Video: Camera iPhone vs camera Nokia N8

[viddler id=b3f08efa&w=450&h=300]

[viddler id=35e7166d&w=450&h=300]

Noul Nokia N8 lansat de Nokia este prezentat de companie ca fiind unul dintre produsele de top, un smartphone high-end cu o camera de 12 megapixeli care ar trebui sa intre in competitie directa cu restul smartphone-urilor de pe piata. Din pacate realitatea e cu totul alta, insa acum ne vom concentra doar pe aspectele legate de performanta camerei Nokia N8 vs performanta camerei din iPhone 4 atunci cand vine vorba despre inregistrarea unui clip video.

In inregistrarile de mai sus(care din pacate nu sunt HD) puteti observa cu usurinta ca iPhone 4 inregistreaza clipuri video la o calitate ceva mai buna decat Nokia N8, desi terminalul celor de la Nokia este dotat cu o camera de 12 megapixeli. Calitatea nu e tocmai buna, insa oricum se poate observa ca imaginile afisate de iPhone 4 sunt usor mai clare si au culori mult mai reale fata de imaginile afisate de camera N8-ului care par usor sterse, decolorate.

Am vazut alte inregistrari facute cu camera Nokia N8 si sincer sa fiu am ramas uimit de claritatea imaginilor, insa privind la imaginile inregistrate de cei de la Engadget parca s-a mai dus din acel entuziasm. Nu stiu de ce diferenta e in favoarea terminalului iPhone 4, insa cei de la Apple trebuie felicititati din nou pentru modul in care au construit camera terminalului iPhone 4.