Atentie la solutii false de jailbreak

Desi toti cei implicati in dezvoltarea solutiilor de jailbreak avertizeaza utilizatorii sa aiba grija si sa nu cada in capcana unor site-uri care cer bani pentru solutii de decodare/jailbreak, iata ca totusi nu toata lumea asculta. Imaginea de mai sus reprezinta un site(probabil turcesc) care anunta ca va lansa solutia de jailbreak denumita greenp0ison in doar 2 ore(ora 22:30, 02.10.2010) insa probabil vor pune la download niste programe virusate sau care nu fac absolut nimic din ceea ce spun detinatorii site-ului.

Acesta este unul dintre cazurile fericite in care nu se cer bani pentru aceste asa-zise solutii, insa am intalnit chiar aici pe site vizitatori care au dat bani pe solutii false de jailbreak in speranta ca vor obtine inaintea altora ceva ce in mod normal e gratuit pentru toti. Cu aceasta ocazie va reamintesc faptul ca singurele conturi de Twitter unde puteti obtine informatii CORECTE despre jailbreak si decodare sunt :

Atunci cand solutia de jailbreak va fi lansata veti gasi cu siguranta informatii pe zaone.ro dar si pe acele conturi de Twitter.