Prima Pagina bootrom O solutie de jailbreak pentru iPhone 3GS cu bootrom nou va fi...

O solutie de jailbreak pentru iPhone 3GS cu bootrom nou va fi disponibila dupa iOS 4.2

Aseara s-au oferit primele informatii in legatura cu noua solutie de jailbreak si daca sunteti unul dintre posesorii unui iPhone 3GS cu bootrom nou atunci cu siguranta stiti ca aceste dispozitive nu vor fi compatibile cu solutia de jailbreak ce va fi disponibila duminica. Se presupunea ca o solutie de jailbreak pentru dispozitivele cu bootrom nou va fi disponibila abia dupa lansarea iOS 4.2, iar acum avem o confirmare oficiala a acestui zvon. Confirmarea a venit de la veence, un apropiat al oamenilor care lucreaza la dezvoltarea solutiilor de jailbrea, si plaseaza lansarea solutiei de jailbreak pentru terminalele cu bootrom nou abia dupa lansarea iOS 4.2 din noiembrie. Daca iOS 4.2 va fi lansat abia in noiembrie atunci ar putea dura aproximativ o luna pana la lansarea unei noi solutii de jailbreak pentru toate dispozitivele, deci ar trebui sa va inarmati cu rabdare.

In momentul de fata cu noua solutie de jailbreak vor functiona doar iPad, iPhone 4, iPod Touch 4G insa Dev Team va lansa o versiune noua de PwnageTool care va functiona cu iPhone 3GS cu bootrom vechi.

 • bOse

  frumos

 • Aurelius

  Mda, vesti proaste prin urmare. Dev team sunt niste idioti care se **** pe ei mai mult decât ii țin pantalonii cu JBul asta pt 3GS.

 • Iphon3r

  Imi vine sa-mi bag … orice . Stau de 1 sapt cu iphone 3gs ca ipod iar acum nici jb nu pot sa ii fac . Nefolositor inca o luna deci . Singura solutie-> reselling !

 • Si vorbim doar de JB la 3 gs.pe cand poate fi vorba si de unlock oare la bootrom nou? Sau dupa jb va fi posibil si unlockul?

 • DrMe

  Dev-team sunt cativa oameni care lucreaza pentru a va fi voua bine , fara saii platiti etc. Credeti ca merita sa ii jigniti? Incompetentilor! DAti bani si o sa capatati ce vreti dar mai intaii la munca!

 • Arizon

  Sper ca o sa apara si ceva decodare,nu? 😐

 • alex

  “…aceste dispozitive cu vor fi compatibile cu solutia…” greseala gramaticala care schimba sensul articolului

 • Nu schimba sensul articolului sub nici o forma, oricum mersi.

 • anonimous

  super naspa, i hate new bootroom

  off: are cineva (din bucresti) o cartela de anglia (o2 banuiesc) sau una din aceea universala, pentru o activare?
  email: asd_feedback@yahoo.com

 • Activare

  Cauta pe okazii. Sigur gasesti acolo pe cineva care activeaza iphone . Zaone , super tare . Faci o treaba de calitate . Tine o tot asa .

 • Pagaman

  cdevwill @Gojohnnyboi geohot is being stubborn it seems :/
  about 1 hour ago
  Retweeted by StealthBravo

  Geohot is making a comeback! Limera1n is said to be dropping on 10/11/10 which is one day after the ETA given for greenpois0n, and also the release date of blackra1n. Information as to what devices it will support is scarce but word is, it will support all devices