Carcasele pentru iPhone 4 ar putea produce crapaturi in panourile terminalului

13

“Antennagate” sau mai pe romaneste: intregul scandal legat de problemele cu antena GSM a terminalului iPhone 4, a avut un impact destul de mare asupra imaginii celui mai bine vandut smartphone din lume. In realitate impactul a fost atat de mare incat acum inca mai exista persoane care se tem sa cumpere un iPhone 4 deoarece considera ca ar putea avea probleme cu semnalul. Problema exista intr-adevar, deci totul a fost real, insa impactul asupra posibilitatii de a folosi functia de telefonie a terminalului este mai mult decat minim si nu ar trebui sa va sperie sub nici o forma.

“Antennagate” a fost dat uitarii insa acum cei de la gdgt scot la iveala un nou posibil scandal legat de carcasele pentru terminalele iPhone 4. In articolul scris de ei sunt prezentate informatii care ar fi fost primite atat din interiorul cat si din exteriorul companiei Apple, iar aceste informatii indica faptul ca in momentul de fata Apple tine secret un scandal care ar putea afecta si mai mult perceptia tuturor in legatura cu terminalul iPhone 4. Mai exact, cei de la Apple au descoperit ca anumite carcase, in special cele din material dur care se fixeaza pe lateralele terminalului, pot cauza zgarieturi ale panoului din spate, zgarieturi care in timp se pot transforma in crapaturi de-a lungul intregului panou. Se pare ca Apple nu mai vinde in magazinele sale din SUA asemenea carcase ci doar cele Bumper care se fixeaza exclusiv pe partile laterale si nu afecteaza in vreun fel panourile de sticla ale terminalului.

Se pare ca aceste carcase ar bloca sub ele praf si alte materiale ce ar putea cauza zgarieturi ale sticlei telefonului, zgarieturi care in timp s-ar transforma in crapaturi ale panoului. Eu unul nu am auzit de vreo asemenea intamplare pana acum, insa probabil in zilele urmatoare vor aparea multe “relatari” despre asemenea experiente. Voi ati intalnit/auzit de asa ceva pana acum?