Prima Pagina iOS 4.1 Atentie la solutii false de jailbreak

Atentie la solutii false de jailbreak

Desi toti cei implicati in dezvoltarea solutiilor de jailbreak avertizeaza utilizatorii sa aiba grija si sa nu cada in capcana unor site-uri care cer bani pentru solutii de decodare/jailbreak, iata ca totusi nu toata lumea asculta. Imaginea de mai sus reprezinta un site(probabil turcesc) care anunta ca va lansa solutia de jailbreak denumita greenp0ison in doar 2 ore(ora 22:30, 02.10.2010) insa probabil vor pune la download niste programe virusate sau care nu fac absolut nimic din ceea ce spun detinatorii site-ului.

Acesta este unul dintre cazurile fericite in care nu se cer bani pentru aceste asa-zise solutii, insa am intalnit chiar aici pe site vizitatori care au dat bani pe solutii false de jailbreak in speranta ca vor obtine inaintea altora ceva ce in mod normal e gratuit pentru toti. Cu aceasta ocazie va reamintesc faptul ca singurele conturi de Twitter unde puteti obtine informatii CORECTE despre jailbreak si decodare sunt :

Atunci cand solutia de jailbreak va fi lansata veti gasi cu siguranta informatii pe zaone.ro dar si pe acele conturi de Twitter.

 • TheDog

  hahahah turcaletii astia :)))
  anyway am o presimtire ca jailul functional se apropie.. in few hours/days 😉

 • Aquarius

  mi-au iesit ochii din cap ca la melc de 1 luna de zile de cand il astept 🙂

 • JohnnyUSA

  Days au spus si ei… dar days pot insemna si 30.. si 60.. etc :-))

  Aquarius, tu l-ai cam luat in aceeasi perioada cu mine, de 1 luna astept si eu 🙂

 • Aquarius

  @JohnnyUSA pe 5 6 septembrie 🙂

 • Doru

  Exact tipul asta de speculatori apar cand cei care au solutia de jailbreak o tot amana.Personal cred ca ei vor sa scoata o solutie care sa includa toate idevice-urile dar deja atat au intins-o ca am impresia ca vor sa includa si LOGAN-ul in ea!!!!!!