Astazi a aparut confirmarea ca se lucreaza la o solutie de decodare pentru iOS 4.1/4.2

Sherif  Hashim, omul care a descoperit exploit-ul pe baza caruia a fost facuta solutia de decodare pentru iOS 4.0 a anuntat astazi in mod oficial ca se lucreaza la o solutie de decodare pentru iOS 4.1 si iOS 4.2. Noua solutie de decodare ar urma sa fie compatibila atat cu baseband-ul 05.14.02 cat si cu 02.10, adica baseband-urile la care faceti update daca instalati iOS 4.1 pe iPhone 3G/3GS si iPhone 4. Dupa cum spune Sherif Hasim deocamdata abia a inceput dezvoltarea unei solutii de decodare, deci totul este preliminar si va dura cel mai probabil pana dupa lansarea iOS 4.2, adica asa cum a confirmat si MuscleNerd azi dimineata.

In caz ca nu stiati, iOS 4.2 vine cu un baseband nou atat pentru iPhone 3G/3Gs cat si pentru iPhone 4, deci probabil solutia de decodare va fi compatibila si cu acele versiuni dupa ce va fi lansata. Tot acest proces ar putea dura cel putin o luna, daca nu chiar 2 asa ca fie va scoate geohot o solutie de decodare ceva mai devreme, fie e posibil sa avem decodare/jailbreak in preajma sarbatorilor de Craciun, insa totul depinde de data la care Apple va lansa iOS 4.2.

4 COMENTARII

  1. Abia astept :D…dar azi am facut o mare prostie 😐 …..mi-am dat reset all settings la iPhone cu cartela in el :|…nu stiu de ce pt ca nu e decodat..si s-au sters toate contactele din cartela…ceva ajutor?..se pot recupera?

  2. Daca le`ai salvat in PC sau undeva da, daca nu ai putea sa le recuperezi din Backup cu iPhoneBackup extractor parca. Cauta pe site ca este un articol despre asta.