iPhone 4 si iPod Touch 4G la preturi competitive in Romania

Vinerea trecuta Orange a lansat iPhone 4 in Romania, insa spre dezamagirea multora terminalul a fost si este disponibil numai pentru incheierea unui abonament nou sau pentru prelungirea altuia vechi. Desi Orange nu vinde acest terminal fara abonament, totusi pretul terminalului “la liber” s-ar situa in jurul sumei de 3000 lei, ar fi codat in reteaua Orange insa avand in vedere ca e cumparat fara abonament poate fi decodat gratuit tot de catre Orange. Pretul e bun, dar Orange nu vinde terminale fara abonament, asa ca daca doriti un iPhone 4 decodat il puteti achizitiona de la magazinul QuickMall pentru :

Preturile sunt bune avand in vedere ca vorbim despre terminale decodate, insa va avertizez sa aveti grija pentru ca in Romania se practica vanzarea telefoanelor codate pe post de terminale decodate. Decodarea o face magazinul folosind ultrasn0w sau ce soft de decodare exista, vinde terminalul ca si decodat si avertizeaza clientul sa nu decodeze telefonul pentru a nu pierde garantia. Nu stiu daca situatia e la fel si cu cei de la QuickMall insa va avertizez sa aveti grija ce cumparati.

Cea de-a doua oferta interesanta se refera la terminalele iPod Touch 4G care au preturi foarte foarte bune la QuickMall. Vorbim despre diferente de aproximativ 15 euro fata de pretul practicat in Apple Store Italia pentru modelul ed 8GB, mai exact :

Nu stiu de ce sunt asa ieftine, oricum terminalele sunt afisate ca fiind in stoc insa ar fi bine sa sunati la ei si sa ii intrebati in legatura cu disponibilitatea pentru a nu va trezi ca trebuie sa asteptati cine stie cate zile/saptamani pentru livrare.

Nu am cumparat vreodata ceva de la QuickMall, nu stiu cum lucreaza asa ca va avertizez din nou sa aveti grija!