Prima Pagina aplicatii Video: AppleTV ruland pe iPod Touch

Video: AppleTV ruland pe iPod Touch

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RTJ5yG2LyX8[/youtube]

Apple a inceput sa livreze comenzile pentru noul AppleTV, insa un developer mai istet a reusit sa isi tranforme propriul iPod Touch intr-un AppleTV prin simpla instalare a unei software nativ pentru AppleTV. Este vorba despre software-ul Lowtide gasit atat in versiunea de iOS pentru noul AppleTV cat si soft-ul pentru vechile versiune ale AppleTV, iar de aici pana la portarea pe un iPod Touch a fost nevoie doar de putina inovatie si rabdare. In clipul de mai sus aveti o demonstratie ca AppleTV functioneaza pe iPod Touch cu ajutorul unei aplicatii ce ruleaza softul specific Apple TV.

Toata aceasta demonstratie a fost posibila deoarece software-ul pentru AppleTV este compatibil si cu alte iDevice-uri, deci practic puteti transforma tableta voastra iPad, iPhone sau iPod Touch-ul intr-un mic AppleTV. Desigur ca pentru asta trebuie sa aveti terminalul jailbroken si desigur trebuie facut intai un program care sa instaleze software-ul AppleTV in terminalul vostru, dar teoretic totul este posibil.

  • danbolba

    e bn gandita aplicatia dak ai un 2g sau ipod touch 1g si nu vrei sa il dai…til poti face tv

  • Robertddog

    Am si eu o intrebare off topic,nu am stiut unde sa intreb si am postat aici(scuze pt asta).Am cont pe Itunes fara card de credit si vreau sa imi fac cu card sa imi pot cumpara aplicatii.Trebuie sa am euro pe card,sau merg si lei si ii converteste automat?Nu ma pricep deloc la operatiuni bancare.Multumesc.

  • Pegasosii

    Eu vad si invers….aplicatii din Appstore sa ruleze pe noul AppleTV …dai seama nu te mai dezlipesti de ecranul LCD

  • Pingback: Apple TV jailbroken folosind SHAtter | Sursa ta de informatii zilnice despre iPad, iPhone si iPod Touch!()