate fotbaluluil. Din pacate EA Games nu a reusit(dupa parerea mea) sa bage cu succes in pamant seria “FIFA”, iar Pro Evolution Soccer nu a fost vreodata pe gustul meu. Real Soccer 2011 este un joc foarte bine bine facut, cu grafica de calitate, control precis si mai nou cu un sistem de comentarii ale partidelor ceva mai sofisticat.

Iata ce aduce nou Real Soccer 2011 :

  • grafica refacuta pentru a fi compatibila cu ecranul retina al iPhone 4;
  • modul History care va pune la conducerea unora dintre cele mai galonate echipe din istoria fotbalului mondial;
  • mai multe echipa si o baza de date a jucatorilor ce a fost actualizata la zi;
  • posibilitatea de a vedea reluarile unor faze exact ca la TV;
  • posibilitatea de a uploada pe YouTube cele mai frumoase goluri/faze date/facute de voi.

Real Soccer 2011 este unul dintre jocurile mele favorite si daca sunteti un microbist vi-l recomand cu placere. Jocul este deocmadata disponibil in US AppStore pentru 6.99$ aici.

6 COMENTARII

  1. Cum poti schimba intre appstore-uri? Eu sunt pe ro acum si daca vreau sa schimb pe orice altceva, ma ia cu cartea de credit si bla bla.. Este o alta metoda de a comuta de pe un appstore pe altul?

  2. @JohnnyUSA: Ai in josul paginii AppStore un stegulet, click that.
    @DjCultus: Da, l-am jucat si m-a impresionat. E cu mult pest PES FIFA si restul tentativelor de soccer games. Dar asta e parerea mea.

  3. Dar nu are nici o licenta jocu asta? Decat pe Villa l-am recunoscut, in rest numai jucatori inventati…si modul de joc cam sucks sincer…