zaone.ro are acum si o aplicatie pentru iPhone!

Incepand de aseara este disponibila in Cydia, in repo-ul BigBoss aplicatia oficiala pentru site-ul zaone.ro. Stiu ca foarte multi dintre voi au reusit sa o descarce aseara, insa sunt convins ca vor fi si mai multi cei care o vor descarca in zilele ce vor urma pentru ca prin intermediul ei veti avea acces facil la tot ce se intampla pe acest site.

Aplicatia zaone.ro :

  • permite primirea de PUSH Notifications la fiecare articol publicat, insa daca aveti un telefon hacktivat va trebui sa instalati PUSH Doctor din Cydia pentru a va activa functia PUSH;
  • este compatibila cu “ecranul retina” al iPhone 4;
  • are API-urile pentru multitasking integrat;
  • functioneaza si pe tableta ipad;
  • este compatibila cu iOS 4.x;
  • este compatibila cu iOS 3.x.

In aplicatie veti gasi 11 iconite care corespund urmatoarelor functii :

  • Home – incarca pagina principala a versiunii pentru terminale mobile a zaone.ro;
  • Tutoriale – incarca sectiunea tutoriale a site-ului;
  • Forum – incarca pagina de Forum;
  • Aplicatii – va afiseaza lista articolelor zilnice cu aplicatii gratuite;
  • Downloads – va permite accesarea sectiunii downloads. Inca nu puteti descarca nimic insa veti putea in curand si voi adauga mult mai multe lucruri utile acolo;
  • Twitter – va afiseaza pagina mea de pe Twitter;
  • FaceBook – va afiseaza pagina mea de pe FaceBook;
  • Contact – va redirectioneaza catre pagina de Contact unde puteti folosi formularul pentru a imi trimite un mesaj;
  • RSS – afiseaza feed-ul RSS al site-ului si va da posibilitatea de a va abona la noutati prin e–mail;
  • Trimite Stirea – va redirectioneaza catre pagina asemantoare celei de Contact unde puteti folosi formularul pentru a imi trimite o stire;
  • Concurs – va afiseaza concursurile in desfasurare/cele incheiate.

Aplicatia a fost/este in review la Apple dar nu se stie daca o vor accepta sau nu asa ca intre timp o puteti descarca din Cydia din repo-ul BigBoss.

As vrea sa le multumesc celor 3 persoane care au contribuit la dezvoltarea acestei aplicatii :

  • in primul rand lui Victor care a facut aplicatia cap-coada, deci fara munca lui nu ar fi existat aplicatia aceasta. Va recomand sa ii acesati site-ul si sa vedeti ce aplicatii are acceptate in AppStore, insa va recomand cu caldura aplicatiile Dictionar si Scoala de Soferi care sunt cu siguranta printre cele mai bune aplicatii romanesti pentru iDevices;
  • in al doilea rand as dori sa ii multumesc domnului Sorin si lui Bogdan pentru munca depusa in dezvoltarea scriptului pentru PUSH dar si a rezolvarii numeroaselor probleme avute cu site-ul de-a lungul timpului. Fara munca lor e posibil ca zaone.ro sa nu mai fi existat astazi.

Nu uitati sa activati si PUSH Notifications odata cu aplicatia, altfel nu veti primi nici un mesaj cand apar articole noi. Sper sa va placa aplicatia si sa o folositi cu placere si daca Apple ne va permite, sper sa o vedem in AppStore. Aplicatia necesita conexiune la internet pentru a functiona.

In momentul de fata notificarile PUSH sunt suspendate pentru ca am avut cateva probleme in dimineata aceasta cu ele. Voi activati functia PUSH si in cursul zilei de astazi vom rezolva problemele.

Puteti instala zaone 1.0.2 din Cydia, rezolva problema cu crash-ul aplicatiei.

82 COMENTARII

  1. Imi cer scuze pentru cele cateva notificari din dimineata aceasta dar sunteti foarte multi la push si trebuie facute niste modificari. Pana atunci am inchis notificarile pentru a nu va deranja.

  2. Felicitari zaone pt aplicatie si pt toata munca depusa de cand am descoperit sit-ul tau il urmaresc zilnic de la munca de acasa de pe iphone..

  3. Felicitari! am o intrebare de cls I-a . Scrie-mi te rog denumirea exacta a sursei Bigboss ca nu iti gasesc nicicum aplicatia. Eu am ceva “http:/thebigboss.org/betarepo/” Mersi anticipat

  4. Felicitari tuturor!! E un inceput bun si care sunt convins ca ca evolua in castigul intregii comunitati de utilizatori iphone si nu numai.

  5. Nici eu nu gasesc aplicatia in Cydia in BigBoss\

    Felicitari pentru initiativa si pentru cei care te-au ajutat sa o pui in practica.

  6. @Zaone , da stiu ca BigBoss este adaugat automat in Cydia 🙂 …si totusi nu il gasesc iar refresh am facut aseara, o sa-i fac din nou

    LE

    A mers, era de la refresh.

