Battlefield Bad Company 2 anuntat de EA Games

Battlefield Bad Company 2 a fost anuntat astazi de EA Games, jocul urmand sa fie disponibil in AppStore luna viitoare. Seria Battlefield a fost si este una dintre cele mai profitabile serii de jocuri pentru cei de la EA Games, ei reusind sa vanda milioane de copii ale versiunilor pentru PC/Console si probabil cateva sute de mii de aplicatii in AppStore. Versiunile pentru iOS au fost foarte bine realizate, si-au meritat banii si cu siguranta Bad Company 2 nu va fi o exceptie de la regula. Battlefield Bad Company 2 este un first person shooter in care trebuie sa indepliniti anumite misiuni incluse in modul “story” al jocului, deci practic un clasic al jocurilor pentru orice platforma.

In ultima vreme mai toate companiile dezvoltatoare de jocuri au pus mai mult accent pe multiplayer decat faceau inainte si Bad Company 2 va oferi utilizatorilor sa joaca online dar si local folosind noua versiune multiplayer de la EA. Prea multe detalii in legatura cu acest lucru nu exista, insa eu sunt aproape sigur ca va avea implementat Game Center-ul si asta va insemna desigur ca vom putea initia jocuri oriunde oricand cu prietenii din lista Game Center. Pe langa asta EA a anuntat ca jocul va permite si interactiunea cu environment-ul iar din aceasta parte cele mai interesante noutati sunt reprezentate de posibilitatea de a conduce un tank sau un elicopter, deci moduri avansate de lupta care cu siguranta ne voi tine “ocupati” o vreme.

Battlefield Bad Company 2 va fi cel mai probabil disponibil in luna noiembrie, iar eu va voi tine la curent cu desfasurarea evenimentelor.