iOS 4.2 beta 2 disponibil, iata noutatile

Astazi Apple a lansat cea de-a doua versiune beta pentru iOS 4.2 si gasim deja cateva noutati interesante in el. Din pacate aceasta versiune va fi disponibila abia in luna noiembrie, deci mai avem de asteptat destul de mult pana cand vom putea beneficia de schimbarile aduse de noul iOS. Va avertizez sa nu instalati iOS 4.2 beta deoarece are un baseband nou si riscati sa ramaneti fara posibilitatea de a va decoda telefoanele pentru o perioada lunga de timp.

Iata ce aduce nou iOS 4.2 beta 2 :
1. Apple a modificat logo-ul pentru Recovery Mode si va arata asa precum cel din poza. Este o schimbare normala avand in vedere ca au schimbat siversiunea de iTunes.

2. Campul Cellular Data Network a fost readaugat in sectiunea Network pentru a permite tuturor persoanelor sa modifice datele necesare conectarii la internet.

3. Au fost modificate animatiile pentru multitasking si acum ferestrele se vor roti spre partea stanga apoi vor intra sub cele noi.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HUh_avToak8[/youtube]

4. Aplicatia AppStore din telefon afiseaza acum iconita GameCenter pentru toate aplicatiile carora developerii le-au implementat suportul pentru aceasta noua aplicatie.

5. Au fost rezolvate problemele cu Notificarile PUSH trimise pentru cei care aveau conturi pe MobileMe.

6. A fost implementata posibilitatea de a adauga prieteni noi in Game Center si din alte aplicatii compatibile.

7. Au fost adaugate noi optiuni pentru upload pe YouTube.

21 COMENTARII

  1. daca este cumva ceea ce am testat eu acum vreo sapt, atunci nu faceti update-ul , fiindca treb sa aveti cont de developer (vreo 99 euro costa)

  2. Sa fix-uiasca in puii mei, proximity sensorul ca ma dispera.. ieri m-am trezit apeland pe altcineva in timp ce eram intr-o alta convorbire. Sa nu mai vorbim de cazurile in care pun persoana cu care sunt in conversatie, pe mute, sau inchid convorbirea…

    PS: Sper ca nu au nesimtirea sa spuna ca nu stiu eu sa tin telefonul in mana, la fel cum au sustinut la inceputul scandalului “Antennagate”.

  3. Am scris la un moment dat un articol in care explicam de ce modelul alb al iPhone 4 nu a fost lansat. Daca te uiti acolo vezi ca e o problema cu senzorul de proximitate si rezolvarea e simpla.

  4. Am citit articolul ala si am trecut ce au explicat italienii acolo, la categoria.. “to be or not to be”. Si totusi, daca este adevarat, noi ceilalti ce facem? Mai ales daca le avem cumparate de afara, fara posibilitatea de garantie in tara (sau lipsa factura.. etc), le desfacem noi sa umblam in ele? Mi se pare total aiurea..

  5. N-am avut cum sa mai editez asa ca postez in continuare, ceea ce ma intriga cel mai mult este faptul ca dupa update la 4.1, unii sunt fericiti, problema cu senzorul este rezolvata, altii din contra, se plang ca , desi pana acum nu au avut problema, de cand cu upgrade la 4.1, au probleme cu proximity sensor.. eu nu mai inteleg nimic..

  6. Din ce-mi aduc aminte, da, am dat set as new, n-am vrut sa amestec backup-ul 3gs-ului meu cu iphone4-ul. Oricum, o sa-i mai dau odata cand v-a apare JB pentru 4.1 si voi da restore iarasi la soft.

    Cat despre garantia in Romania, am citit si acel articol si tocmai de aceea am pus intre paranteze: “(sau lipsa factura.. etc)”. Sa inteleg ca cei ce nu poseda documentele necesare, are screwed… intr-un fel mi se pare normal, nu ai documente, no warranty.. but still, de ce unii spun ca acum dupa 4.1 le merge si altii ca dupa 4.1 nu le mai merge? Asta, dupa logica mea, ma face sa gandesc ca totusi e o problema soft, de calibrare a senzorului. Nu neaparat indepartarea foliei “it’s a must”.

  7. Probabil e din soft, dar ar fi bine sa incerci un restore dupa ce apare jb, asa iti faci o idee clara asupra situatiei.
    Am impresia ca merge totul si fara factura.

  8. @JohnnyUSA: Si eu am aceleasi necazuri cu senzorul de proximitate, este exasperant si am pus 4.1 imediat dupa aparitie cu speranta ca scap de pacostea asta.Iar device-ul l-am pus ca new stiind ca poate “culeg si ceva codite” din backup-ul anterior.
    Aproape la fiecare convorbire care o am , mai fac cate o ” ghidusie” sunand pe altcineva, facetime, etc.

  9. @cashix sa il stapanesti sanatos. Ti-a venti cu 4.1 direct ? Apple sunt din ce in ce mai … smecheri ? Stocul trecut aveau ios 4.0.2

  10. @Pouson: A venit cu 4.0.2 si am facut eu update-ul la 4.1
    Apropo,l-am activat la firma cand mi-a ajuns iar acasa am facut restore si set as new,dupa care mi-a cerut din nou activare facetime 🙂

  11. Pai facetime se activeaza pe numar de telefon si e normal sa cearca cand schimbi sim-ul.
    Am inteles ca 4.2 ofera activare facetime cu mail in loc de numar de telefon.