Cum arata aplicatia VLC Player pentru iPhone

VLC Player pentru tableta iPad este disponibila in AppStore de mai bine de 3 saptamani si acum se anunta sosirea surorii mai mici, aplicatia destinata iPhone/iPod Touch-ului. Aplicatia pentru tableta iPad este 100% gratuita si functioneaza destul de bine daca nu sunteti interesati sa incarcati subtitrari sau sa rulati fisiere .mkv la un framerate decent, dar in fond trebuie sa ne asteptam la anumite limitari de la o aplicatie gratuita. Developerii lucreaza de ceva vreme la noua versiune si probabil ea va veni cu cateva noutati fata de cea pentru iPad iar eu sper ca aceste noutati sa se refere in principal la imbunatatirea performantei si poate compatibilitate cu alte formate video.

Folosesc zilnic VLC pentru Windows si mi se pare a fi un player destul de bun, insa versiunea pentru iOS are ceva probleme cu redarea filmelor la un framerate decent asa ca daca nu vor corecta aceasta problema eu unul nu voi folosi aplicatia lor chiar daca va fi gratuita. Ca si inlocuitori pentru VLC Player exista : Oplayer, CineXPlayer sau YXFlash Player, aplicatii pe care eu vi le recomand cu caldura.

Articolul precedentLumix Phone – noul smartphone de la Panasonic
Articolul următorSolutia de jailbreak pentru iOS 4.1 nu va fi disponibila maine
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.