Prima Pagina Apple Noul MacBook Air vine fara flash preinstalat

Noul MacBook Air vine fara flash preinstalat

Credeati ca stiti cat de mult uraste Steve Jobs flash-ul? Daca da, atunci va spun ca va inselati pentru ca noile modele MacBook Air vin cu Mac OS X fara flash preinstalat, ca majoritatea sistemelor de operare, si fara optiunea de a instala plugin-ul pe loc. Asta este o noutate pentru MacBook-uri deoarece vechile produse veneau cu flash player gata instalat din fabrica si totul merge fara nici o problema, insa iata ca Apple s-a aliniat cu pozitia celor de la Microsoft, de exemplu, care nu au foarte multe internet plugins instalate by default in Windows. Nu stiu cat impact va avea asupra cumparatorilor pentru ca va fi oricum nevoie de el pentru a vedea continutul de pe web si majoritatea stiu deja unde il gasesc, oricum aceasta este inca o dovada a faptului ca Apple nu agreeaza instalarea acestui plugin pe propriile produse.

Daca pana acum sperati ca Apple si Adobe vor gasi o metoda de a implementa flash in iDevices, atunci sper ca acum v-ati convins de faptul ca acest lucru nu se va intampla in viitorul apropiat.

LIKE
Articolul anteriorVideo: MacBook Air unboxing
Urmatorul articolLa Multi Ani zaone.ro!
 • cashix

  Zaone,jobs are dreptate.
  Flash-ul pentru mac e o mizerie.

 • Ovi

  Right! Era si timpul…

 • Flash-ul pe orice platforma e o mizerie, dar e necesar pentru a vedea 50% din continutul de pe web.

 • cashix

  Nu chiar,pe windows din ce am vazut merge ok. Pe mac folosesx un plug-in ClickToFlash si nu am probleme.
  Din cauza flash-ului crashuieste mereu safari…

 • LiViu

  Inceputul sfirsitului pt Apple, cind e mai important razboiul tau personal decit confortul cumparatorului.
  Putem sa ne intoarcem la pc-uri si windows.
  Mr Jobs are de mai multa vreme tendinta asta…..
  Pacat!

 • Me

  Sunt o multime de chestii si aplicatii in flash, de care mai ai si nevoie…. asta e unul din motivele pentru care fac jailbreak la iphone, ca sa pot pune frash….

 • Pingback: Apple explica de ce noile MacBook-uri nu au flash preinstalat | Sursa ta de informatii zilnice despre iPad, iPhone si iPod Touch!()