Concurs: Castiga unul din din cele 3 coduri pentru aplicatia iLearnWords premiata de Orange

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kqVoKRR8_40[/youtube]

Aplicatia iLearnWords(Phranslator) dezvoltata de Alexandru Tau a castigat locul 2 la concursul de aplicatii organizat de Orange si prin amabilitatea sa am ocazia de a va oferi 3 coduri promotionale in cadrul acestui concurs. Aplicatia poate fi considerata a fi una din categoria celor premium care merita achizitionate din AppStore deoarece obtinerea  locului2 in cadrul concursului de la Orange este o realizare ce reprezinta nu doar rezultatul votului expertilor ci si a persoanelor care au achizitionat-o si si-au exprimat parerea printr-un vot/comentariu pe pagina aplicatiei de pe site-ul Orange. Iata cateva cuvinte despre aplicatie :

“Daca iti place sa citesti articole online scrise intr-o alta limba (si nu toate articolele interesante sunt scrise in romana), ai acum la dispozitie Phranslator. Nu mai trebuie sa stai cu dictionarul langa tine sau sa comuti intre Safari si alta aplicatie de tradus, deoarece Phranslator iti arata traducerea pe ecran. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi textul de tradus si sa apesi “Translate” din meniul ce tocmai a aparut. Apoi, optional, poti sa adaugi traducerea in baza de date, pentru a o putea consulta mai tarziu. In acest fel, in timp ce citesti articolul poti sa inveti si cuvinte noi. Limba in care se face traducerea este cea setata pe telefon sau cea selectata prin intermediul controlului “Language Selector”. Phranslator este si un browser in sine: poti sa adaugi bookmarks, sa setezi home page sau sa navighezi spre orice site doresti.

iLearnWords este o aplicatie care permite utilizatorului sa ‘atinga’ cuvintele necunoscute dintr-un text online, pentru a le traduce instantaneu. Aplicatia este construita sub forma unui browser web cu ajutorul caruia utilizatorul poate accesa articolele online pe care doreste sa le citeasca. In momentul in care da peste un cuvant pe care nu il cunoaste, el poate sa execute ‘touch’ pe acel cuvant, iar aplicatia afiseaza pe ecran traducerea acelui cuvant. Traducerea este efectuata din limba in care este scris site-ul in limba setata pe device, sau in aceea aleasa de utilizator prin intermediul controlului ‘Language Selector’. Sunt disponibile 50 de limbi. Toate traducerile realizate sunt salvate si organizate in liste organizate pe zile, astfel incat utilizatorul sa aiba posibilitatea de a le consulta oricand doreste. Aplicatia se adreseaza tuturor utilizatorilor iPhone care citesc articole online scrise intr-o alta limba decat cea materna si care doresc sa invete noi cuvinte, fara a mai fi nevoiti sa deschida o alta aplicatie de tradus.

Concursul incepe acum si se termina maine la ora 16:00. Pentru a va inscrie lasati un singur comentariu cu cuvantul Particip. Va rog sa nu lasati alte comentarii pana se termina concursul deoarece ele nu vor fi validate in cazul in care sunt automat alese drept castigatoare. Nu uitati sa dati si un retweet/like pentru a oferi si altora sansa de a afla despre concurs! Succes!

UPDATE: Castigatorii sunt : Eddi, Aquarius si mariusic8. Felicitari, sa o folositi cu placere!

130 COMENTARII