PwnageTool 4.1.1 disponibila

Astazi Dev Team a lansat versiunea 4.1.1 a PwnageTool pentru Mac OS X, o versiune noua care probabil vine sa rezolve unele dintre problemele versiunii vechi. Stiu ca multi dintre voi au avut probleme cu versiunea 4.1 si nu puteau face restore datorita unor erori ce apareau in iTunes la incarcarea custom ipsw-ului facut cu PwnageTool asa ca va recomand sa descarcati noua versiune, sa faceti alt custom ipsw si sa incercati iar. Un tutorial pentru a face un custom ipsw  cu PwnageTool aveti aici si eu voi reveni cu noutati de indata ce voi afla changelog-ul pentru noua versiune a PwnageTool.

Puteti descarca PwnageTool 4.1.1 de aici : [download id=”95″]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Nu5ignAVlMM[/youtube]

65 COMENTARII

  1. Trebuie sa incercati pe un Mac ! Si eu am incercat de zeci de ori pe masina virtuala VMWare(error 1600 la restore ) apoi am incercat pe un Macbook si a mers.Succes!

  2. Mai are careva probleme cu bateria?
    Am pus 4.1 pe doua 3gs-uri si moare bateria de 10 ori mai repede ca inainte…
    Ce sa fac?
    E problema de la ceva anume oare?
    Mersi

  3. Te-ai gandit ca poate fi de la vreo aplicatie care iti ruleaza in background? Poate ai uitat WiFi sau 3G-ul activat tot timpul…

    Eu am 4.1 pe 3GS si nu am probleme. Acuma mai am 26% baterie cu 11.5 ore vorbite si 4 zile de la ultima incarcare. 🙂

  4. Aseara am reusit sa fac un custom ipsw cu pwnage tool in vmware. Fiindca se misca cam in reluare vmware-ul, am copiat custom ipsw-ul pe un stick si am incercat sa fac custom restore pe itunes-ul din windows. Primeam exact erori de genul 16xx. In principal 1600, 1601, 1603 si 1604. Recunosc ca am incercat vreo cateva ore pana am reusit. Apoi am incercat sa fac custom restore pe itunes-ul din vmware si a mers fara nici o problema. Am iphone 3G. Ruleaza 4.1 acum, am facut si unlock cu ultrasn0w. Bateria vad ca tine destul de bine. Am activate si functiile multitasking, wallpaper si procent baterie.

  5. Si inca ceva, facusem custom ipsw si cu sn0wbreeze si nu imi functiona youtube. Acum cu pwnage tool imi functioneaza… 🙂 si cu yourtube 2 pot exporta filmele downloadate de pe youtube direct in aplicatia ipod! Weeeeeeeeeeeeeee 🙂

  6. cine ma poate ajuta sa imi instalez MAC folosind vmware sau virtualbox, tot ce am nevoie si/sau un tutorial pas cu pas. mersi frumos !

  7. Uite. Am inchis toate aplicatiile din multitasking. Am dezactivat push de tot si am dezactivat 3g si wifi din sbsettings. L-am incarcat la 100-%acum nu mai mult de 10 min si acum e la 94% deja.;(

    Si prietenul meu care are tot 3gs new b si i @-m deblocat eu cu pwnage tool zice ca are exact aceeasi problema.
    Sa fie de la unlock oare?
    Sau de la ceva din cydia?
    Am pus sbsettings, bitesms, makeitmine, deliverynotification, call info
    Stiu ca unlockul vechi avea problema cu bateria dar parca se rezolvase.
    Aia cu 4 zile de la ultima incarcare nu o cred. Imi parre rau. Sau a stat doar in sertar de atunci…
    Mai astept pareri. Pe voi cat va tine? Mersi mult.

    Apropos. Activate cu hacktivare. Nu am cartela de orange franta si cea cumparata de pe net nu merge vad desi identica cu cea din prea cunoscutul film de pe youtube al indianului ala.;) imi scapa numele acum.;)

  8. @mnemo. stiu cum e treaba in mare, am mai cautat pe google, dar din pacate nu am gasit ceva mai ‘concret’ si la subiect. nu ma intereseaza neaparat sa pun MAC folosind vmware sau virtualbox, daca as putea pe o partitie separata ca si windows-ul ar fi super. mersi frumos !

  9. Salut,

    Eu ma chinui de 3 zile sa fac un custom de firmware pt un 3g pe un Vmware si nu reusesc. Ba se blocheaza VM ul, ba imi da eroare ….mare mizerie emularea asta daca nu un pc made in NASA sau un Mac.

