Jailbreak iOS 4.1 folosind limera1n!

geohot tocmai a lansat solutia de jailbreak limera1n care face jailbreak pentru iPhone 3GS, iPod Touch 3G, iPad, iPhone 4, iPod Touch 4G pe iOS 4.1, dar si pe versiunile viitoare de iOS. geohot sustine ca aceasta solutie de jailbreak nu poate fi blocata de catre Apple, deci foloseste un bootrom exploit, insa deocamdata chronicdevteam si comex ne recomanda sa nu il folosim deoarece nu a fost testat corespunzator de catre geohot. Deocamdata limera1n este disponibil doar pentru Windows insa nu poate fi descarcat de pe limera1n.com, dar de indata ce va putea descarcat il veti putea lua si de aici.

limera1n, 6 months in the making
iPhone 3GS, iPod Touch 3G, iPad, iPhone 4, iPod Touch 4G
4.0-4.1 and beyond+++
limera1n is unpatchable
untethered thanks to jailbreakme star comex
released today to get chronicdev to do the right thing
brought to you by geohot
Mac and Linux coming soon
follow the instructions in the box, sadly limera1n isn’t one click
that’s the price of unpatchability
as usual, donations appreciated but not required
still in beta, pardon my ragged edges
zero pictures of my face

UPDATE: Se pare ca geohot a scos link-ul de download pentru limera1n si a introdus textul “Download link pending discussion”. Se pare ca echipa chronic dev team si comex il acuza pe geohot ca le-a furat un exploit pentru solutia de jailbreak. Mai mult se pare ca ceea ce va dezvalui geohot acum va duce la imposibilitatea de a decodat iPad 2 si iPhone 5. Va tin la curent cu desfasurarea evenimentelor.

UPDATE 2: limera1n poate fi descarcat de aici : [download id=”90″]

limera1n face hacktivare deci nu aveti nevoie de o cartela de activare pentru a face jailbreak. In timpul procesului iTunes se va deschide de mai multe ori, inchideti-l de fiecare data.

UPDATE 3: Se pare ca nu functioneaza cu iPhone 3GS cu bootrom nou.

3GS new bootrom is broken, fix pending
some people need to restart to get the Cydia icon to show up after installing
some people still don’t have windows

Iata ce pasi trebuie sa urmati pentru a face jailbreak folosind limera1n :

Pasul 1

Descarcati limera1n de aici, conectati telefonul la PC, inchideti iTunes si apasati pe butonul “make it ra1n”.

Pasul 2

Terminalul va intra in Recovery Mode si limera1n va va cere sa apasati simultan butoanele home + power, faceti acest lucru.

Pasul 3

Dupa ce imaginea dispare de pe ecran asteptati 1 secunda apoi dati drumul butonului power si terminalul va intra in DFU Mode.

Dupa ce terminalul intra in DFU Mode va fi implementat jailbreak-ul si veti vedea logo-ul limera1n pe ecran. Dupa ce jailbreak-ul este implementat telefonul se va inchide. Apasati butonul power pentru a il porni si bucurati-va de noul vostru terminal jailbroken.