  7. Felicitari, nu e nevoie de culoare, sau daca bagi culori nu baga rosu ca o sa semene prea mult cu LEI :). Oricum, felicitari….meritai o asemenea aplicatie si succes si sper sa apara si in appstore

  8. Multumesc, sper sa apara in AppStore. Are pana acum peste 500 de descarcari din Cydia si sunt peste 250 de persoane inscrise sa primeasca notificari. Azi va fi rezolvata si problema cu notificarile ca sa primiti toti doar 1 la fiecare articol.

  9. Aoleo zaone ai facut aplicatia valabila din Cydia. Esti de partea neagra a magiei.
    Eu astept aplicatia oficiala din itunes. Nu folosesc cydia.

  10. Asta e o intrebare pentru cei de la Apple. Au respins-o de 2 ori pana acum pentru ca scriu despre jailbreak… nu stiu daca o vor accepta, deja are 2 saptamani de cand e iar in review.
    Am pus-o in Cydia pentru ca o parte dintre voi sa o poata instala, daca Apple nu vrea sa o accepte in AppStore eu nu am ce sa fac.. decat sa nu mai scriu nimic de jailbreak, sa scot toate tutorialele si forumul.

  11. Felicitari Zaone. Azi am fost si eu la un Orange Shop,pe stoc nu il au doar la comanda,la Bacau. Insa m-am “jucat” putin cu el si pot spune ca e super tare.Lacrima se vede si poza si filmulet si tot.Este intradevar cel mai bun telefon de pe piata,probleme cu semnalul inca nu au fost semnalate, si deja incep sa cred ca doar anumite terminale au probleme,nu toate cum ti-e norocul,eu am 2G-ul de 3 ani si merge la fel de bine.Este o bijuterie insa parca nu m-as baga la abonament asta pe 1 an sau 2.Am avut ab la Orange vro 5 ani si am renuntat,nu m-as mai lega cu ei la cap.In plus mai sunt si abonamente la preturi exagerate zic eu.Oricum o achizitie buna in concluzie.Merita toti banii.

  12. Bravo zone. Felicitari tie si echipei care a lucrat la aplicatie. Este foarte utila,usor de utilizat.sper sa fie acceptata si in appstore ca sa o poata lua toata lukea fara probleme. Good job 😉

  13. Ar fi util sa fie un “badge” si in interiorul aplicatiei pe meniul “home” “tutoriale” etc..Ca sa stim de unde a venit stirea, sper sa intelegi ce am vrut sa zic..

  14. Excelenta aplicatia, BV!!!
    Cat despre appstore, nu vreau sa te dezamagesc, creca sti care e raspunsul…nu au cum sa accepte asa ceva nici in ruptu capului :))
    Nici tu nu ai accepta 🙂

  15. Nu e perfectas ca inca se lucreaza la PUSH, cand e gata ala atunci va fi aproape perfecta pentru ca trebuie facuta sectiunea downloads si vreau sa mai fac ceva 😀

  16. Salutare. Felicitari tuturor care au contribuit la aceasta aplicatie, dar in special tie pentru sit, deoarece fara el nu ar fi existat nimic. Multa bafta in AppStore. Va tin pumnii, la cat mai multe.

  17. Se pare ca e o problema cu instalarea din Cydia. Daca se instaleaza normal din telefon ca un fisier .deb totul e ok, insa din Cydia nu merge cum trebuie asa ca va rog SA NU FACETI UPDATE!

  18. Da, dar jailbreaking-ul e legal, defapt totul e legal, chiar si decodarea. Modificarea personala a iOS-ului este legala. Nu distribui versiuni de iOS, nici macar cele originale. Programele puse pe site sunt freeware.

  19. Felicitări pentru aplicaţie. Ai putea totuşi să pui mai multe capturi pentru noi cei care nu putem descărca aplicaţia (pentru că nu avem jailbreak). Dintotdeauna mi-am dorit să am şi eu o astfel de aplicaţie, chiar m-am înscris pe site-ul de dezvoltare de aplicaţii pentru iPhone. Din păcate, ca să intri în program trebuie să plăteşti 99 de dolari, plus să-ţi iei un Mac (nu poţi lucra pe Windows se pare). Deci… mai aşteptăm până mai creşte bugetul 🙂

    Sper să-ţi ajungă aplicaţia în AppStore, nu pricep ce treabă au ei cu conţinutul, atât timp cât nu încalci legea. Sunt ceva termeni şi condiţii pe site-ul Apple în care se scrie ce anume conţinut nu poate fi introdus într-o aplicaţie? Sau aleg ai arbitrar?

  20. Pai asta e treaba ca nu se afla in aplicatie continutul ci e incarcat de pe web… aplicatia are continut normal. Ei au o problema cu ce e pe site si problema nu e legala ci morala mai mult.
    Voi incerca sa fac un video, daca pot.

  21. A disparut pentru ca versiunea asta a fost trimisa la Apple si avea scoasa iconita de tutoriale. Sper sa am o versiune noua pana diseara, daca are victor timp.

  22. Dude… cate ai primit azi? Dar vreau punctual, adica 1 pentru o notificare/3 pentru o notificare. Scriptul asta de push de la Apple e facut foarte prost. Nu garanteaza trimiterea tuturor push-urilor sau trimite prea multe.

  23. zaone super aplicatia,asa nu mai stau mereu pe safari ,dar in modul landscape ?sau are si nu stiu eu de unde sa ii dau ? oricum ms pt stiri si pt site . salutare .