Prima Pagina aplicatii Apple TV poate fi jailbroken folosind limera1n

Apple TV poate fi jailbroken folosind limera1n

iphone 8 precomanda emag banner

Solutia de jailbreak denumita limera1n publicata de geohot seara trecuta este compatibila cu aproape toate iDevice-urile, dar se pare ca va functiona si cu noul Apple TV. geohot a scris pe site-ul limera1n.com ca din punct de vedere tehnich Apple TV poate fi jailbroken si avem deja confirmarea acestui lucru, insa in momentul de fata nu exista aplicatii pentru el si jailbreak-ul este practic fara folos. Apple va va in scurt timp posesorilor de Apple TV posibilitatea de a rula aplicatii din AppStore, iar asta inseamna ca teoretic acestia ar putea folosi un televizor pentru a folosi aplicatiile sau poate chiar pentru a juca unele jocuri.

Desigur toate aceste informatii sunt teoretice deocamdata si ramane de vazut ce va reusi geohot sa faca si pentru posesorii de Apple TV.

emag revolutia preturilor articole
 • Doru

  Cumva aveti si voi probleme cu Cydia? Incarca greoi, da errori si de aseara a disparut din pagina principala locul unde scria ce SHSH-uri avea salvate pentru idevice.
  Mai are cineva problema asta?

 • JohnnyUSA

  Din ce am citit pe tweeter, sunt foarte multi acum ce salveaza SHSH-uri pe serverele Cydia si de aceea se incarca greu, apar erori, etc. Probabil cand oamenii se vor linisti, totul va reveni la normal.

 • stefan

  Si la mine la fel s a int incerc sa incarc cydia si imi iese din aplicatie …probabil ca e de la posesorii care salveaza shsh uri..

 • Problema cu Cydia e de la Cydia. Mie imi merge bine acum insa aseara nu mergea. saurik a spus ca a fost vorba despre nu stiu ce tranzactie blocata.