Aplicatia zaone.ro are o problema, va fi rezolvata in curand!

Daca aveti aplicatia zaone.ro instalata in iDevice-ul vostru atunci probabil ati observat ca in cursul zilei de ieri(si astazi) nu ati primit nici un fel de notificare de tip push. Din pacate exista o mica problema cu trimiterea notificarilor insa o vom rezolva in cel mai scurt timp asa ca daca nu primiti notificari asta nu inseamna ca nu apar articole pe site. Ma puteti urmari pe Twitter sau FaceBook pana se remediaza problema pentru ca toate articolele sunt anuntate si acolo.

In curand va veni o noua versiune a aplicatiei care va aduce cateva surprize pentru voi. Dar intre timp as dori sa stiu voi ce ati vrea sa apara in noua versiune a aplicatiei?

Daca nu aveti inca aplicatia instalata atunci o puteti instala automat prin accesarea acestui link de pe terminalul vostru Apple jailbroken.

15 COMENTARII

  1. Merge foarte greu aplicatia. Când primesc o notificare, decât sa intru pe aplicatie, mai bine intru din Safari . Merge de o mie de ori mai bine. Testata pe 3GS 3.1.3 si 3GS 4.0.1.

  2. Primesc notificarea. Dau click pe ea si îmi apare aplicatia. De la pasul asta totul merge foarte greu. Durează foarte mult timp sa ajung sa vad articolul din notificare. Mi-am adăugat mai demult la ecranul principal un shortcut din Safari cu zaone si prefer sa intru de acolo pt ca vad articolul de 10 ori mai repede.

  3. Functia “push” este excelenta, insa deseori “insistenta”. Exista posibilitatea de a o inchide doar pentru aceasta aplicatie? Sau de a o seta pe “vibratii” si nu ma refer la setarea telefonului pe modul silentios.
    Deasemenea cred ca ar fi interesant ca functia “push” sa poata fi setata intre anumite ore. Poate undeva 08.00-20.00. Daca te bagi in pat odata cu gainile risti sa te accidentezi daca sari ca ars pe la 23.00, ca a mai “sosit” un articol.

    Mie imi functioneaza excelent aplicatia si o gasesc extrem de utila; comparativ cu safari cred ca functioneaza cel putin la fel.

    Am o problema cu faptul ca citesc articolele mai multe odata, atunci cand am timp. Problema apare cu navigarea catre ultimul articol necitit si de acolo catre cele actuale. Exista acel buton, dupa articol prin care poti naviga inainte, dar daca citesti si comentariile la articol, trebuie sa te intorci inapoi pt a da la articolul urmator sau te duci “sus” dai pe home si navighezi…… Ar fi folositor, din punctul meu de vedere, fie un buton flotant pe pagina, undeva in dreapta jos pe care sa poti da “next” in orice moment, fie pusa “bara cu Inainte, inapoi” si la sfarsitul comentariilor /paginii

    Bafta multa si felicitari tie si celor care te ajuta sa optimizezi aplicatia.

  4. Da, as vrea si eu un load mai rapid al deschiderii subiectului din aplicatie. Pe safari se incarca mai repede, nu cu mult dar e mai rapid.

  5. @Mihai B.: Din Settings>Push Notifications poti seta sunetul. Notificarile se trimit la publicarea unui articol, nu pot fi setate pentru a fi trimise intre anumite ore. Scriptul de notificari e foarte aiurea facut de Apple.
    Chestia cu incarcatul mai repede… asa e in orice browser in afara de Safari. Nu stiu daca s-ar putea face ceva insa vom vedea.

