LiveView™ – telecomanda digitala pentru terminalele Android

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KN2qoA0FfHQ[/youtube]

Cei de la Sony Ericsson au inceput sa devina inventivi si au dezvoltat prima telecomanda digitala pentru terminalele dotate cu sistem de operare Android. Vorbim aici desre LiveView™, un ecran OLED de de 1.3 inch prin intermediul caruia putem controla diverse aplicatii disponibile pe smartphone-ul nostru ce ruleaza Android. Acest accesoriu se conecteaza la telefon prin intermediul unei aplicatii speciale si permite afisarea unor informatii din aplicatiile instalate in smartphone dar si rularea unor comenzi : pornirea/oprirea player-ului muzica, citirea unui feed RSS, trimiterea unui SMS, vizualizarea contului de FaceBook, insa asta nu e tot deoarece dispozitivul va fi compatibil cu multe alte aplicatii din Android Market.

LiveView™ va fi compatibil nu doar cu smartphone-urile celor de la Sony Ericsson ci cu orice smartphone ce ruleaza minim Android 2.0, iar asta e o miscare foarte inteligenta avand in vedere ca terminalele celor de la Sony nu au avut prea mult succes. Dispozitivul este de dimensiunile unui iPod Nano si seamana cu gadget-ul celor de la Apple, insa are mult mai multe functii si daca ar fi fost scos de Apple ar fi avut un succe rasunator.

2 COMENTARII

  1. ha…mi-a oferit cineva la schimb un sgs pt iphoneul meu…acum stau sa ma gandesc…bine…un pret ceva pt accesoriul asta ???daca l-ar fi scos apple era alb si avea sigla lor pe cureaua pt mana.Si sa nu mai spun de pret…care probabil ar fi de 3 ori mai mare.