Orange da drumul la internet cu noile abonamente Colibri de internet mobil

Recent Orange a introdus in oferta curenta cateva abonamente noi de internet mobil, abonamente ce poarta numele Colibri. Operatorul a pastrat traditia numelor inspirate din regnul animal, insa de data aceasta pot spune ca au facut o alegere destul de buna in ceea ce priveste oferta pentru clienti. Spun asta pentru ca abonamentele Colibri de internet mobil aduc in sfarsit o urma de balanta intre pretul lunar al abonamentului si facilitatile oferite.

Iata ce oferta ne propune Orange cu noile abonamente Colibri :

  • Colibri 7 – 0.5 GB trafic inclus la viteze de pana la 14.4Mbps cu 7€ lunar + posibilitatea de a activa optiunea Happy Night de 2€ care va ofera trafic nelimitat toata noaptea(intre 0:00 si 07:00);
  • Colibri 9 – 1.5 GB trafic inclus la viteze de pana la 14.4Mbps cu 9€ lunar + posibilitatea de a activa optiunea Happy Night de 2€ care va ofera trafic nelimitat toata noaptea(intre 0:00 si 07:00) + optiunea Cost Control de 1€ care odata activata transforma abonamentul intr-unul nelimitat, adica dupa depasirea traficului nu veti plati nici un MB in plus ci viteza va scadea pana la 128kbps;
  • Colibri 11 – 2.5 GB trafic inclus la viteze de pana la 14.4Mbps cu 11€ lunar + posibilitatea de a activa optiunea Happy Night de 2€ care va ofera trafic nelimitat toata noaptea(intre 0:00 si 07:00) + optiunea Cost Control de 1€ care odata activata transforma abonamentul intr-unul nelimitat, adica dupa depasirea traficului nu veti plati nici un MB in plus ci viteza va scadea pana la 128kbps;
  • Colibri 15 – 6GB trafic inclus la viteze de pana la 14.4Mbps cu 15€ lunar,  iar dupa ce il depasiti viteza va scadea pana la nivelul de 128kbps + optiunea Cost Control si Happy Night incluse in pret + upload la viteze de pana la 1.46Mbps;
  • Colibri 20 – 12GB trafic inclus la viteze de pana la 14.4Mbps cu 20€ lunar, iar dupa ce il depasiti viteza va scadea pana la nivelul de 128kbps + optiunea Cost Control si Happy Night incluse in pret + upload la viteze de pana la 1.46Mbps;
  • Colibri 25 – 24GB trafic inclus la viteze de pana la 14.4Mbps cu 25€ lunar, iar dupa ce il depasiti viteza va scadea pana la nivelul de 128kbps + optiunea Cost Control si Happy Night incluse in pret + upload la viteze de pana la 1.46Mbps.

Sincer sa fiu Colibri 9 + cost control mi s-ar potrivi ca o manusa, insa din pacate pentru abonamentele Voce sunt disponibile doar Colibri 15/20/25, deci daca vreti un abonament din catregoria Colibri va trebui sa alegeti unul din ultimele 3. De cateva luni bune tot astept niste oferte de internet mobil care sa merite banii, acestea poar a fi ceva mai apropiate de realitate insa din pacate nu voi putea trece la vreuna pentru ca nu am de ce sa dau 15€ pe un abonament de internet mobil in momentul de fata.

Voi ce parere aveti? Ati trece la unul din abonamentele disponibile si pentru voce?

23 COMENTARII

  1. Eu am sunat la 408 acum 2 zile si le-am spus sa imi schimbe optijnea my smartphone in internet unlimited cu 6gb inclusi la 14,5euro.
    500mb nu imi ajung,pe 3g era ok,pe iphone 4 nu stiu de ce se consuma traficul mult mai repede.
    Decat sa platesc cost suplimentar foarte mult am mai adaugat 5euro si am 6gb 🙂

  2. @KFF: du-te si citeste formula AS. Are continut premium pentru cititori ca tine. De cand cu blogurile, s-a cam renuntat la limbajul de lemn pe care il cauti si afirmatia asta o pot sustine cu un link catre engadget, gizmodo sau lifehacker.

  3. Pe vremea lui Ceausescu se baga la alimentara . Pe acest blog in articolul de mai sus , Orange ofera un nou abonament cu internet inclus , sau aduce clientilor noul abonament , sau vine cu o noua oferta de internet mobil prin abonamentul Colibri , etc .

    Fara rautate de la un fost jurnalist ….

  4. Eh, lasa ca si criticile sunt bune, ajuta la perfectionare. Fiecare si le exprima cum stie el si in functie de “vremurile” in care a trait/traieste. Fara rautate.

  5. bai baieti, e un blog unde un singur om, va pune pe tava informatii. vi se pare voua va ca cere cineva bani pt informatiile astea? informatia costa si conteaza, nu limbajul prin care o prezinti.

    Eu astept ofertele de la Vodafone 😀 daca aveam cu cine sa vorbesc pe orange, acum renuntam la vodafone.

    Oricum, foarte bune ofertele, fata de ce era pana acum.

  6. vezi ca aceste aboneamente Colibri nu sunt pentru mobil ci pentru LAPTOP!!!!! am sunat la orange! si daca te uiti mai atent pe site o sa vezi

  7. eu zic sa mai intrebi odata,eu tocmai mi-am modificat optiunea my smarthphone in cel de 14.5 care exista inainte,de 6gb si sigue merg si acestea.
    suna la 408.

  8. @robert: macar sa gandesti putin,de ce nu ar accepta orange sa ai pe mobil abonament de la 15 euro in sus? ar fi un dezavantaj pentru ei? 🙂

  9. @KFF un e-mail “bagat” lui zaone era de mai mare ajutor si mai apreciat decat o critica cu tenta de ajutor jurnalistic postat ca, comentariu.

  10. Încă este scom pentru internet pe mobil,de aceea am optat pentru abonament voce 2euro plus internet nelimitat 10ron pe mobil la digimobil. Din păcate semnalul nu e stralucit insa internet nelimitat e ok folosind mult imediat radio. Sa speram la oferte mai bune din partea celorlalti.

  11. @florin: e ieftin internet-ul dar si foarte lent,sk pe langa asta pe voce e cel mai scump rds,pentru 100 minute naionale platesti 2 cartele prepay orange.
    Multi aleg internet pe mobil in functie de voce.

  12. Corect doar ca dacă la alții se poate mai ieftn ar putea mai bine si orange in ceea ce privește prețul. Mă astept undeva la max 4euro pentru internet nelimitat cu o viteza cât de cât ok. Pana atunci….