Prima Pagina aplicatii Cum arata aplicatia VLC Player pentru iPhone

Cum arata aplicatia VLC Player pentru iPhone

VLC Player pentru tableta iPad este disponibila in AppStore de mai bine de 3 saptamani si acum se anunta sosirea surorii mai mici, aplicatia destinata iPhone/iPod Touch-ului. Aplicatia pentru tableta iPad este 100% gratuita si functioneaza destul de bine daca nu sunteti interesati sa incarcati subtitrari sau sa rulati fisiere .mkv la un framerate decent, dar in fond trebuie sa ne asteptam la anumite limitari de la o aplicatie gratuita. Developerii lucreaza de ceva vreme la noua versiune si probabil ea va veni cu cateva noutati fata de cea pentru iPad iar eu sper ca aceste noutati sa se refere in principal la imbunatatirea performantei si poate compatibilitate cu alte formate video.

Folosesc zilnic VLC pentru Windows si mi se pare a fi un player destul de bun, insa versiunea pentru iOS are ceva probleme cu redarea filmelor la un framerate decent asa ca daca nu vor corecta aceasta problema eu unul nu voi folosi aplicatia lor chiar daca va fi gratuita. Ca si inlocuitori pentru VLC Player exista : Oplayer, CineXPlayer sau YXFlash Player, aplicatii pe care eu vi le recomand cu caldura.

 • com

  OPlayer chiar e foarte tare, incarca automat si subtitrari. VLC e ok pe computere pentru ca citeste orice tip de fisier, chiar si pe cele incomplete, dar daca nu va avea functii deosebite pe iDevices, va fi ignorat.

 • adysss

  Totodata mai exista si BUZZ Player care functioneaza foarte bine, stie si incarca automat subtitrari 🙂

 • adyitalianu

  aplicatia se gaseste in appstore sau in cydia?

 • dave

  ok…acum e disponibil vlc media player si pentru iphone ?
  Intr-un timp era doar pentru ipad.
  In appstore nu vad decat pt ipad.

 • Valmotor2

  am o problema cu oplayer-ul pentru redare filmelor pe iphone … nu stiu de ce nu functineaza … imi ese brusc din aplicatie … am mai incercat OpenStreamaer(din cate am inteles ar fi versiunea vlc modificata ) deschid un videoclip intreg dupa calculator si nu il reda. Aplicatia Oplayer cum incerc sa intru in el cum iasa … care este problema lui ? am mai incercat si acel air si nu stiu cum … la fel imi face si acela …
  Iphone-ul este 3G jailbreak-uit … so ?!