La Multi Ani zaone.ro!

Astazi www.zaone.ro a implinit 1 an de la publicarea primului articol, 364 de zile, 52 de saptamani, 8734 de ore si cateva milioane de secunde in care eu am incercat sa va tin informati cu tot ce e nou in comunitatea iPhone si nu numai. In acest timp au trecut prin acest site putin peste 1 milion de vizitatori, s-au inregistrat cateva milioane de afisari, cateva zeci de mii de descarcari si cateva mii de persoane au fost multumite ca au reusit sa faca jailbreak, decodare sau sa rezolve o problema cu iPad/iPhone/iPod Touch-ul lor. A fost si este o munca grea, continua, pe care o fac pentru voi, in mare parte singur(totusi cu putin ajutor de la persoana care mi-a dat imboldul necesar pentru a deschide acest site) si in limitele puterilor mele. As vrea sa fac mai multe insa din pacate nu sunt inzestrat cu, cunostinte despre web design sau programare asa ca surprizele pe care le am pregatite pentru voi depind de timpul si munca altora insa sper sa vi le pot arata cat mai curand.

In acest an zaone.ro a crescut cat altii in 10 si aduna acum probabil cea mai mare comunitate iPhone din Romania si eu sper ca peste un an sa fim de 2 sau poate 3 ori mai multi cu mult mai multe cunostinte si produse frumoase in fata noastra. Va multumesc voua pentru aportul pe care l-ati adus la dezvoltarea acestui site, acestei comunitati si sper sa o faceti in continuare!

In legatura cu aplicatia zaone.ro, din pacate Apple a blocat posibilitatea de a trimite notificari push asa ca pana nu vor accepta aplicatia in AppStore nu voi putea trimite notificari push deoarece chiar nu exista nici o posibilitatea de a face acest lucru. Lucram la modificarea aplicatiei pentru a indeplini guideline-urile Apple si sper ca domnisoara/doamna care a respins-o pana acum sa o priveasca “cu alti ochi” pentru ca in fond acesta nu este singurul site din lume care scrie despre jailbreak si are o aplicatie “acceptata” in AppStore.

72 COMENTARII

  1. La Multi Ani Zaone.ro !!!

    Ai fost, esti si sper sa fi si in continuare un mare ajutor pt noi. Iti multumim si tine-o tot asa.

  2. Multumesc, in numele zaone.ro, tuturor 😀 fara voi nu s-ar fi ajuns aici!
    @Stefan Bogdan: Aplicatia in sine este in Cydia dar notificarile PUSH se trimit prin serverele Apple si daca ei iti blocheaza accesul nu ai ce face. Oricum certificatul pentru PUSH expira in 2 luni daca aplicatia nu e acceptata in AppStore deci toata treaba cu notificarile nu ar fi fost ceva de lunga durata. Sper sa o accepte in AppStore.

  3. La multi ani! Felicitari pentru realizarile de pana acum, multumim pentru suportul acordat si sa ne vedem si sa ne auzim cu bine peste inca un an!

  4. LA MULTI ANI! ZaOne.ro. Sper sa ajungi sa ne scrii si despre iphone 10Gx sau ma rog cum se va numi, ipad 10 si ce vor mai scoate apple pana atunci.Spor la treaba si multa sanatate, ca sa ne poti tine informat cu noutatile din lumea apple si nu numai.

  5. Daca ar fi un top 10 al alpicatiilor/situri-lor care iti schimba viata si modul de a gandi, zaone este printre primele 5 alaturi de yahoo si facebook. Nu este putin lucru 🙂 La multi ani.

  6. la multi ani
    PS:mi-am pus o parola la iphone si am uitat care e:| mi-a ajuns deja la 60min pt o reincercare :|…stii vreo solutie inafara de resoft(iphone 3g 3.1.2 firmware)

  7. Felicitări pentru munca depusa și ajutorul acordat,foarte multa lume iți este datoare ! Nu multi ar face ceea ce faci tu !
    Numai bine și spor in continuare .

  8. Zaone, esti foarte bravo! De un an de zile, probabil, nu dormi normal, cauti informatii, sa ne tii la curent cu tot ceea ce se intampla in lumea Apple si a competitorilor! Efortul depus de tine este inestimabil, avand in vedere ca nu esti vreun milionar sa ai timp de pierdut aiurea, si totusi ne faci fericiti cu fiecare stire adusa! Nu conteaza daca a fost tradusa, conteaza ca ai depus efort, ca o citim in limba noastra si ca NU oricine ar face la fel! Te starui mereu sa fim printre primii care afla ceva nou, sa ne ajuti cu nelamuriri si ca rezisti presiunii atator critici, care de fapt nu stiu nimic altceva sa faca! Sa fii mereu fericit asa cum suntem noi, citind din articolele tale! Tine-o tot asa!

  9. Multumesc tuturor, sper sa ne intalnim din nou la anul mult mai multi si mult mai “satisfacuti” de produsele Apple.
    @Victor (Chisinau): Sa stii ca acum dorm mai bine :))

  10. Felicitari zaone… ma surprinde cum de ai atat timp disponibil pt acest site. Practic lipsesti doar cand dormi 😀
    ps: 100% nu esti insurat de iti permiti sa stai non-stop pe net 😀