Prima Pagina aplicatii Apple TV poate fi jailbroken folosind limera1n

Apple TV poate fi jailbroken folosind limera1n

Solutia de jailbreak denumita limera1n publicata de geohot seara trecuta este compatibila cu aproape toate iDevice-urile, dar se pare ca va functiona si cu noul Apple TV. geohot a scris pe site-ul limera1n.com ca din punct de vedere tehnich Apple TV poate fi jailbroken si avem deja confirmarea acestui lucru, insa in momentul de fata nu exista aplicatii pentru el si jailbreak-ul este practic fara folos. Apple va va in scurt timp posesorilor de Apple TV posibilitatea de a rula aplicatii din AppStore, iar asta inseamna ca teoretic acestia ar putea folosi un televizor pentru a folosi aplicatiile sau poate chiar pentru a juca unele jocuri.

Desigur toate aceste informatii sunt teoretice deocamdata si ramane de vazut ce va reusi geohot sa faca si pentru posesorii de Apple TV.

 • Doru

  Cumva aveti si voi probleme cu Cydia? Incarca greoi, da errori si de aseara a disparut din pagina principala locul unde scria ce SHSH-uri avea salvate pentru idevice.
  Mai are cineva problema asta?

 • JohnnyUSA

  Din ce am citit pe tweeter, sunt foarte multi acum ce salveaza SHSH-uri pe serverele Cydia si de aceea se incarca greu, apar erori, etc. Probabil cand oamenii se vor linisti, totul va reveni la normal.

 • stefan

  Si la mine la fel s a int incerc sa incarc cydia si imi iese din aplicatie …probabil ca e de la posesorii care salveaza shsh uri..

 • Problema cu Cydia e de la Cydia. Mie imi merge bine acum insa aseara nu mergea. saurik a spus ca a fost vorba despre nu stiu ce tranzactie blocata.