  6. Mulţumesc pt. răspuns. Abia după ce am scris comentariul am verificat dacă nu exista setari pt. notificari si …. am descoperit ca exista. Scuze. Am iPhone de curând si îl descopar cu fiecare zi.
    Off topic, sau poate nu….. Poate adaugi in aplicatie / si pe site, un buton către “definitii, termeni, etc”. Pt cineva “nou” este relativ dificil de asimilat termeni ca JB, baseband, Cyndia, tinnyumbrella, firmware, musclenerd……. Multora le este jena sa intrebe, altii renunța sa caute, li se pare prea complicat…… Dacă insa ar fi o secțiune in care sa fie explicati acești termeni, probabil ar rămâne mai mulți vizitatori fideli. Definitiile ar putea fi oferite de cititorii site-ului care am observat ca sunt niște tipi extrem de informați, in marea lor majoritate. Cel putin cei care comentează. Incetul cu incetul s-ar crea o baza de definitii care ar fi de mare ajutor noilor veniți in “lumea iPhone, iPad, iPod, etc.
    Mulţumesc pt. rabdarea de a fi citit pana aici.

  7. 1. incarcare mai rapida..
    2. sa se vada INTREG titlu articolului din pagina principala fara sa fiu nevoit sa intru in articol sa inteleg ce mama lui vrea 🙂
    3. Posibilitate de logare ? daca tot trebuie sa ma loghez daca vreau sa comentez cu acelasi nickname si e-mail, macar baga-o si in aplicatie… se cam bat cap in cap…. aplicatia cu noua regula….si salvat nickname/e-mail/ passworld…

    ceva mai atractiva aplicati decat alb/negru. gri ? la twitter facebook rss si contact deja sunt iconite standard .. deci ai scapat de o problema.

    alte sugestii mai generaliste ar fi un forum mai dezvoltat si un livechat pe site… nu tot timpul putem primii raspunsul asa de repede incat ne-am dori + socializare + permiterea de postare libera a site-urilor… nu suntem la tv ca sa iti dea amenda CNA… ( un exemplu concret ar fi cartelel onesim unde ai sters liknkul de okazii postat de cineva… pt tine e reclama, pt utilizatori e informatie…)

    zaone.ro deja a crescut, deja suntem multi care urmarim ca disperatii site-ul, ar fi pacat sa il pastrezi la stadiul de semi-blog.

  8. @Mihai B.:Pai este, ai sus “Dictionar-ul” cu termeni.
    @Jder: E bine asa : http://www.zaone.ro/iphone-help/ ? Sa vad ca discutati pe el macar.
    1. Incercam sa rezolvam asta.
    2. O sa vad daca exista setari pentru asta.
    3. Daca te uiti bine la titlul “Sursa ta de informatii…” atunci cand intri pe versiunea mobila, vei observa o sagetica in jos, da click pe ea.

  9. Eu nu am nici o problema se incarca destul de repede. telefonul fiind iphone 4 si poate mai conteaza daca in momentul ala folositi 3g sau wifi.

  10. Imi pare rau dar ai folosit unul sau mai multe cuvinte interzise pe acest site, te rog reformuleaza-ti comentariul.

    nu ma lasa sa dau comment … nu era nimic ” Kinky ” in el… multumesc de info zaone

  11. Asta tine de lista cuvintelor interzise. Nu stiu ce anume nu i-a convenit dar acolo sunt multe cuvinte bagate din cauza botilor/celor care injura aici.

  12. si mie mi se pare super utila aplicatia :D, problema cu incarcarea nu o am, sau nu am observat-o, ca si sugestii sa nu mai apara sus textuul care flash-uieste cu instaleaza aplicatia oficiala :), o avem deja instalata.. :P, si subscriu la partea cu next / previous article spusa de Mihai.B.

    o intrebare legata de push notifications, mi s-a intamplat sa vina o notificare, o aud, citesc ce scrie pe ecran, dar nu dau slide ca sa se deschida programul, si apoi la cateva secunde iar bipul de notificare, fara ca sa mai vina alata notificare. asave sistemul? aceasi notificare “suna” de 2 3 ori la jumatate de minut sau un minut? de unde schimb sunetul pentru notificare, eu nu am optiunea de a schimba sunetul in notifications->zaone, pot doar sa dau on/off la 3 chestii

    oricum felicitari pentru tot, eu sunt fan site-ul tau!