Prima Pagina baseband Nu vom avea o solutie de decodare imediat dupa jailbreak

Nu vom avea o solutie de decodare imediat dupa jailbreak

Multi dintre voi intrebaru despre posibilitatea decodarii baseband-ului 05.14.04/02.x(pentru iPhone 4) din iOS 4.1 si din pacate nu aveam ce raspuns sa dau intrebarilor voastre pentru ca nimeni nu spusese ceva oficial in legatura cu asta. Acum insa avem un anunt oficial de la Chronic Dev Team in care ni se spune ca se lucreaza la dezvoltarea solutiei de jailbreak si nu exista timp pentru o solutie de decodare acum deoarece toata atentia e indreptata catre jailbreak. Deci dupa lansarea solutiei de jailbreak bazata pe SHAtter veti avea de asteptat inca o perioada de timp pana cand va fi disponibila o noua solutie de decodare.

Din pacate nu stiu cat va dura pana cand aceasta solutie de decodare va fi disponibila, insa presupun ca o vor scoate abia dupa iOS 4.2 pentru ca iOS 4.2 vine cu un baseband nou si nu ar avea rost sa “arunce” un exploit pentru iOS 4.1. Nu puteti face downgrade de baseband sub nici o forma decat daca aveti un iPhone 3G fabricat inainte de septembrie – octombrie 2008, iar daca aveti alt terminal atunci trebuie sa astepati noua solutie de decodare.

 • Andrei I

  bine ca am baseband 05.11.07 :). Sa speram ca va ramane asa pana la shatter 🙂

 • De tine depinde daca ramane asa sau nu.

 • Andrei I

  Stiu…..pai o las asa pana apare shutter si vedem atuncia daca pot sa pun 4.1 cu shatter peste 4.1 cu sn0wbreeze sau va trebui downgrade intai la 4.0 sau 4.0.1. Downgrade nu am facut niciodata, e la fel de simplu sau se face cu alt programel(umbrella)?

 • Dorin Zanfir

  Eu am Iphone 4 cu firmware 4.0.2,deblocabil din cydia doar o solutie de jailbreak astept. Intrebare:pot sa trec la ora actuala pe 4.1 pastrand baseband-ul din 4.0.2? Am inteles ca solutia de jailbreak functioneaza pe orice device indiferent de firmware?!

 • sweetboyady

  daca am un iPhone 3G fabricat inainte de septembrie – octombrie 2008,cum fac downgrade de baseband ptr a-l putea decoda! Acum am firmware 05.14.02 ! Multumesc!

 • Cauti in Cydia fuzzyband si cu ala faci.