Prima Pagina Apple Apple nu a lansat iPhone 4 alb datorita unor probleme cu furnizorii

Apple nu a lansat iPhone 4 alb datorita unor probleme cu furnizorii

Acum cateva zile la un eveniment din New York o persoana a fost vazuta cu un iPhone 4 alb in mana si cei de la Pocket-lint, curiosi din fire, l-au intrebat cum a ajuns in posesia acestui terminal. Raspunsul acestui a fost ca un prieten de la Apple i-a procurat acest model alb al terminalului si conform spuselor sale la sediul Apple exista destul de multe astfel de terminale. Daca va doreati/doriti un iPhone 4 si va intrebati de ce nu este inca in vanzare, ei bune am un raspuns si pentru aceasta intrebare : se pare ca Apple nu a reusit sa obtina aceeasi nuanta de alb de la componentele diferitilor furnizori. Mai exact Apple a obtinut de la anumiti furnizori carcasa din fata a terminalului pe o nuanta de alb si de la altii butonul Home cu alta nuanta de alb.

Poate suna putin cam ciudat insa acesta a fost raspunsul persoane cand a fost intrebata despre motivul pentru care Apple nu a lansat inca un model alb al terminalului iPhone 4. Va reusi Apple sa rezolve aceasta problema? Greu de spus … iar conform persoanei intrebate aceasta problema inca persista deci ar putea dura ceva vreme pana modelul alb va fi disponibil pentru achizitie.

 • SUNRIS3

  la precedentul model 3gs,mult mai frumos era modelul pe alb,insa la iphone 4 parca e mai frumos pe negru,mi-as lua pe alb doar daca spatele ar fi asa, nu si fata…

 • dave

  nu stiu cum e…dar eu dupa cel alb astept.

 • SUNRIS3

  TE POTI UITA PE NET, SA VEZI CAM CUM ARATA.

 • Jder

  sa fim seriosi…. apple sa piarda miliarde doar pt diferenta de tonalitate ? sau chinezii sa piarda sute de milioane din acest motiv ? chinezii mai au in pic si fac imac, iphone si apple tv in aceasi carcasa si nu sunt in stare sa corecteze o tonalitate de alb ?:))))))

  hai ca la americani prinde asta ca’s prosti si ei cred ca butoanele se fac pe luna si luna are forma de mar dar in zona asta a europei nu putem decat sa radem de asemenea stiri..

  apropo.. cum de cei de la apple au telefoanele in varianta alba fara probleme ? banuiesc ca nu le dadea nimeni iphone-uri baltate :))

  imi sustin ideea de strategie de marketing sau grave probleme de alta natura ( desi nu vad care ar fi aia) – apropo… senzorul de proxmitate se vede oribil pe iphone 4.. zici ca e un neg crescut pe un san perfect ( poate dasta nu il lanseaza? )

 • Maracq

  Vrajeala ieftina. Tot faza cu problema la senzorul de proximitate pentru carcasa alba e mai plauzibila. Altfel de ce ar avea “sita” aceea exact unde e senzorul? Si asta cu carcasa alba la iPhone se face de ceva vreme, costa 250$ si e un kit cu carcasa cu tot si ti-l faci alb si zici ca ti l-a dat nu stiu cine de la Apple. De adormit copiii…

 • silviu

  salut zaone! a fost un prieten acum vreo luna in Dubai si a zis ca era iphone alb de cumparat din magazin, din mall-uri. Vorbesc chiar serios. Si la pret erau la fel ca si cele negre! Deci….”daca ai petrol…ai iphone white” :)) 😛

 • catalin

  Modelul pe alb cica va avea antena modificata si vor dispare problemele cu semnalalul.Cel putin asta reiese din poza.