Carcasele pentru iPhone 4 ar putea produce crapaturi in panourile terminalului

“Antennagate” sau mai pe romaneste: intregul scandal legat de problemele cu antena GSM a terminalului iPhone 4, a avut un impact destul de mare asupra imaginii celui mai bine vandut smartphone din lume. In realitate impactul a fost atat de mare incat acum inca mai exista persoane care se tem sa cumpere un iPhone 4 deoarece considera ca ar putea avea probleme cu semnalul. Problema exista intr-adevar, deci totul a fost real, insa impactul asupra posibilitatii de a folosi functia de telefonie a terminalului este mai mult decat minim si nu ar trebui sa va sperie sub nici o forma.

“Antennagate” a fost dat uitarii insa acum cei de la gdgt scot la iveala un nou posibil scandal legat de carcasele pentru terminalele iPhone 4. In articolul scris de ei sunt prezentate informatii care ar fi fost primite atat din interiorul cat si din exteriorul companiei Apple, iar aceste informatii indica faptul ca in momentul de fata Apple tine secret un scandal care ar putea afecta si mai mult perceptia tuturor in legatura cu terminalul iPhone 4. Mai exact, cei de la Apple au descoperit ca anumite carcase, in special cele din material dur care se fixeaza pe lateralele terminalului, pot cauza zgarieturi ale panoului din spate, zgarieturi care in timp se pot transforma in crapaturi de-a lungul intregului panou. Se pare ca Apple nu mai vinde in magazinele sale din SUA asemenea carcase ci doar cele Bumper care se fixeaza exclusiv pe partile laterale si nu afecteaza in vreun fel panourile de sticla ale terminalului.

Se pare ca aceste carcase ar bloca sub ele praf si alte materiale ce ar putea cauza zgarieturi ale sticlei telefonului, zgarieturi care in timp s-ar transforma in crapaturi ale panoului. Eu unul nu am auzit de vreo asemenea intamplare pana acum, insa probabil in zilele urmatoare vor aparea multe “relatari” despre asemenea experiente. Voi ati intalnit/auzit de asa ceva pana acum?

13 COMENTARII

  1. Yo zic ca bumperul e ok…nu are cum sa produca damage iphone-ului…in caz de cazaturi pe ciment nu stiu cum niste folie ar putea proteja telefonul…cel mai bine e sa nu -l scapi si gata…pe spate am montat o folie dar pe ecran no way sa pun folie pt ca afecteaza clar experienta cu ecranul…parerea mea

  2. asta e o stire platita de apple ca sa aiba ei mai multe vanzari la bumper.La o adica…bumperele sunt “cele mai sigure”…voi ce credeti ?

  3. “asta e o stire platita de apple ca sa aiba ei mai multe vanzari la bumper.”

    Nu cred asa ceva, si-ar da cu tesla undeva singuri 🙂

  4. eu am patit la 3gs alb….mi se vedea super naspa….si aia de silicon si aia de palstic…daca intra un fir de praf in spate se zgaria foarte tare…mia intrat o pietricica si mia farmat carcasa…de atunci am inceput sa folosesc folii protectie fata spate…la iphone 4 miam pus folie spate cu toate ca am si carcasa…in caz ca`mi intra ceva si nu observ

  5. Eu zic sa mai incercati si carcase de calitate nu toate chinezariile. La asta v-ati gandit? Si nu, o carcasa pe care dai tu 50 lei cand ea e de fapt 5 lei nu e o carcasa de calitate. De ex am vazut ca cele de la case-mate se prind foarte bine de spatele telefonului si nu ar permite sa intre pe undeva “pietricele”