Solutia de jailbreak pentru iOS 4.1 nu va fi disponibila maine

Daca asteptati solutia de jailbreak pentru iOS 4.1 atunci am o veste proasta pentru voi deoarece p0sixninja a anuntat in seara aceasta ca maine, cel putin, nu vom avea parte de nici o lansare de la ei. p0sixninja a intarit ideea ca noua solutie de jailbreak este deocamdata in proces de dezvoltare si este nevoie de rabdare pentru a face o solutie de jailbreak 100% compatibila cu toate terminalele celor de la Apple. Dev Team avea obiceiul sa lanseze solutii de jailbreak in zile de duminica seara – luni dimineata la noi, insa cei de la  Chronic Dev Team au nevoie de mai mult timp la dispozitie.

Parerea mea este ca s-au lungit destul de mult cu jailbreak-ul asta mai ales ca in aproximativ o luna Apple va scoate iOS 4.2 care va trebui rejailbreak-uit. Despre decodare nu mai vorbim deoarece acolo probabil nu s-a inceput deloc munca deci va dura si mai mult pana la lansarea unei noi solutii de decodare.

18 COMENTARII

  1. Pai la versiunea 4.0.2 merge jailbreak cu redsnow din cate stiu eu.Daca ma insel,scuze.De fapt eu am 3G si la mine a mers cu redsnow,la 3gs sau iphone 4 nu stiu.

  2. Am si eu o intrebare. Am un iPhone 4 cu 4.1 pe el si baseband pastrat 1.59.00 Dupa ce apare jailbreakul, pot face unlock, ca sa il folosesc si eu ca omul in Orange? Multumesc.

  3. @Robertddog: 3G e una, 3GS cu bootrom vechi e alta, 3GS cu bootrom nou e alta si iPhone 4 e cu totul alta treaba.
    @Dan: Am si eu o curiozitate, cum de ai iOS 4.1 si baseband-ul ala?

  4. “Am si eu o intrebare. Am un iPhone 4 cu 4.1 pe el si baseband pastrat 1.59.00 Dupa ce apare jailbreakul, pot face unlock, ca sa il folosesc si eu ca omul in Orange? Multumesc.”

    DA SE VA PUTEA DEBLOCA PARTEA DE TELEFON DOAR PT CINE ARE BB 1.59.00
    …IAR PT CEI CARE AU iPhone 4 CU FW 4.0.2 MOMENTAN NU POT FACE JB ,DAR POT FACE UPDATE DE LA 4.0.2 LA 4.1 FOLOSIND TinyUmbrella http://thefirmwareumbrella.blogspot.com/ SI SA RAMANA CU BB 1.59.00

  5. Sincer ? Niste labari, inteleg ca se chinuie, ca e moca, ca totul e benevol, DAR : TOTI ASTEAPTA JB PT iphone, nu pentru Apple Tv sau mai stiu eu ce rahat de ipad, sunt f multi utilizatori de iphone care ar da mai mult ca sigur 1-2-3-4-5 -10 euro numai sa aibe JB si UNLOCK, sa nu tina telefonul pe post de bibeleu, nu vreau sa-i critic, dar prea ne plimba cu zaharelul de mult timp.

    Asta e, daca noi suntem incompetenti (dpdv al hackuitului) ii lasam pe cei care sunt UNICI in ceea ce fac sa ne plimbe, REPET : PUTEAU SA PUNA O TAXA DE 1-2-3-4-5 10 euro, si lansau o versiune pentru iphone, iar ceilalti cu apple tv sau eu stiu ce alt device vor ei sa sparga, sa mai astepte o perioada, nu mi se pare corect din moment ce pt iphone e gata, sa asteptam pentru alte deviceuri, puteau face ulterior o alta versiune.

    Asta e, bafta tuturor.

    @ admin : scuze, dar deja mi s-a luat de ei, si in acelasi timp le apreciez munca SI REPET IAR : N-ar fi o problema sa le platim munca, NUMAI SA NU NE MAI PLIMBE ATAT

  6. @zaone – spune-mi te rog daca pot sa verific la un iPhone 4 daca este codat sau neverlocked.

    Vreau sa iau unul azi si e adus din Anglia. Nu stie daca e codat sau nu si nici nu am micro – sim sa-l verific.

    Multumesc!

    PS: Din cate am inteles toate care pleaca din anglia sunt neverlocked.

  7. @alex puret vezi daca are instalt cydia pe el…daca nu are instalat punei o cartela de romania daca are semnal atunci ii neverlocked….daca are cydia uitate sa vezi daca are instalat ultrasnow…daca are nui neverlocked….si faza cu toate iphonurile care pleaca din anglia sunt neverlocked e cea mai mare prostie…acolo nu este un operator care distribuie cum e la noi orange…sunt vreo 4…t-mobile vodafone o2 orange mai toate au la vanzare iphone4

  8. @Mostwnted : da , se pot face neverlocked, dar nu VIN STANDARD NEVERLOCKED .

    Si cu deblocarea de la ei de pe site e cu dus si intors, nu te accepta decat daca esti la ei in tara, nu poti plati cu cardul decat cu card din UK, nu poti face deblocarea decat daca ai cartela cu care a fost cumparat telefonul, respectiv datele celui care le-a cumparat.. E mai complicat . Am incercat eu..

    Bafta si rabdare, ca avem nevoie !