Prima Pagina baseband Video: Posibil exploit pentru decodarea baseband-ului 05.14.02

Video: Posibil exploit pentru decodarea baseband-ului 05.14.02

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M8WwKY8rdFA[/youtube]

Dev Team si Chronic Dev Team au anuntat deja ca in momentul de fata nu lucreaza absolut deloc la o solutie de decodare pentru baseband-ul 05.14.02 deoarece toate eforturile sunt indreptate catre solutia de jailbreak pentru iOS 4.1. In clipul video de mai sus avem ceea ce pare a fi o demonstratie a unui exploit care cauzeaza un crash in baseband-ul 05.14.02 al unui iPhone 3GS. Faptul ca acest exploit este bun sau ca afecteaza intr-adevar acest baseband nu a fost confirmata de Dev Team asa ca deocamdata ramane doar la stadiul de “posibilitate”.

Parerea mea este ca indiferent daca acest exploit este bun sau nu, o solutie de decodare va fi disponibila abia dupa lansarea iOS 4.2 si va fi disponibila pentru baseband-ul din acea versiune a iOS. Spun asta pentru ca iOS 4.2 va fi lansat in noiembrie, adica peste aproximativ o luna iar lansarea unei solutii de decodare acum ar duce la irosirea unui exploit si Dev Team nu are obiceiul de a se juca cu exploit-urile. Oricum clipul video pare real, deci exista o speranta pentru decodare, insa intr-un viitor nu chiar atat de apropiat.

 • Doru

  Fac ce fac si nu mai publica odata solutia de jailbreak.Deja am suspiciuni, parca prea “trag mata de par”!!!

 • Mostwnted

  din clip inteleg ca e jailbreak decat…unlock nu se intelege ca e decat aT&T…

 • El ruleaza o comanda si reteaua pica, acea comanda e defapt exploit-ul.

 • TheDog

  sa lase naiba decodarea deoparte si sa scoata jailul.

  off: @Mostwnted: brutare treci la munca… gata iti vinzi iphonu? :))

 • catanzaro27

  Fake.

 • JohnnyUSA

  Deja au inceput sa fie injurati pe tweeter, ieri, am citit un tweet in care unul isi baga si isi scotea in exploitul lor deoarece nu mai apare odata.

  Recunosc, si mie imi vine uneori sa-i iau la … Dar ma gandesc ca in fond si la urma urmei, nu sunt obligati sa faca asta… e moca.. si asta e 🙂

 • @catanzaro27: Eu nu l-as cataloga drept fake inca.
  @JohnnyUSA: Asa se intampla de fiecare data.

 • JohnnyUSA

  @zaone, cunosc sentimentul, timp de 5 ani am fost dezvoltatorul unui patch ce introducea Liga I intr-un joc de fotbal cunoscut pe PC. Nu, nu FIFA. Intotdeauna mi se intamplau d’astea cand patch-ul intarzia sa apara din diverse motive. Probabil de aceea ii inteleg pe cei de la devteam perfect si nu ma crizez desi uneori imi vine 🙂

 • Stef_re

  Nu inteleg dc nu mai pot sa mi spun pct de vedere.Nu esti obiectiv deloc si mi pare rau sa obs asta.Comment ul meu nu era cu aluzia spre site ci spre politica apple

 • Mostwnted

  Oricum prima oara apare jailbreak

  Cei cu 4.0.1 vor putea face jailbreak si fara sa iasa unlock cu un custom 4.1 fara update de baseband…

  @TheDog nu-ti merge FaceTime…am vrut sa vad daca gasesc vreun cumparator

 • zelpix

  oooo, haleluia, sa vina odata jailbreakul si unlock, ca-mi tin 3GS-ul pe post de IPOD.

 • papastratos

  Hacker Clayton has demonstrated his skill with crashing the latest iOS 4.1 baseband 05.14.02. If confirmed by the Dev Team then I can assure you that in the next few months you can have an Ultrasn0w to unlock baseband 05.14.02. The first step toward developing an unlock for the baseband 05.14.02 is finding the exploit which can bring down the baseband.

  ce zic altii…ca dureaza luni…

 • @Stef_re: Ce comment? Daca ti-a aparut un mesaj in care ti se spunea ca ai introdus cuvinte neadecvate atunci probabil ai folosit un cuvant din lista de ban, in spam nu am nimic de la nick-ul tau.
  @papastratos: Si eu am zis ca iese acum?

 • papastratos

  o spunaeam cu parere de rau….nu ca repros…romanii nu pot face unlock ca cei de la dev team?ca nu or fi ei cei mai destepti?