Prima Pagina accesorii Carcasele Bumper revin in magazinele Apple, costa tot 29$

Carcasele Bumper revin in magazinele Apple, costa tot 29$

Dupa ce Apple a recunoscut in fata lumii ca terminalul iPhone 4 are probleme cu semnalul si s-a oferit sa distribuie carcase Bumper gratuite tuturor celor care achizitioneaza un iPhone 4 pana pe 30 septembrie, iata ca acum compania a reintrodus in oferta celebra carcasa la pretul initial de 29$. Carcasele Bumper sunt facute dintr-un material cauciucat si probabil singurul motiv pentru care au fost produse era acela de opri contactul direct dintre deget si antena terminalului, mascand practic greseala de design. E adevarat ca o asemenea carcasa te scapa de pierderea semnalului, insa ele in realitate au un cost de productie de aproape 2$, deci de aproape 15 ori mai mic decat pretul din magazinele Apple.

In Romania carcase Bumper nu au ajuns si probabil nu vor ajunge prea curand deoarece Apple e prea ocupata sa le ofere clientilor din tarile importante. Daca ati achizitionat un iPhone 4 atunci ieri a expirat perioada in care puteati cere o carcasa gratuita, insa daca traiti intr-o tara civilizata care are Apple Store puteti merge la ei si pe baza unei demonstratii a problemei cu semnalul puteti primi o carcasa gratuita.

Pentru aceia care inca asteapta “o noua versiune de iPhone care are problema cu antena rezolvata” am o mica veste : nu va exista asa ceva, deci daca vreti un iPhone 4 cumparati-l acum daca gasiti pe undeva.

 • Marius

  Eu am asta la telefon si e chiar foarte ok. Acum nu stiu daca merita atati bani. Eu asa am luat tel, impreuna cu bumperul

 • litchi

  Eu am bumper cumpărat de la gear4 cu 55 RON. Protejează foarte bine telefonul si a dispărut problema cu semnalu!

 • Eu nu as da 30$ pe o asemenea carcasa. Ajuta intr-adevar cu semnalul insa mi se pare a fi nesimtit de scumpa.

 • stefan

  Am tinut si eu un iphone 4 in mana (cel expus la orange) avea semnal full si am incercat cu amandoua mainile in toate pozitiile sa l fac sa piarda semnal dar nu a pierdut nici macar un pic…sa fie oare k era la orange si acolo e semnalul bun sau apple a facut ceva sau telefonul este unul care nu prea pierde semnal…

 • Asa e la Orange Shop pentru ca au antene acolo. Daca te indepartezi de Orange Shop incepe sa scada.