Prima Pagina Noutati Video: Smartphone dual-screen de la Fujitsu

Video: Smartphone dual-screen de la Fujitsu

[viddler id=a61a18e8&w=450&h=350]

Dimineata v-am prezentat un concept video cu UI-ul celor de la TAT si v-am spus ca in cursul zilei de astazi la CEATEC 2010 ar urma sa fie prezentat un smartphone dual-screen de la Fujistsu care va incorpora acel sistem de operare. Ei bine in clipul video de mai sus aveti o mica demonstratie a noului smartphone ce va fi produs de Fujitsu, vorbim practic despre 2 smartphone-uri unite de un mecanism care permite pozitionarea lor in asa fel incat sistemul de operare afiseaza informatiile pe ambele. Ca si concept ideea arata bine insa in realitate ceea ce au facut cei de la Fujitsu se va dovedi foarte greu de utilizat de catre orice persoana.

Cele 2 ecrane au rezolutoa de 960×480 fiecare si daca ar fi fost detasate de acel mecanism atunci probabil totul ar fi fost mult mult mai interesant, insa in momentul de fata acest smartphone pare a fi un cosmoar si nu “visul frumos” din conceptul vide prezentat de TAT. Probabil smartphone-ul va fi comercializat numai in Japonia iar lansarea oficial ar urma sa aiba loc anul viitor.

So, ce parere aveti despre cum au implementat cei de la Fujitsu UI-ul conceput de TAT?

 • bOse

  Bati tiganii cu telefonul asta .

 • Lol.

 • Toni0

  Sicer nu ii vad rostul acelui de-al 2-lea display :-?? ! Doar sa fie diferiti k au scos un tel cu dublu screen !

 • lexen

  hahaha

 • lexen

  ideea e buna,dar nu te prezinti la o conferinta internationala( cred?) cu un device de genul asta ( gen viitorul & shit) care sa se miste atat de greu…din cate am inteles inca e concept, asa ca puteau sa bage si ei multi mb de ram si un procesor mare ca sa se miste decent.

 • intr adevar se misca foarte greu