geohot are un nou untethered exploit pregatit pentru versiunile viitoare ale iOS

geohot avea pregatit exploit-ul din limerain inca de prin luna aprilie insa atunci s-a suparat pe comunitatea iPhone si a decis sa se retraga lasand toata lumea fara o solutie de jailbreak pentru iOS 3.1.3. Acel exploit a fost folosit acum cand Chronic Dev Team vroia sa lanseze o solutie de jailbreak incapabila sa faca jailbreak pentru toate terminalele si eu as spune ca geohot a facut bine prin pastrarea acelui exploit pentru acum cand era mai multa nevoie de el. Totusi sa nu credeti ca geohot a scos toti asii din maneca pentru ca astazi comex a dezvaluit faptul ca geohot mai are un untethered exploit nefolosit  care cu siguranta va fi tinut “la pastrare pentru o viitoare versiune a iOS.

Cand va fi folosit acest exploit e greu de estimat, insa stim cu siguranta ca pentru viitoarele versiuni ale iOS suntem “acoperiti” in ceea ce priveste jailbreak-ul si nu mai ramane decat sa se gaseasca o solutie de decodare.

10 COMENTARII

  1. @zaone .. de ce ar trebui ca pe viitor sa il folosesca pentru ca se spunea despre exploitul care sta la baza limera1n ca ar fi un hardware exploit.

  2. cred ca ar fi frumos sa dam mana de la mana pentru bighidiul asta, eu personal i-am donat 15 parai ca merita, dar spune multzam si pentru 3, ca daca stam sa vedem cat am da pe aplicatii balanta e cam clara. este a doua oara ca fac asta, am mai donat si pe ppcwarez mai demult ca merita. aici nu vad cum pot face asta, ca nu am nevoie de publicitate sau ceva, dar ar putea exista un buton pt asta, poate ar fi doritori.