    Mnemo, crezi ca am putea luat legatura sa imi dai si mie firmware-ul care il ai deja facut?

    Mersi,

  10. In legatura cu error 1600 ….face-ti dfu mode cu pwnage tool si nu va mai aparea eroarea asta !:) ….eu am facut custom pe un macbook si dfu cu pwnage si a mers ! succes 😉

  11. Mersi mnemo de raspunsul rapid

    Am reusit in sfarsit, instaland vmware-ul pe alt pc.

    Acuma il incarc pe iphone si sper sa mearga.

  12. A mai întâmpinat cineva problemele cu autonomia bateriei mult scăzută la 3gs bootrom nou?
    Am un macbook pro si pot face un update calumea. P Google nu am mai citit nicăieri despre problema relatata de băieții de mai înainte . E reala?

  13. @ aurelius: faci update la 4.1 si te convingi tu singur daca tine sau nu iar daca nu-ti convine pui 4.0 iar… Ca doar ai shsh salvat, ce naiba.. 🙂

  14. Bottom line, nu tuturor le merge pe VMWare sa foloseasca PwnageTool pentru DFU Mode, depinde de versiunea de Mac OS X instalata si de driverele instalate cu ea.

  15. @bully. Pe mine de multe ori ma suna lumea si zice ca e telefonul inchis. Si am semnal.
    Altcinevw care are probleme cu bateria a raportat aceeasi problema si cu sunatuo.
    Tu ai avut aceasta problema.?
    Mersi

  16. Legat de eroarea 1600 uite ce zice sherif hasim pe twitter:
    “getting error 1600 on restoring the CFW, means u didn’t put the phone in dfu mode using pwnage tool, it’s OBLIGATORY to use PT induced DFU
    14 hours ago . web”

  17. am facut update cu pwnage tools 4.1.1 pe un macbook pro. totul a mers perfect, pana telefonul a trebuit sa booteze prima data. a intrat intr-un boot loop or something si s-a blocat la ecranul de incarcare cu marul. ce ii fac ?

  18. ok. am facut restore a 2a oara si a mers. din greseala am activat telefonul cu itunes d p mac-ul prietenului.
    exista vreo cale sa il sincronizez cu iphone-ul d p pc-ul meu pt a avea setarie/contactele/salvarile dinainte de update ?

  19. @aurelius … stiam eu ca nu sunt singurul. cum e cu apelurile? suna tot timpul cand te suna cineva? la mine foarte des are semnal full si daca incerc sa ma sun de pe alt mobil sau fix zice ca am telefonul inchis… 🙁
    ai facut unlock sau doar jailbeak? eu am facut unlock si hacktivare.

  20. @aurelius ai pus 4.1 cu pwnage 4.1.2 ultima oara? vroiam sa incerc sa il pun dar daca l-a tine nu a ajutat mai bine nu ma mai chinui…
    @zaone oare merge sa pun 4.0 tot facut cu pwnage 4.1.2? sau doar pt 4.1 merge? desi sigur e de la pwnage nu de la firmware deci nu cred ca conteaza.
    pacat ca nu gasesc mai mute pareri pe net. sa fie de la jailbreak, de la hactivare sau de la unlock? 🙁

  21. deci nu sunt singurul. ;(
    e clar ca e o problema mai raspandita atunci. e cineva care a facut 4.1 cu pwnage tool pe 3gs cu bootrom nou si nu are probleme cu bateria sau primitul apelurilor?
    ma mir ca nu am gasit mai des problema comentata pe forumuri… de la ce sa fie?
    ai facut si unlock si hactivare?

  22. da, am facut hacktivare si unlock. si acu stau si ma uit la el ca nu pot sa fac nici restore ca nu aveam shsh salvate decat in cydia. doar pot suna.
    intrebare: pot incerca sa folosesc limera1n peste ce am acu? adica custom ipsw facut cu pwnagetools in mac osX?

