Concept video: TAT, viitorul smartphone-urilor

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g7_mOdi3O5E[/youtube]

TAT(The Astonishing Tribe) este o companie care a dezvoltat si implementat in cateva teriminale beta intreaga interfata prezentata in clipul video de mai sus. Totul pare atat de avansat si atat de “futuristic” incat pare greu de crezut ca o asemenea tehnologie si-ar putea gasi locul in vreunul din smartphone-urile zilelor noastre. Ieri TAT a anuntat ca Fujistu Siemens, unul dintre ce mai mari producatori de electronice din lume, va prezenta(probabil astazi) la conferinta internationala CEATEC 2010(una dintre cele mai mari conferinte internationale in care sunt prezentate noile inventii) un prototip de telefon ce va rula sistemul de operare prezentat in clipul video de mai sus.

TAT The Astonishing Tribe today announced that Fujitsu Japan will reveal a ground breaking dual screen mobile phone user interface (UI) powered by TAT’s design and technology initiatives. TAT was chosen by Fujitsu for its capabilities in innovative UI design and its cutting-edge UI technology for realization of the futuristic ideas on screen.
Going dual screen radically changes the user interaction and requires advanced design and a highly capable UI Framework. “Enhancing and innovating the user experience is our passion and we have enjoyed working with Fujitsu mobile phone UI engineers on this novel device.”, says Charlotta Falvin, CEO, TAT.

Fujitsu va prezenta un terminal dual-screen care probabil nu va arata precum in imaginile de mai sus insa daca va fi capabil sa functioneze precum in clipul de mai sus atunci este intr-adevar un terminal de urmarit. Eu unul sunt foarte interesat sa vad ce a reusit sa faca Fujitsu cu acest UI. Daca ar fi ajuns in mainile celor de la Apple, atunci probabil am fi avut cate un feature pe an timp de cativa ani buni.