Jucarii noi de la Apple

apple-magic-mouse-1-r3media-540x363Recent Apple a lansat noua linie de iMacs, MacBooks sii o jucarie destul de interesanta care mi-a atras atentia : Magic Mouse.

Ce e atat de interesant la noua jucarie? Design-ul, culoarea, faptul ca e facut de Apple? Sau poate pentru ca in loc de butoane are un sistem touchscreen ce beneficiaza de tehnologia multi-touch ? Nu stiu ce parere aveti voi, dar pentru mine suna foarte bine ideea de a avea un mouse care raspunde la comenzi doar prin simpla atingere. Cine are nevoie de rotita pentru a face scroll cand poti face asta foarte simplu miscand doua degete pe suprafata mouse-ului si asta nu e tot, zoom sau back and forth prin Safari  sunt printre favorite cand vine vorba de caracteristicile noului mouse. Si asta nu e tot, Apple se lauda ca noul model functioneaza doar cu o singura baterie care il “hraneste” timp de 4 luni.

Pacat ca nu functioneaza si pe PC …

Articolul precedentWelcome
Articolul următorNeed for Speed Shift
Cu o experienta de peste 10 ani in acoperirea in scris a celor mai importante evenimente din Romania si intreaga lume, sunt un pasionat de informatii, tehnologie, sport si calatorii. Sunt un cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.

4 COMENTARII