  23. pai si cum il activezi? plus ca poate pierzi unlock. si oricum nu cred ca merge. doar deasta am asteptat pwnage atata ca sa pot activa si unlock.
    daca ai shsh salvat in cydia te-ai scos. poti pune alta versiune. de ce zici ca nu?
    apropos… ce pwnage ai folosit?
    4.1?4.1.1? sau 4.1.2?
    de sunat poti suna… sms merge in ambele directii… doarunele telefoane nule vei putea primii. unele da. nu m-am prins inca care este regula. mie cateodata imi merge cateodata nu… am dat si restart si resping dar nu influenteaza…

  24. banal. pui pe mac tinyumbrella ultima versiune si restul vine de la sine… o sa vezi…
    daca l-ai avut salvat in cydia vreodata esti safe si nu are cum sa nu iti iasa. dar nu stiu insa cum va merge peste asta existent. adica poti pune 4.0 ca firmware dar nu ai cu ce sa faci custom firmware. daca ai cartela originala sa il activezi cool. eu nu am reusit desi aveam phonebook sim card.
    deci degeaba imi pun 3.1.3 sau 4.0 pe el ca nu il pot activa…
    iar la 3.12 nu mai am chef sa revin ca m-am saturat de thetered jailbreak.
    mai astept cateva zile fix pt pwnage-ul asta ratat si daca nu… revin la blackra1n pe 3.1.2… ce sa fac… 🙁

  25. fucked up. tinyumbrella zice ca nu am shsh salvat pt 4.0.1 ci pt 4.1. nici nu am la ce sa revin.
    retarzii dreq astia de la dev team. avura si ei 5 tipuri d iphonesi nu putura sa faca un hack calumea.

  26. e mizerabila situatia. s-a dus naibii tot telefonul. bateria se duce vazand cu ochii, plus ca nu pot sa primesc apeluri. apeluri ce le puteam primi acu 40 d minute nu mai merg acu..

  27. vad ca eviti sa raspunzi sau citesti pe sarite: ce pwnage ai folosit? 41? 4.1..? sau 4.1.2?
    ca unii zic pe net ca dupa ce au pus 4.1.2 nu se mai consuma bateria atat si vreau sa stiu daca merita testat…

  28. am folosit 4.1.2. nu stiu cat de mare era battery drain-ul p 4.1.1, dar e infect pe 4.1.2 – cam 1% la 2 minute. iar faza cea mai nasoala e ca nu am shsh-urile salvate in cydia… desi am ales MAKE MY LIFE EASYER knd eram p 4.0.

  29. e posibil ca partea cu apelurile sa aiba legatura cu activarea/dezactivarea 3g-ului. tre sa mai investighez. intra si tu p messenger si da add la ce id-ul p care ti-l scrisei mai sus.

  30. am facut vreo 3-4 hard reset-uri aseara. am lasat sa se descarce complet bateria si am pus telefonul oprit la incarcat peste noapte. de dimineata am activat conexiunea 3G – numai asa pot fi sigur ca pot primi apeluri – si constat ca dupa 36 minute sunt la 99% . este posibil sa fie o eroare pe undeva – nici inainte de update nu tinea atata bateria. i’ll keep you updated. in conditiile in care ma jucai vreo 2 minute. si in rest il tinui in doar cu ecranul pornit.

  31. 2h 5min – 85% baterie dupa ce am dezactivat p la 91% datele celulare ai 3g-ul. E exact k atunci knd aveam iphone 3g p os 4.0.
    K sa poti primi apeluri fie tre 3g activat, fie cellular data dezactivat.

  32. Eu l-am pus aseara pe noptiera cu 48% baterie si dimuneata avea 0% adica era inchis.
    Si inchisesem toate programele din multitasking… Push oprit
    Of…
    Nu uitati sa salvati shsh cabcica iese 4.1.1 curand sa rezolve problema cu apelurile. Adica bugul din 4.1 ca poti deschide agenda si apela dinnea chiar daca e blocat telefonul cu parola.
    ;(

  33. 13% baterie dupa 3 h 11min utilizare si 7h 29 min in repaus – 10 minute apel cu cellular data oprit. la tine voi cum e pe 3GS baseband nou cu 4.1 ?

  34. sal,ma poti ajuta si pe mine cu un sfat,ce program as putea sa folosesc ca sa fac jailbreak la un ipod touch 2G MC,versiunea noua.Am incercat cu mai multe programe dar nu merge,cu readsn0w 0.9.6b4 dar a trebuit sa dau restore din itunes.Cu limera1n mi-a dat done,dar nu mi-a aparut nici unde in ipod cydia.
    Pe IOS 4.2.1

  35. ms pt sfat,am facut downgrade,acum poti sa-mi dai te rog un link la un program/tutorial care sa numi mai zica ca nu pot folosi decat non-MC?