Prima Pagina aplicatii Cydia are probleme, saurik incearca sa le rezolve

Cydia are probleme, saurik incearca sa le rezolve

Probabil stiti deja ca incepand de duminica seara Cydia a avut probleme cu incarcarea paginii principale, a repo-urilor instalate dar si a afisarii fisierelor SHSH disponibile pentru terminalele voastre. saurik a anuntat deja ca a rezolvat problema ce cauza imposibilitatea de a incarca prima pagina a aplicatiei, insa din pacate s-ar putea sa mai experimentati probleme cu incarcarea anumitor repo-uri dar asta nu tine neaparat de Cydia ci de traficul mare la care sunt supuse serverele ce sustin respectivele repo-uri. Pe langa asta ati observat deja ca nu mai aveti afisata in Cydia notificarea pentru SHSH-urile salvate insa nu va temeti deoarece saurik a scos acea notificare pentru a impiedica supraincarcarea serverelor. SHSH-urile voastre sunt acolo, le puteti folosi insa daca salvati acum un SHSH nu veti vedea acolo ca e salvat sau nu dar daca e in calculator atunci e foarte bine pentru ca in caz de nevoie il puteti transfera mai tarziu in Cydia.

Toate aceste probleme sunt cauzate de numarul mare de persoane care tocmai au facut jailbreak, au accesat/acceseaza Cydia si incearca sa descarce aplicatii din ea. Problemele se vor rezolva cu siguranta in viitorul apropiat de indata ce traficul la care este supusa Cydia se va domoli.

 • AlexandruC

  parca Zicea ca se schimba cydia cand apare 4.1? sau nu era asa? aduce imbunatatiri ceva?

 • Am zis ca e posibil sa se faca niste schimbari dar se pare ca au amanat.

 • daniel

  scuze ca intreb aici dar parca ai scris ceva aici(zaone) pe site cum ca putem sa instalam aplicatiile cumparate din cydia pe alt telefon?

 • Pai te loghezi in celalalt telefon cu userul de pe care ai cumparat aplicatiile din Cydia.

 • daniel

  multumesc

 • Bogdan

  sal zaone… pana ieri am avut si eu in Cydia salvate SSH-ul pentru 3.1.3, 4.0, 4.0.1, 4.0.2, 4.1.. astazi cand am intrat in Cydia nu mai imi apare nimic .. ai idee ce se intampla ? …

 • Nu am explicat in articol?

 • Bogdan

  o da merci .. nu am fost atent .. scuza-ma ..