La Multi Ani zaone.ro!

72

Astazi www.zaone.ro a implinit 1 an de la publicarea primului articol, 364 de zile, 52 de saptamani, 8734 de ore si cateva milioane de secunde in care eu am incercat sa va tin informati cu tot ce e nou in comunitatea iPhone si nu numai. In acest timp au trecut prin acest site putin peste 1 milion de vizitatori, s-au inregistrat cateva milioane de afisari, cateva zeci de mii de descarcari si cateva mii de persoane au fost multumite ca au reusit sa faca jailbreak, decodare sau sa rezolve o problema cu iPad/iPhone/iPod Touch-ul lor. A fost si este o munca grea, continua, pe care o fac pentru voi, in mare parte singur(totusi cu putin ajutor de la persoana care mi-a dat imboldul necesar pentru a deschide acest site) si in limitele puterilor mele. As vrea sa fac mai multe insa din pacate nu sunt inzestrat cu, cunostinte despre web design sau programare asa ca surprizele pe care le am pregatite pentru voi depind de timpul si munca altora insa sper sa vi le pot arata cat mai curand.

In acest an zaone.ro a crescut cat altii in 10 si aduna acum probabil cea mai mare comunitate iPhone din Romania si eu sper ca peste un an sa fim de 2 sau poate 3 ori mai multi cu mult mai multe cunostinte si produse frumoase in fata noastra. Va multumesc voua pentru aportul pe care l-ati adus la dezvoltarea acestui site, acestei comunitati si sper sa o faceti in continuare!

In legatura cu aplicatia zaone.ro, din pacate Apple a blocat posibilitatea de a trimite notificari push asa ca pana nu vor accepta aplicatia in AppStore nu voi putea trimite notificari push deoarece chiar nu exista nici o posibilitatea de a face acest lucru. Lucram la modificarea aplicatiei pentru a indeplini guideline-urile Apple si sper ca domnisoara/doamna care a respins-o pana acum sa o priveasca “cu alti ochi” pentru ca in fond acesta nu este singurul site din lume care scrie despre jailbreak si are o aplicatie “acceptata” in AppStore.